Как да намерите нечий IP адрес в Discord

Всеки ден общуваме с хиляди хора онлайн. Различните социални медийни платформи ни осигуряват бърза и лесна връзка с други хора онлайн. Discord е социална медийна платформа, която събира милиони хора по света в същата платформа. Взаимодействието с толкова много хора може да крие известни рискове, може да не знаем винаги с кого общуваме и откъде идват. IP адресът може да ви помогне да разберете основната информация за местоположението на дадено лице. Много хора търсят методи за намиране на нечий IP адрес от Discord. Има няколко ефективни метода, за да разберете как да намерите нечий IP адрес в Discord. В това ръководство ще проучим как да проследим нечий IP адрес в Discord с помощта на различни онлайн инструменти като Discord IP Resolver. Така че, ако търсите ефективни методи за намиране на IP адрес в Discord, вие сте попаднали на правилното място.

Как да намерите нечий IP адрес в Discord

В тази статия сме показали подробно начините за получаване на нечий IP адрес в Discord.

Какво е IP адрес на Discord?

IP адресите на Discord са уникална онлайн информация, която може да ви каже за местоположението на даден потребител. IP адресите са уникален адрес в интернет, който дава информация за устройството, което използвате и откъде ги използвате. IP адресът на Discord съобщава онлайн информацията на потребител на Discord. Можете да намерите IP адреса на дадено лице в Discord, като използвате различни методи, които са споменати подробно в това ръководство.

Има няколко метода, които могат да се използват, за да разберете как да намерите нечий IP адрес в Discord. Тези методи включват използване на командния ред на устройства с Windows и използване на онлайн инструменти за получаване на IP адреса. Можете да проследите нечий IP адрес, за да го локализирате географски. Тези инструменти могат да ви помогнат да останете дискретни и защитени от други онлайн потребители, които може да не познавате. Можете също така да намерите нечий IP адрес от Discord, с който може да взаимодействате онлайн, можете също да знаете какво устройство използват за сърфиране в интернет с помощта на инструменти като Discord IP Resolver. В следващите раздели сме измислили методи, за да разберем как да проследим нечий IP адрес в Discord.

  Кое е по-добро между Discord срещу TeamSpeak?

Метод 1: Използвайте командния ред

Командният ред е един от най-важните инструменти на Windows, който може да ви помогне при различни проблеми. Командният ред обикновено се използва за коригиране на определени проблеми с Windows и други системни проблеми. Този инструмент обаче може да се използва и за проследяване на IP адрес от интернет, включително IP адрес на Discord. Ще трябва да имате предвид няколко неща, преди да използвате командния ред за проследяване на IP адреса на Discord.

  • Уверете се, че всички други приложения на вашия компютър са затворени и че никоя друга програма не пречи на командния ред.
  • За да направите процеса по-малко сложен и по-бърз, уверете се, че сте затворили всички останали браузъри на вашето устройство.
  • Отворете само уебсайта на Discord и влезте.
  • Също така се уверете, че лицето, чийто IP адрес искате да проследите, също е онлайн в Discord.

След като сте осигурили всички предишни изисквания за този метод, можете да следвате тези прости стъпки, за да използвате командния ред, за да намерите нечий IP адрес от Discord.

1. Натиснете клавиша Windows, въведете cmd и щракнете върху Отвори.

2. Тук въведете команда netstat-an и натиснете клавиша Enter. Изчакайте известно време, докато процесът приключи.

3. Ще се появи списък с генерирания скрипт, превъртете надолу и намерете кодове със съобщението ESTABLISHED.

4. Тук ще можете да намерите IP адреса на другите потребители, можете да копирате и получите местоположението на потребителя, за да разберете как да проследите нечий IP адрес в Discord.

Продължете да четете, за да знаете как да използвате Discord IP Resolver, за да намерите нечий IP адрес от Discord.

Метод 2: Използвайте Discord IP Resolver Tool

Ако имате достъп до Discord акаунта на другия човек, можете да опитате да разберете как да намерите нечий IP адрес в Discord с IP Resolver Tool. Можете да следвате тези прости стъпки, за да получите IP адреса от приложението.

1. Натиснете клавиша Windows, въведете Discord и щракнете върху Open.

2. В приложението Discord щракнете върху иконата на зъбно колело, за да отворите Настройки.

