Как да коригирате PUBG, който не е разрешен на вашата платформа

PUBG е онлайн игра. Играчите от цял ​​свят се свързват със сървър, за да играят заедно. Размерът на една игра е скромен от 100 играча, но има хиляди игри в ход във всеки един момент. PUBG има сървъри по целия свят, така че натоварването се разпределя и играчите получават добър пинг.

PUBG не е оторизиран на вашата платформа

Онлайн игри като PUBG се свързват с онлайн сървър. Ако връзката не успее, няма да можете да се присъедините към играта. Други области на играта също може да са недостъпни, например, няма да можете да купувате нищо от пазара, да видите своя ранг или да събирате награда.

  Как да коригирате изоставането на PUBG след инсталиране

Ако видите грешката PUBG not authorized, това може да е проблем с файловете на играта или може да е проблем със сървъра от страна на PUBG.

Проверете състоянието на PUBG

Сървърите на PUBG са склонни да бъдат претоварени, особено ако вашият регион или държава има удължен празничен сезон. Ако твърде много играчи влизат в играта, сървърът може да не е в състояние да се справи. Можете да опитате да промените регионите, за да видите дали можете да се свържете с игра.

Проверете Страница за поддръжка на PUBG Twitter за да видите дали играта работи или не.
Проверете един от многото онлайн инструменти, които отчитат състоянието на PUBG сървъра. Можеш да дадеш Възмущение Докладвайте за опит. Той ще ви каже държавите, в които е имало съобщено прекъсване. PUBG.org също си струва да се провери.

Ако сървърите не работят, ще трябва да изчакате да бъдат поправени. Ако те не са паднали, но има необичайно увеличение на броя на играчите, продължете да опитвате и в крайна сметка ще можете да се присъедините към игра.

  Как да коригирате грешката „неуспешно инициализиране на STEAM“ в PUBG

Проверете файловете на играта

Тази корекция работи само ако играете на компютър и Steam. Ако играете на таблет, конзола или телефон, тази корекция не може да се приложи.

Отворете Steam.
Отидете в библиотеката.
Щракнете с десния бутон върху PUBG и изберете Properties.
Отидете в раздела Локални файлове.
Щракнете върху Проверка на целостта на файловете на играта.
Позволете на Steam да отстрани всички проблеми с файловете и опитайте да се присъедините към игра.

Забележка: това няма да коригира проблеми от страна на сървъра. Ще трябва да изчакате играта да ги разреши.

Проблем, специфичен за платформата

PUBG неразрешената грешка може да е специфична за платформата. Играчите може да могат да се свързват с играта от компютър, но не и от конзола. В този случай отново е проблем в края на играта или проблем с конзолата. Например, ако виждате грешката на Xbox, може да има проблем със сървърите на Xbox или със сървърите на PUBG. Проверете дали Xbox има проблеми със сървъра и ги изчакайте.

  Как да поправите, че PUBG не се стартира поради ново решение против измама

Заключение

PUBG, който не е оторизиран, обикновено е грешка от страна на играта. Това означава, че нищо не е наред от ваша страна и това е нещо добро. За съжаление, това също означава, че не можете да направите нищо, за да го поправите, освен да изчакате. Можете да опитате да деинсталирате и преинсталирате игра, но рядко се случва това да работи, особено ако играете на конзола.

x