Как да маркирате съобщенията като непрочетени в Instagram

Съобщенията в днешно време имат своите предимства. Това е по-бърз начин за комуникация и улеснява хората да предават информация, чувства и мисли на други хора само с няколко думи наведнъж. При съобщенията може да има някои съвети и трикове, за които може да не сте запознати в различни приложения като Instagram, iMessage, Messenger и т.н. Ако сте някой, който търси съвети как да непрочетени съобщения в Instagram, добре дошли! Предлагаме ви полезно ръководство, което ще ви покаже как можете да маркирате съобщенията като непрочетени в Instagram с точните стъпки за ваша помощ.

Как да маркирате съобщенията като непрочетени в Instagram

Продължете да четете, за да научите как можете лесно да нечетете един или няколко чатове в приложението Instagram. Прочетете и следвайте стъпките, посочени по-долу, за да знаете всичко в подробности.

  Как да разберете кой е видял вашата история в Instagram първи

Какво прави маркирането като непрочетено?

Функцията за маркиране като непрочетено ви позволява да маркирате определени текстове като непрочетени. Това означава, че можете да се върнете назад и да проверите кои съобщения ще бъдат прочетени по-късно. Маркирането на текстове като непрочетени го маркира само за вас, но другият потребител може да види, че сте прочели съобщенията му.

Как да непрочета съобщение?

Функцията за непрочетени в Instagram е възможна само ако имате професионален акаунт. Следвайте инструкциите, изброени по-долу, за да знаете как да непрочетени съобщения в Instagram:

Забележка: Следващите стъпки се изпълняват на версията за Android на приложението Instagram.

1. Отворете приложението Instagram и докоснете иконата на Messanger от горния десен ъгъл, както е показано.

2. В секцията Основен DM докоснете и задръжте желания чат, който искате да маркирате като непрочетен.

  Как да изтриете/изчистите вашата история на търсене в Instagram плюс други действия за поверителност, които можете да предприемете

3. Натиснете Mark as Unread, както е показано по-долу.

4. В чата, който сте маркирали като непрочетена, ще се появи синя точка.

Как да маркирам текстовите съобщения като прочетени?

За да маркирате съобщенията като прочетени, трябва да отворите желания прозорец за чат и той автоматично ще се покаже видян на другия потребител. Това означава, че сте прочели тяхното съобщение.

Как да маркирате съобщенията като непрочетени в Instagram?

За да маркирате съобщенията като непрочетени в Instagram, трябва да се уверите, че имате професионален акаунт, тъй като тази функция е достъпна само за създатели и бизнес акаунти. Ето как да го направите:

1. Отворете приложението Instagram на телефона си.

2. Докоснете иконата Messanger > иконата Hamburger, както е показано по-долу.

3. Изберете желаните чатове, които искате да маркирате като непрочетени, и натиснете Още отдолу.

4. Натиснете Маркирай като непрочетено.

5. Синя точка ще се появи върху чатовете, които маркирате като непрочетени. Ето как да непрочетени съобщения в Instagram.

  17 най-доброто приложение за Instagram Story Saver за Android

Има ли начин да маркирате iMessages като непрочетени?

Не, в момента няма метод за маркиране на iMessages като непрочетени. Но с новите актуализации на iOS можем да очакваме тази функция във всяко iOS устройство.

Как намирате непрочетени съобщения на iPhone?

Стъпките, изброени по-долу, могат да ви помогнат да намерите непрочетени съобщения на вашия iPhone:

1. Отворете приложението Съобщения.

2. Синя точка от лявата страна на съобщенията означава, че тези съобщения са непрочетени.

Как да маркирате текстово съобщение на iPhone?

Не можете да маркирате текстово съобщение на iPhone, тъй като тази функция все още не е налична на нито едно устройство iPhone.

***

Надяваме се, че това ръководство е било полезно и сте успели да научите как да оставяте непрочетени съобщения в Instagram. Ако имате някакви въпроси или предложения, не се колебайте да ги пуснете в секцията за коментари по-долу, за да ги прочетем.