  Как да превключвате между няколко акаунта в Discord

3. От менюто отляво щракнете върху опцията Разширени.

4. В опцията на менюто Advanced включете превключвателя Mode Developer.

5. Сега щракнете върху бутона ESC, за да отидете до началния екран на Discord.

6. Сега навигирайте до вашия списък с приятели в Discord и щракнете с десния бутон върху името на човека, който искате да проследите.

7. Щракнете върху опцията Копиране на ID.

8. Сега отворете вашия уеб браузър и посетете Discord IP преобразувател.

9. Поставете копирания ID на Discord в текстовото поле Discord User ID.

10. Щракнете върху бутона Разреши, за да намерите нечий IP адрес от Discord.

Метод 3: Използвайте Discord IP Grabber Tool

Заедно с инструментите Discord IP Resolver, инструментите IP Grabber са едни от най-добрите онлайн инструменти за получаване на IP адреса на потребител на Discord. Има множество онлайн инструменти за IP Grabber, включително инструменти, посветени на платформата Discord. Могат да се предприемат някои общи стъпки, за да използвате тези инструменти на Discord IP Grabber. Следват стъпките за получаване на IP адрес на Discord с инструмента IP Grabber, за да разберете как да проследите нечий IP адрес в Discord.

1. Отворете приложението Discord и влезте в акаунта си в Discord.

Забележка: Уверете се, че лицето, чийто IP адрес търсите, също е онлайн.

2. Отидете до секцията за съобщения и започнете разговор с лицето, чийто IP адрес искате да знаете.

3. Отворете своя уеб браузър и посетете уебсайта на инструмента Discord IP Grabber.

4. Въведете връзка от интернет в инструмента и създайте връзка за проследяващ код.

5. Копирайте тази връзка и я изпратете на човека в Discord и го помолете да посети.

6. След като лицето щракне върху връзката, копирайте връзката отново и я поставете в инструмента.

7. В иконата Резултат можете да видите IP адреса на лицето.

Метод 4: Използвайте други инструменти на трети страни

Заедно с инструментите Discord IP Resolver, много приложения за проследяване са достъпни онлайн и могат да ви помогнат да разберете как да намерите нечий IP адрес в Discord. Можете да използвате тези приложения, за да проследите IP адреса на човек, за да знаете местоположението му. Повечето от тези приложения са достъпни за безплатно изтегляне и лесно могат да се използват за намиране на нечий IP адрес от Discord. Можете да разгледате различни акаунти в Discord чрез тези приложения. Повечето потребители на Discord използват тези приложения за проследяване на IP адресите на други потребители.

  Как да добавите канал за съобщения към Discord

Как да блокирате IP профил в Discord

Ако искате да блокирате някого в Discord или да блокирате IP някого в Discord, можете да го направите, като знаете неговия IP адрес. Можете да следвате тези прости стъпки, за да блокирате някого в Discord.

1. Открийте IP адреса на Discord на лицето, което искате да блокирате, като използвате един от гореспоменатите методи.

2. Отворете Discord и влезте в акаунта си с вашето потребителско име и парола. След това ще можете да се свържете със сървъра.

3. От лявата страна на екрана на Discord изберете конкретен сървър.

4. След като намерите потребителя, щракнете с десния бутон върху неговия профил и щракнете върху опцията Забрана.

5. Потвърдете опцията за забрана и успешно ще блокирате IP потребителя в Discord.

Често задавани въпроси (ЧЗВ)

Q1. Какво е IP адрес на Discord?

Отг. IP адресите на Discord са уникален онлайн адрес, който ви казва за местоположението на потребителя и информацията за устройството, което лицето използва.

Q2. Мога ли да знам нечий IP адрес в Discord?

Отг. Да, различни онлайн инструменти могат да проследяват IP адрес в Discord. Тази информация може да се използва, за да се предпазите от фалшиви профили.

Q3. Мога ли да блокирам IP някого в Discord?

Отг. Да, можете да блокирате IP човек в Discord, като разберете неговия IP адрес. Ще трябва да използвате разширените настройки на Discord, за да блокирате IP профил.

***

Надяваме се, че това ръководство е било полезно за вас и сте успели да разберете как да намерите нечий IP адрес в Discord. Кажете ни кой метод работи за вас. Ако имате някакви предложения или запитвания към нас, моля, уведомете ни в секцията за коментари.

x