Как да коригирате WOW грешка #134 фатално състояние

Ако сте любител на игрите, определено бихте попаднали на World of Warcraft. Тази игра е една от най-добрите MMO ролеви игри с милиони играчи в света. Въпреки че тази игра беше пусната през 2004 г., тя управлява цялата игрална империя с огромен успех и все още е популярна. Когато Blizzard Entertainment пусна тази игра, тя беше достъпна само за операционни системи Windows. По-късно тя беше разширена и сега потребителите могат да се насладят на тази игра на много игрални платформи. Blizard често пуска актуализации, за да коригира и предотврати всякакви грешки по време на играта. Все пак малко потребители се борят с WOW грешка #134 фатално състояние. Това ръководство ще ви помогне да научите подробно корекцията на WOW грешка #134.

Как да коригирате WOW грешка #134 фатално състояние

Има толкова много причини, свързани с WOW грешка #134 (0x85100086) във вашия компютър с Windows 10. И все пак, няколко важни причини са изброени по-долу:

 • Battle.net няма администраторски достъп
 • Инсталационна папка с повредени данни в играта
 • Липсват разрешения за редактиране
 • Антивирусна програма блокира някои функции на играта или самата игра
 • Защитната стена на Windows Defender блокира програмата
 • Остаряла операционна система и драйвери за компютър
 • Повредени данни за играта

Сега прочетете и внедрете описаните по-долу методи във вашия компютър с Windows 10 за коригиране на WOW Error #134 и за предотвратяване на същото.

Метод 1: Основно отстраняване на неизправности

Стъпка 1: Рестартирайте компютъра

Общият трик за разрешаване на всички временни проблеми, свързани с World of Warcraft, е да рестартирате компютъра си, както е показано по-долу.

Стъпка 2: Осигурете правилна мрежова свързаност

Нестабилната интернет връзка води до WOW грешка #134 фатално състояние. Можете да извършите тест за скорост, за да разберете оптималното ниво на мрежова скорост, необходима за правилната връзка. След това се свържете с вашия интернет доставчик за по-добри планове.

Стъпка 3: Затворете фоновите задачи

Няколко потребители потвърдиха, че WOW грешка #134 Fatal Condition може да бъде разрешена чрез затваряне на всички фонови задачи, изпълнявани на вашия компютър. За да направите същото, следвайте нашето ръководство за прекратяване на задача в Windows 10 и продължете според инструкциите.

Метод 2: Стартирайте Blizzard Battle.net като администратор

Това е една от най-честите причини, които причиняват WOW грешка #134 фатално състояние във вашия компютър с Windows 10. Тъй като определени разрешения и функции могат да бъдат достъпни само ако сте предоставили администраторски права на играта World of Warcraft, можете да го коригирате по следния начин:

  Топ 7 най-добри спортни добавки на Kodi

1. Щракнете с десния бутон върху прекия път на World of Warcraft на работния плот.

Забележка: Можете също да отидете до инсталационната директория на World of Warcraft и да щракнете с десния бутон върху нея.

2. Сега изберете опцията Properties, както е показано.

3. След това преминете към раздела Съвместимост и поставете отметка в квадратчето Стартиране на тази програма като администратор.

4. Накрая щракнете върху Приложи > OK, за да запазите промените.

Метод 3: Преименуване на кеш, интерфейс и WTF папки

Има няколко файла за игри, намиращи се в папки като Cache, Interface и WTF, които са отговорни за съхраняването на основната информация за играта, напредъка и настройките. Ако са повредени, ще се сблъскате с WOW грешка #134 (0x85100086). Затова ви съветваме да преименувате папките и да проверите дали работи.

1. Натиснете клавишите Windows + E заедно, за да отворите File Explorer.

2. Придвижете се до C:Program Files (x86)World of Warcraft, както е показано.

3. Сега намерете папката Cache и щракнете с десния бутон върху нея. След това изберете опцията Преименуване, както е показано.

4. Преименувайте папката на Cacheold.

5. По същия начин преименувайте папките Interface и WTF съответно на Interfaceold и WTFold. Вижте изображението по-долу за яснота.

5. Стартирайте отново играта и проверете дали имате поправка на WOW Error #134 във вашия компютър с Windows 10.

