Как да коригирате грешката при влизане в League of Legends (LoL не успя да влезе в невалидна сесия)

League of Legends е онлайн игра и нейната база играчи е огромна. Играта се играе основно в онлайн арена. Играта може да се играе от десктопа и от iPhone или телефон с Android.

Поправете неочаквана грешка в сесията за влизане в League of Legends

За да играете League of Legends, трябва да влезете в акаунта си. Профилът може да бъде създаден с имейл, вашия акаунт в Google или акаунт в Apple. Обикновено играчите остават влезли в играта, освен ако не излязат обаче, ако се опитвате да играете League of Legends и получите грешка при неочаквана сесия за влизане, опитайте корекциите по-долу.

Принудително излезте и влезте отново

Ако продължавате да получавате грешка при неочаквана сесия за влизане, когато отворите League of Legends, опитайте да излезете и да влезете отново.

Отворена League of Legends.
Щракнете върху бутона за затваряне, преди да се появи грешката.
В подканата Изход сега щракнете върху Изход.
Излезте от играта и я отворете отново.
Впиши се.

Излезте от всички процеси на League of Legends

Прост изход юли понякога не е достатъчно, за да коригира грешката при неочаквана сесия за влизане. Ако все още го виждате, излезте и излезте от всички процеси на League of Legends.

Отворена League of Legends.
Щракнете върху бутона за затваряне, преди да се появи грешката.
Щракнете върху Изход в подканата Изход сега.
Щракнете с десния бутон върху лентата на задачите и изберете Task Manager от контекстното меню.
Отидете в раздела Процеси.
Потърсете League of Legends.
Изберете процеса и щракнете върху бутона Край сега в долната част.
Повторете за всички процеси на League of Legends.

Деактивирайте VPN

Ако използвате VPN, за да играете на League of Legends, опитайте да го изключите. Играта не е географски ограничена, така че всъщност нямате нужда от VPN, за да я играете. Възможно е самата VPN да има проблеми, които от своя страна причиняват грешка при неочаквана сесия за влизане. Опитайте да се свържете без VPN.

Заключение

League of Legends има хиляди играчи онлайн по всяко време. Не е ново да се справяте с голям брой играчи и неговите сървъри са повече от способни да се справят с тях. Грешката при неочаквана сесия за влизане има повече общо с играта, която се изпълнява на вашия работен плот, отколкото с онлайн сървърите на играта. По-конкретно, нещо, съхранявано локално, е или повредено, или е изтекло (подобно на бисквитка) и играта не може да го опресни. Обикновеното принудително излизане е ключът към отстраняването на проблема в повечето случаи.