Как да намерите името на някого по телефонен номер безплатно

Има моменти, когато ви се обажда непознат човек, това може да ви направи любопитни и да ви накара да се замислите. През повечето време може да са търговци, продавачи на кредитни/дебитни карти и т.н. Това може да ви накара да се тревожите. Така че може би искате да знаете кой ви се е обадил. Може би си мислите, че е трудно да познаете някого по име, но не се притеснявайте, тъй като има много начини да намерите името на човека, който ви се обажда, само по неговия телефонен номер. В тази статия ще се съсредоточим върху това как да намерите нечие име по телефонен номер безплатно, като извършите търсене на хора по име по телефонен номер. И така, да започваме!

Как да намерите името на някого по телефонен номер безплатно

Ето методите, които можете да следвате, за да търсите името на хората по телефонен номер.

Метод 1: Опитайте да потърсите телефонен номер във Facebook

Facebook се използва от над 2,9 милиарда души и е първата социална медия, която стартира. Съдържа безброй много информация за хората. Така че потребителите, които търсят как да намерят нечие име по телефонен номер безплатно, могат да търсят във Facebook, за да намерят информация за лицето.

Забележка: Само профилите, чиито номера са зададени да се разглеждат като публични, ще бъдат видими при търсене във Facebook.

1. Отидете на Facebook и влезте в акаунта си.

2. След това щракнете върху иконата за лупа, за да отворите лентата за търсене.

3. Накрая въведете номера, който искате да търсите, и натиснете клавиша Enter.

Можете бързо да намерите човека, за когото искате да намерите информацията.

Метод 2: Използвайте търсачки

Можете да извършите просто търсене в Google, за да намерите човека, когото търсите. Просто въведете номера на лицето в лентата за търсене и потърсете човека. Когато пишете телефонния номер, не забравяйте да въведете и кода на държавата, тъй като Google може да определи от коя държава е телефонният номер.

Можете също да опитате с други търсачки, ако търсенето в Google не е дало полезна информация. Някои примери включват

Метод 3: Използвайте уебсайтове на трети страни

Нека видим някои от услугите, които предлагат търсене на име по телефонен номер.

  Как да активирате автоматична корекция за математика в Microsoft Word

1. Intelius

Intelius е платформа за търсене на нечие име чрез мобилен номер. Intelius предоставя и по-задълбочени подробности за дадено лице само чрез въвеждане на неговия телефонен номер. Позволява и търсене на криминални досиета, данни за собственост и др.

1. Отидете на Intelius сайт.

2. След това щракнете върху раздела ТЕЛЕФОН. Сега въведете номера в текстовото поле ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР и натиснете ТЪРСЕНЕ.

Резултатите за номера ще бъдат показани на екрана.

2. TruthFinder

TruthFinder позволява търсене на нечие име чрез предоставяне на неговия телефонен номер, освен това автентичността на неговите данни също може да бъде оценена. Неговата услуга ви позволява да разкривате данни от социални медии, онлайн активност, снимки и др.

1. Посетете TruthFinder уебсайт.

2. След това щракнете върху ОБРАТНО ТЪРСЕНЕ НА ТЕЛЕФОН. Сега въведете телефонния номер в лентата за търсене и натиснете бутона Търсене.

TruthFinder ще търси в базата данни и ще намери подробни данни за лицето, включително името му.

3. Спокео

С повече от 12 милиарда записи на хора, Spokeo е една от най-големите бази данни, съдържащи записите.

1. Посетете Спокео уебсайт.

2. След това щракнете върху опцията ТЕЛЕФОН. Въведете номера, за който искате да търсите името, и натиснете бутона ТЪРСИ СЕГА.

Заедно с името на лицето, Spokeo предоставя и подробности за роднините на лицето, адрес и др.

4. BeenVerified

BeenVerified ви позволява да търсите името на лицето, като предоставите телефонния номер. Подобно на други доставчици, BeenVerified показва подробности като местоположение, адрес и телеком оператор.

1. Отидете на BeenVerified уебсайт и щракнете върху Търсене на телефон.

2. Ще се отвори нова страница, въведете телефонния номер в текстовото поле и натиснете Търсене, за да потърсите човека.

5. Локализирайте

Друга услуга, която предлага име за предоставяне на телефонен номер, е Localize. Това приложение е базирано на услуги за местоположение. Заедно с името на лицето можете да проследите и точното местоположение на лицето, като данните се показват на карта. Localize също има приложение за iOS, както и за Android. Една от плюсовете на Localize е, че работи на стари устройства и всички възможни мрежови оператори. Не се нуждае от инсталиране на никакви приложения и разчита на уебсайта.

1. Посетете Локализирайте уебсайт и щракнете върху кода на държавата, потърсете вашата държава в текстовото поле и я изберете.

2. Сега въведете телефонния номер в текстовото поле и натиснете иконата със стрелка близо до текстовото поле.

