Как да коригирате липсващ бутон „Добавяне на хора“ в приложението iOS 10 Notes

iOS 10 има своите грешки и повечето от тях, ако не всички, могат да бъдат отстранени чрез рестартиране на вашето устройство. iOS 10.0.2 беше пуснат, за да се справи с грешките, рестартиране, твърдо нулиране и фабрично нулиране не успяха да се поправят. Въпреки това не всичко е наред с новата ОС. Странни грешки поразяват iOS 10 с прекъсване на текст в приложението Messages, сериозен проблем с изтощаването на батерията, игрите, работещи по-бавно на малко по-стари устройства, са едни от по-често срещаните. Един проблем, който засяга приложението Notes, е липсващият бутон „Добавяне на хора“. Приложението Notes в iOS 10 ви позволява да си сътрудничите с други хора. За да работите съвместно върху бележка, има бутон „Добавяне на хора“ до бутона Споделяне в самия горен край на бележка. Трябва да докоснете този бутон, ако искате да добавите сътрудник към него. За съжаление, не всички потребители могат да го видят. Решението е сравнително просто. Ето какво трябва да направите.

  SwiftKey идва в iOS в приложение за бележки, което се синхронизира с Evernote

Преди да опитате нещо друго, уверете се, че сте активирали iCloud и приложението Notes има достъп до него. Ако въпреки, че iCloud е активиран и Notes имат достъп до него, все още не виждате бутона „Добавяне на хора“, продължете както следва.

Стъпка 1: Изтрийте приложението Notes. iOS 10 ви позволява да изтривате стандартни приложения, както и всяко друго приложение. Просто докоснете и задръжте иконата на приложението Notes. Когато започне да трепери, докоснете кръстосания бутон горе вляво, за да го изтриете. Трябва да ви предупредим, че това ще изтрие всички бележки в папката „На този телефон“. Архивирайте ги в iCloud, за да ги запазите в безопасност.

  Spoiler Shield скрива спойлери от Facebook и Twitter на Android, iOS

Стъпка 2: Рестартирайте телефона си. Не пропускайте тази стъпка.

Стъпка 3: Изтеглете приложението Notes от App Store. Уверете се, че е публикувано от Apple и не инсталирате спам на телефона си,

Стъпка 4: Настройте приложението Notes. Той ще ви помоли да му предоставите достъп до iCloud. След като го направите, върнете се към приложението Notes и докоснете бутона „Надстройване“.

Стъпка 5: Рестартирайте устройството си още веднъж за добра мярка. Бутонът „Добавяне на хора“ ще започне да се показва до бутона Споделяне.

  Как да създадете свои собствени ежедневни новини за пророка [iOS]

Това беше тествано на iPhone 6 с iOS 10.0.2.

Posted in iOS
x