Метод 4: Изтриване на WOW Cache папка

Няколко потребители се сблъскват с WOW грешка #134 фатално състояние по време на стартиране и този проблем може да бъде разрешен, когато папката на кеша бъде премахната напълно от вашия компютър. Всички временни файлове на играта ще бъдат изтрити и следващото последователно стартиране ще стартира играта без никакви грешки. Ако преименуването на папките не работи за вас, предстоящите инструкции може да ви помогнат.

1. Придвижете се до C:Program Files (x86)World of Warcraft > Папка Cache, както по-рано.

2. Щракнете с десния бутон върху папката Cache и изберете опцията Delete, както е показано.

Метод 5: Промяна на атрибута само за четене

Играта World of Warcraft ще работи без никакви грешки, когато сте предоставили правилни настройки за персонализирани атрибути в UAC или Контрол на потребителските акаунти. В случай, че играта и нейните компоненти имат само компоненти само за четене, не можете да променяте или актуализирате World of Warcraft. Това води до WOW грешка #134 фатално състояние във вашия компютър. В този случай променете атрибута само за четене за играта, както е указано по-долу.

1. Стартирайте File Explorer и отворете C:Program Files (x86)World of Warcraft

2. Тук щракнете с десния бутон върху инсталационния файл Wow.exe и щракнете върху опцията Properties.

3. Превключете към раздела Общи. Премахнете отметката от квадратчето, отбелязано само за четене, за раздела Атрибути, показан, подчертан по-долу.

4. След това щракнете върху Приложи > OK, за да запазите промените.

Метод 6: Стартирайте инструмента за ремонт на Blizzard

Ако все още не можете да намерите корекция на WOW Error #134, може да има някои шансове вашият компютър да има повредени файлове за игри. Повредените файлове може да запълнят компютъра ви поради свръхзащитен антивирусен пакет или поради неуспешна актуализация. За щастие можете автоматично да разрешите всички тези повредени файлове с игри с помощта на вградения инструмент на Blizzard.

  Sleep Better ви казва колко добре спите

1. Придвижете се до директорията на инсталационния файл Wow.exe и изберете опцията Изпълни като администратор, както е показано.

2. Ако бъдете подканени от прозореца за контрол на потребителските акаунти, щракнете върху Да, за да продължите.

3. Сега превключете към раздела Игри в горния ъгъл на прозореца и след това изберете World of Warcraft от списъка.

4. След това щракнете върху Опции, последвано от Сканиране и поправка от падащия списък.

5. В следващата подкана щракнете върху Стартиране на сканирането и изчакайте, докато процесът завърши.

6. Накрая рестартирайте играта и проверете дали можете да коригирате WOW грешка #134 Fatal Condition.

Метод 7: Изпълнете SFC & DISM сканиране

Ако на вашия компютър с Windows 10 има липсващи или повредени файлове, ще се сблъскате с WOW грешка #134 фатално състояние. И все пак, вие поправяте тези повредени файлове, като използвате вградени помощни програми, а именно проверка на системни файлове и обслужване и управление на изображението за внедряване. Прочетете нашето ръководство за това как да поправите системни файлове в Windows 10 и следвайте стъпките, както е указано, за да поправите повредени системни файлове.

Метод 8: Изтриване на временни файлове

Малко потребители предполагат, че изчистването на дисково пространство на компютъра им е помогнало да решат WOW грешка #134 (0x85100086). Следвайте нашето ръководство Как да изтриете временни файлове в Windows 10, което ще ви помогне да изчистите всички ненужни файлове.

Метод 9: Актуализирайте операционната система Windows

Можете също да премахнете грешки в компютъра и играта си, като актуализирате операционната си система. Приложете нашето ръководство Как да изтеглите и инсталирате най-новата актуализация на Windows 10 и да се свържете с вашия сървър за игри без грешки.

Метод 10: Актуализирайте графичните драйвери

Тъй като World of Warcraft е графично интензивна игра, актуализираният и съвместим графичен драйвер е от съществено значение за вашето игрово изживяване. Можете да търсите най-новите версии на драйвери от официалния уебсайт или можете да ги актуализирате ръчно чрез диспечера на устройства. Прочетете 4 начина за актуализиране на графични драйвери в Windows 10, за да научите повече.

