Как да намерите вашето Apple Music Replay 2022

Повечето услуги за стрийминг на музика пускат персонализиран годишен преглед за своите потребители. Независимо дали става дума за Spotify Wrapped или дори за новия годишен преглед на YouTube Music, определено има много потребители, които обичат да проверяват навиците си за слушане през цялата година. Тази година има преработено годишно обобщение на Apple Music и вече можете да проверите любимите си изпълнители, време на слушане и други за вашия акаунт в Apple Music. И така, ето как да намерите вашето Apple Music Replay за 2022 г.

Apple Music Replay: Как да намерите любимите си изпълнители, песни и други (2022)

За разлика от конкуренти като Spotify, Apple Music не предлага функцията Replay в самото приложение Music. Вместо това ще трябва да го проверите в браузъра си. За щастие можете да направите това или на лаптоп/компютър (Windows, macOS, Chrome OS, Linux и т.н.), или на вашия смартфон. Както винаги, можете да използвате съдържанието по-долу, за да преминете към раздела за смартфони или компютри.

  Най-добрите инструменти за управление на мрежовите операции

Намерете Apple Music Replay на компютър/лаптоп

Можете да проверите вашите статистически данни за Apple Music за 2022 г., като използвате вашия лаптоп или компютър. Просто следвайте стъпките по-долу, за да получите достъп до годишното си обобщение за Apple Music:

  • Ако не сте влезли, влезте в уебсайта, като използвате паролата си за Apple ID.
  • Кликнете върху „Първи стъпки“. Сега можете да кликнете върху „Пуснете вашата барабанна лента“, за да видите бърз преглед на вашите статистики на Apple Music.

  • Можете също да превъртите надолу, за да видите подробна статистика за 2022 г. за Apple Music. Това включва неща като общия брой минути, които сте слушали, вашите най-пускани песни, албуми и др.

Намерете Apple Music Replay на iPhone/Android

Ако искате да проверите статистиката на Apple Music на смартфон, можете просто да следвате стъпките по-долу:

  • В Chrome/Safari (или предпочитания от вас браузър) преминете към Apple Music Replay уебсайт.
  • Влезте с вашия Apple ID и докоснете „Първи стъпки“.
  Как да затворите и рестартирате приложения за iPhone и iPad

  • Сега можете да докоснете „Play your highlight reel“, за да видите бърз преглед на вашите статистики на Apple Music.

  • Можете също така да превъртите надолу, за да видите подробна Apple Music, обвита с любимите ви изпълнители, песни и много други.

Apple Music Replay ЧЗВ

В. Как да намеря най-пусканата си песен в Apple Music?

Можете да използвате уебсайта на Apple Music Replay, за да проверите вашите топ 10 най-пускани песни. Уебсайтът дори изброява колко пъти сте ги играли.

В. Защо моето Apple Music Replay не се показва?

Ако повторението на Apple Music не се показва за вас, това означава, че не сте пуснали достатъчно музика през 2022 г. Тъй като услугата използва вашата хронология на възпроизвеждане, за да намери най-добрите ви песни, любими изпълнители и други, тя се нуждае от много данни за възпроизвеждане да служи на резултатите. Ако не сте пуснали достатъчно музика, уебсайтът Replay ще покаже лента за напредъка, за да покаже колко още музика трябва да слушате, за да получите резултатите си.

  Как да спрете да се появяват селфита в албума за селфита на iPhone

В. Apple Music Replay рестартира ли се всяка година?

Да, повторението на Apple Music се нулира в началото на новата година. Това означава, че всяка година можете да видите най-добрите си песни, изпълнители и албуми в Apple Music.

Вижте годишния си отчет за Apple Music за 2022 г

Е, така можете да проверите своето Apple Music Replay за 2022 г. Въпреки че функцията все още не е налична първоначално в приложението Apple Music, добре е да знаете, че Apple поне позволява на своите потребители да преглеждат своите статистики за възпроизвеждане в браузъра. И така, кои песни слушахте на повторение тази година? Уведомете ни в коментарите.

x