Как да намерите вашите контакти в TikTok

Над милиард души са в TikTok и вие може да сте един от тях. Може да имате много последователи и да следвате няколко от тях. Но колко от тях познавате и колко от тях познават вас? Въпреки че сте начинаещ, можете да се свържете с приятелите си в TikTok и да гледате техните видеоклипове и да общувате с тях. Ако сте някой, който търси ръководство за това как да намерите контактите си в TikTok, прочетете това ръководство до края. Тази статия ще ви насочи да ги търсите с помощта на телефонен номер в TikTok. Също така ще научите за търсенето на контакти без потребителско име от вашия TikTok профил.

Как да намерите вашите контакти в TikTok

Можете да намерите вашите контакти от екрана Намиране на приятели, като докоснете иконата Намиране на контакти във вашия TikTok профил. Продължете да четете по-нататък, за да намерите стъпките, обясняващи същите в детайли с полезни илюстрации за по-добро разбиране.

  Как да докладвате за видеоклипове, акаунти и коментари в TikTok

Можете ли да намерите някой в ​​TikTok, ако нямате акаунт?

Не, не можете да намерите някого в TikTok, ако нямате акаунт. За да използвате TikTok, трябва да имате акаунт. Ако нямате акаунт, можете да създадете такъв от уебсайта на TikTok.

Можете ли да намерите вашите контакти в TikTok без тяхното потребителско име?

Да, можете да намерите вашите контакти в TikTok без тяхното потребителско име. Можете да потърсите името им в TikTok и да опитате да ги намерите на случаен принцип или да ги потърсите, като използвате телефонния им номер. Първият метод няма да гарантира резултата, но вторият метод със сигурност ще ви даде желания резултат. Търсенето на някого в TikTok чрез телефонния номер е най-добрият метод за търсене без потребителско име.

Можете ли да намерите приятелите си в TikTok, като използвате техния телефонен номер?

Да, можете да намерите приятелите си в TikTok, като използвате техния телефонен номер. TikTok има опция за директно свързване със списъка с контакти на телефона ви. Трябва да го активирате. Всички контакти от вашия телефон ще бъдат видими за вас. Тези, които са в TikTok, можете да ги последвате, а тези, които не са в TikTok, можете да ги поканите. Намирането на контакти чрез телефонен номер не означава, че трябва да търсите чрез телефонен номер в TikTok. Можете да го намерите, като активирате опцията за намиране на контакти.

Получава ли известие потребител на TikTok, ако го търсите по телефонен номер?

Не, потребителят на TikTok няма да изпрати никакво известие след търсене по телефонен номер. Дори ако търсите потребител на TikTok по потребителското му име и видите профила му, той няма да получи никакво известие за това. Но тяхната опция е за активиране. Потребителят може да види хората, които са гледали профила му през последните 30 дни.

  Как да премахнете профилна снимка в TikTok

Как да намерите някого от неговите контакти в TikTok?

За да намерите някого в TikTok, като използвате неговите контакти, следвайте тези лесни стъпки как да намерите вашите контакти в TikTok:

Забележка: За потребителите на телефони с Android и iOS. Освен това се уверете, че сте влезли в акаунта си.

1. Отворете приложението TikTok на телефона си.

2. Докоснете иконата на профила от долния десен ъгъл.

3. Докоснете иконата Намиране на контакти от горния ляв ъгъл.

4. На екрана Намиране на приятели докоснете бутона Намиране до Контакти.

5. Докоснете Продължи, за да синхронизирате контактите в телефона си с приложението TikTok.

6. Докоснете Разрешаване, за да дадете достъп до вашите контакти от изскачащия прозорец.

7. Всички контакти от телефона ви ще бъдат видими за вас в списък. Тези, които са в TikTok, можете да ги последвате, а тези, които не са в TikTok, можете да ги поканите.

Можете ли да намерите нечии последователи, като използвате неговия/нейния телефонен номер?

Да, можете да намерите последователи на някой друг, като използвате неговия/нейния телефонен номер, само когато лицето има публичен акаунт. Активирайте опцията за намиране на вашите контакти в приложението TikTok, отидете в профила на този човек, докоснете последователите, за да видите списъка с последователи на този човек. Ако лицето има частен акаунт, можете да видите неговия брой последователи и последователи, а не списъка с последователи или последователи.

Можете ли да поканите вашите контакти да използват TikTok?

Да, можете да поканите вашите контакти да използват TikTok. Във вашия списък с контакти в TikTok трябва да изберете акаунт и да докоснете Покани, за да поканите контакта в TikTok. Ще бъде генерирана връзка за покана, когато докоснете Покана. След това можете да споделите тази връзка с вашите контакти като покана от ваша страна да се присъедините към TikTok.

  Как да спрете да следвате някого в TikTok

Ще получите ли известие, ако някой ви потърси чрез вашия телефонен номер?

Не, няма да получите никакво известие, ако някой ви търси, използвайки телефонния ви номер или дори вашето потребителско име. Човек ще получи известие само когато някой хареса видеоклипа му, последва го и го маркира в TikTok. Можете да търсите всеки и да видите неговия профил. Те няма да бъдат уведомени, но вие няма да можете да преглеждате видеоклипове, последователи и следния списък с лични акаунти.

Как можете да запазите телефонния си номер скрит в TikTok?

Въпреки че знаете как да намерите контактите си в TikTok, може да се притеснявате дали ще скриете телефонния си номер. По подразбиране телефонният номер е скрит в TikTok, за да се гарантира безопасността на потребителя. Можете да направите акаунта си частен, така че другите да не могат да виждат вашите последователи и публикации. Можете да премахнете телефонния си номер от TikTok, така че никой да не може да ви намери в TikTok с вашия телефонен номер.

***

Надяваме се, че тази статия ви е помогнала да ви насочи как да намерите вашите контакти в TikTok. Чувствайте се свободни да споделите опита си с нас, след като прочетете тази статия. Ако имате въпроси или предложения, пуснете ги в секцията за коментари по-долу. Освен това ни кажете какво искате да научите по-нататък.