Метод 11: Преинсталирайте графичните драйвери

Ако все още се сблъсквате с WOW грешка #134 (0x85100086) след актуализиране на вашите графични драйвери, преинсталирайте драйверите на устройства, за да коригирате всички проблеми с несъвместимостта. Прочетете нашето ръководство Как да деинсталирате и преинсталирате драйвери на Windows 10 тук.

Метод 12: Отмяна на драйвери за графичния процесор

Понякога текущата версия на драйверите на графичния процесор може да предизвика конфликти при стартиране на игри. И в този случай трябва да възстановите предишни версии на инсталираните драйвери с процеса, наречен връщане на драйвери. Можете лесно да върнете драйверите на компютъра си до предишното им състояние, като следвате нашето ръководство за това как да върнете обратно драйвери в Windows 10.

Метод 13: Разрешете WOW или добавете ново правило в защитната стена на Windows Defender

Ще се сблъскате и с WOW грешка #134 фатално състояние поради свръхзащитен антивирусен пакет във вашия компютър с Windows 10. Той предотвратява връзката между стартовия панел на играта и сървъра. По същия начин, вградената защитна стена на Windows защитник също може да причини конфликти. Следователно можете да опитате да го разрешите, като използвате някоя от следните опции:

  Как да намерите архивирани имейли в Gmail

Вариант I: Белия списък на World of Warcraft

За да разрешите на World of Warcraft във вашата защитна стена на Windows Defender, следвайте нашето ръководство за разрешаване или блокиране на приложения през защитната стена на Windows.

Вариант II: Създаване на ново правило в защитната стена

1. Натиснете клавиша Windows и въведете Защитна стена на Windows Defender с разширена защита. След това щракнете върху Отвори.

2. От левия панел щракнете върху Входящи правила, както е показано.

3. След това от десния панел щракнете върху Ново правило… както е показано.

4. Изберете опцията Програма под Какъв тип правило искате да създадете? меню и щракнете върху Напред > както е показано.

5. След това щракнете върху бутона Преглед…, съответстващ на Този път на програмата: както е показано.

6. Придвижете се до C:Program Files (x86)World of Warcraft път и щракнете двукратно върху инсталационния файл на WOW. След това щракнете върху бутона Отвори.

7. Щракнете върху Next > в прозореца New Inbound Rule Wizard.

8. Сега маркирайте опцията, озаглавена Разрешаване на връзката и щракнете върху Напред > както е показано.

9. Уверете се, че сте поставили отметка в следните квадратчета и щракнете върху Next >, както е показано.

10. Накрая добавете име, напр. WOW към вашето ново правило и щракнете върху Готово.

Метод 14: Преинсталирайте World of Warcraft

Неправилно конфигурираните файлове в World of Warcraft ще доведат до WOW грешка #134. Така че в този случай нямате друга възможност освен да преинсталирате играта, както следва:

1. Натиснете клавиша Windows и въведете Приложения и функции. След това щракнете върху Отвори.

2. Потърсете World of Warcraft в списъка и кликнете върху него. След това изберете опцията Деинсталиране.

3. Ако бъдете подканени, щракнете отново върху Деинсталиране.

4. След като играта бъде напълно деинсталирана от вашия компютър, натиснете и задръжте клавишите Windows + E заедно, за да отворите File Explorer.

5. Сега отидете до следните пътища един по един и изтрийте всички папки, свързани с WOW.

 • C: WindowsTemp
 • C: Program Files gametitle
 • C: Program Files (x86) заглавие на играта
 • C:Program FilesОбщи файловеBlizzard Entertainment
 • C:UsersPublicGamesgametitle
 • C:UsersPublicPublic DocumentsBlizzard Entertainmentgametitle

6. Щракнете двукратно върху Кошчето от работния плот и изтрийте за постоянно всички файлове/папки от тук.

7. След това посетете официалния уебсайт на Blizzard, за да изтеглите World of Warcraft за компютър с Windows.

8. Придвижете се до Моите изтегляния във File Explorer и щракнете двукратно върху инсталационния файл, за да стартирате приложението.

9. Следвайте инструкциите на екрана, за да инсталирате играта на вашия компютър с Windows 10 и да продължите да играете!

***

Надяваме се, че това ръководство е било полезно и можете да поправите WOW Error #134 Fatal Condition във вашето устройство. Кажете ни кой метод е работил най-добре за вас. Пуснете запитвания или предложения в секцията за коментари по-долу.