Това ще търси лицето по телефонен номер и ще ви предостави подробни подробности.

  Как да хакнете своя Wii U, за да стартирате домашни игри и приложения

6. Truecaller

Truecaller е много известно приложение, използвано предимно за намиране на Caller ID. Плюсът на Truecaller е, че не е необходимо да търсите отделно телефонен номер, тъй като приложението автоматично ще ви покаже името на човека на екрана, когато човек ви се обади. Има и версия на уебсайт и потребителите могат също да търсят номера на хората на уебсайта отделно. Предлага се както на iOS, така и на Android. Ограничението при използването на Truecaller е, че той показва само името на обаждащия се. Не показва местоположението, адреса или други подробности. Truecaller работи по целия свят и не е ограничен до никоя страна.

1. Посетете Truecaller уебсайт и въведете телефонния номер. След това щракнете върху Търсене, за да започнете търсенето.

2. Името ще се покаже на екрана. Хората, които се чудят как да потърсят нечие име по телефонния му номер на мобилни устройства, могат да намерят това приложение за полезно.

7. CocoFinder

CocoFinder предлага услуга за търсене на телефонен номер, която може да изведе пълното име на целта с възрастта, социалните медии и т.н. Той е дом на огромна колекция от бази данни.

1. Посетете CocoFinder уебсайт и щракнете върху Търсене на телефон.

2. Ще се отвори нов раздел, въведете телефонния номер на лицето, което търсите и щракнете върху Стартиране на търсене.

Резултатите от търсенето ще бъдат показани във формуляр за отчет, това ще помогне за търсене на имената на хората по телефонен номер.

8. Търсете PeopleFree

SearchPeopleFree е друг надежден уеб базиран инструмент за търсене на хора. Предлага безплатно търсене за намиране на профил или име на човек само чрез въвеждане на неговия телефонен номер. Можете да използвате тази услуга, за да търсите нечие име по телефонния му номер.

1. Посетете SearchPeopleFree уебсайт и щракнете върху Търсене на телефон.

2. След това въведете телефонния номер и щракнете върху Стартиране на търсене, за да търсите името на хората по телефонен номер.

9. Бели страници

WhitePages е най-старата и полезна платформа за търсене на хора онлайн чрез предоставяне на телефонен номер. Едно от предимствата на WhitePages е, че можете също да намерите самоличността на човек, като въведете оригиналното му име, указването на оригиналното му име може да доведе до по-задълбочени подробности.

1. Посетете Бели страници уебсайт и щракнете върху Обратен телефон.

2. Сега въведете номера на лицето и щракнете върху Търсене.

10. NumLookup

  Как да нулирате вашата парола за iPhone

NumLookup е друга услуга, която предоставя данни за хора чрез въвеждане на техните телефонни номера. Той си партнира с телекомуникационни доставчици по целия свят, за да предостави надеждна информация. Тъй като информацията е от партньорство на Telecom, информацията, която NumLookup предоставя, е много точна.

1. Посетете NumLookup сайт. Кликнете върху знамето и изберете вашата страна.

2. Въведете номера и щракнете върху квадратчето за отметка Не съм робот, това автоматично ще доведе до резултатите от търсенето.

11. Кой ми се обажда

WhoCallsMe е услуга, използвана предимно за проследяване на спамъри, телемаркетинги и т.н. Уебсайтът събира информация за други спамъри и телемаркетингове и също така показва телефонните номера, които вече са докладвани от други потребители. Тази услуга е особено полезна за проследяване на спамери, тъй като има много голям списък от тях. Можете да използвате тази услуга, за да търсите нечие име по телефонния му номер.

1. Посетете WhoCallsMe уебсайт и въведете номера.

2. След това щракнете върху Търсене.

Това може да реши вашето запитване за това как да намерите името на някого по телефонен номер безплатно.

Често задавани въпроси (ЧЗВ)

Q1. Как мога да проследя нечие местоположение с телефонен номер?

Отг. Можете да опитате приложението Cocospy, mSpy, приложението Umobix, за да проследите нечие местоположение с телефонен номер.

Q2. Как мога да блокирам телефонен номер на моя смартфон?

Отг. В случай на телефони с Android, отидете на приложението Телефон, изберете телефонния номер, който искате да блокирате (за предпочитане спамери), след което щракнете върху иконата i. След това докоснете още и изберете блокиране на контакт. В случай на телефони с iOS отидете в приложението за телефон и докоснете скорошни. Изберете номера, след което докоснете иконата i. Накрая превъртете надолу и докоснете блокиране на контакт.

***

Надяваме се, че горната статия за това как да намерите нечие име по телефонен номер безплатно е била полезна за вас. Кажете ни коя от услугите харесвате. Ако имате някакви предложения или запитвания, уведомете ни в секцията за коментари по-долу.

x