Как да намерите изгубения си телефон с помощта на Lookout

Загубили ли сте своя смартфон или таблет, или устройството ви е откраднато? Благодарение на приложението за проследяване на Lookout можете лесно да проследявате телефона си през браузъра си, като влезете в акаунта си в Lookout. И телефонът ви ще звъни, докато го локализирате и пингвате. Ако не знаете как да намерите своя изгубен или откраднат телефон с помощта на Lookout, прочетете тази статия до края. Ще ви помогне да разберете как да намерите телефона си с помощта на функцията за намиране на моя телефон Lookout.com и ще разработи повече за Lookout за Android и Google. Ще научите също защо се нарича приложението за проследяване Lookout. И така, да започваме!

Как да намерите изгубения си телефон с помощта на Lookout

Можете да намерите изгубения си телефон с помощта на Lookout.com find my phone от секцията Моите устройства на уебсайта на Lookout. Продължете да четете по-нататък, за да намерите стъпките, обясняващи същите в детайли с полезни илюстрации за по-добро разбиране.

Какво е приложението Lookout?

Lookout е цялостно приложение за мобилна сигурност и антивирусно приложение, което защитава вашето устройство, данни и самоличност. Приложението е съвместимо с Android, iOS и Kindle. Въпреки че приложението Lookout е безплатно за използване, то има някои функции, които изискват премиум членство за достъп до тях. Основните функции на това приложение включват скенер за вируси, откриване на root на вашия телефон, антивирусна програма и проследяване на местоположението на устройството. Премиум функциите включват всички основни функции плюс предупреждения за кражби, доклади за нарушения, безопасен Wi-Fi, безопасно сърфиране, съветник за поверителност и заключване и изтриване.

  Защо някои икони на приложения за Mac са зачеркнати?

Какво е Lookout for Work?

Lookout for Work е за бизнес потребители, записани в програмата Lookout for work. Това приложение предоставя пълна защита на вашето мобилно устройство като приложението Lookout. Той предпазва вашето устройство от заплахи и пробиви. Lookout.com намери моя телефон за работа непрекъснато ще сканира за вируси или заплахи. Ако бъдат открити някакви заплахи, той предупреждава вас и администрацията на вашата компания.

Как можете да намерите телефона си с Lookout?

Намирането на телефон с помощта на Lookout е лесно. Следвайте тези стъпки в процеса за намиране на моя телефон Lookout.com:

Забележка: За да намерите устройство, то трябва да е включено и да има мрежова връзка.

1. Посетете страницата за влизане в акаунта на Lookout във вашия браузър.

2. Въведете вашия имейл и парола и щракнете върху Вход.

3. След това щракнете върху опцията НАМЕСТИТЕ МОЕТО УСТРОЙСТВО от секцията Моите устройства, за да намерите вашето свързано устройство.

Можете ли да използвате Lookout, за да намерите телефона си, ако е изключен?

Не, не можете да използвате Lookout, за да намерите телефона си, ако е изключен. Вашият телефон трябва да е включен и да има мрежова връзка, за да го намерите. Дори ако устройството ви е в самолетен режим, пак няма да можете да го проследите. Можете да проверите за предишното местоположение на вашето устройство. За да извлече местоположение, Lookout използва GPS. Но мрежата ще бъде блокирана, ако устройството ви е изключено или в самолетен режим. Така че Lookout няма да може да локализира местоположението ви, когато устройството е изключено.

  7 най-добри инструменти и софтуер за картографиране на мрежова топология

Може ли Lookout да се използва като приложение за проследяване за вашия телефон?

Да, Lookout може да се използва като приложение за проследяване на вашия телефон. Тъй като Lookout локализира новото местоположение на вашето устройство, то автоматично отпада от предишното местоположение. От историята на местоположенията можете да проследявате текущото местоположение на вашия телефон.

Lookout 100% точен ли е?

Да, Lookout е 100% точен и надежден. Той дава точните координати на вашето устройство. И използва GPS технология, за да извлече местоположението на вашето устройство. Той сканира за всякакви вируси и злонамерен софтуер на вашето устройство и може също така да проследява вашето устройство. Надстроената версия на приложението Lookout предоставя много повече функции като откриване на заплахи и пробиви в мрежата на Lookout.com за намиране на моя телефон. Той позволява на потребителя да архивира данните в своето облачно хранилище и предоставя функция за заключване и изтриване.

Как архивирате вашите данни с помощта на Lookout?

Можете да архивирате данните си с помощта на Lookout, като следвате тези стъпки за устройства с Android и iOS:

Забележка: Надстройте до премиум версията, за да активирате опцията за архивиране.

1. Стартирайте приложението Lookout.

2. Докоснете иконата на хамбургер от горния ляв ъгъл.

3. Натиснете Backup, за да отворите инструмента за архивиране.

4. Докоснете Back Up Now, за да направите резервно копие на вашето устройство.

Какво представлява Lookout Mobile Security на Android?

Lookout mobile security е приложение, което защитава вашето устройство и лична информация от заплахи и пробиви. Lookout за Android е достъпен за безплатно изтегляне от Play Store. Lookout предлага основни функции като скенер за вируси, откриване на корен на устройството и откриване на заплахи и намира устройството, ако е надстроено до премиум. Предоставя повече функции, включително архивиране, заключва и изтрива данни, ако устройството бъде изгубено, безопасен Wi-Fi, предупреждение за кражба и доклад за нарушение. Lookout.com find my phone е една от най-използваните функции на това приложение.

  Как да създадете бърза анкета в Microsoft Teams

Как Google Lookout е различен от обикновеното приложение?

Lookout for Google е базирано на AI приложение, създадено, за да помогне на хората със загуба на зрение да изследват света. Той позволява на своите потребители да сканират текст, изображения, документи и валути и да ги описват. Отваряте приложението, насочвате камерата към обекта и бум, вашето описание е готово. Google Lookout е безплатен за изтегляне и използване. Докато от друга страна, приложението Lookout е създадено да осигурява сигурност на мобилни устройства с функции като скенер за вируси, скенер за заплахи, локализиране на моето устройство и много други. Трябва да надстроите до премиум версията, за да използвате допълнителни функции като безопасен Wi-Fi и архивиране.

Може ли приложението Lookout да бъде деинсталирано?

Да, приложението Lookout може да бъде деинсталирано от вашето устройство. Това е същото като да деинсталирате всяко друго приложение на вашето Android или iOS устройство. Това е доста полезно приложение. В случай, че загубите телефона си или телефонът ви бъде откраднат, можете да отидете на уебсайта на Lookout, за да намерите вашето устройство. Деинсталирането на приложението няма да изтрие вашия акаунт.

***

Надяваме се, че тази статия ви е помогнала да научите как да намирате вашето устройство с помощта на Lookout.com find my phone и също така ви е дала представа за Lookout за Google и Android. Можете да ни уведомите за всякакви въпроси относно тази статия или предложения за всяка друга тема, по която искате да направим статия. Пуснете ги в раздела за коментари по-долу, за да знаем.