Как да копирате екранни снимки на Nintendo Switch на компютър през USB

Започвайки с Nintendo Switch Системна актуализация, версия 11.0.0, вече можете да прехвърляте всичките си екранни снимки и видеоклипове на игри и софтуер през USB-C кабел към съвместим компютър с Windows. Ето как да го направите.

Изисквания

Първо се уверете, че вашият Nintendo Switch е актуализиран до System 11.0.0. За да направите това, отворете системни настройки, отидете до „Система“ и изберете „Актуализация на системата“.

Ще ви е необходим и съвместим кабел USB-A към USB-C, който можете да включите директно в конектора в долната част на превключвателя. Кабелът трябва да бъде свързан за пренос на данни, а не само за зареждане. Имайте предвид, че тази техника за прехвърляне не работи през USB портовете, разположени на докинг станцията на Switch.

И накрая, ще ви трябва компютър с Windows. За прехвърлянето на работа Nintendo казва това компютърът трябва да поддържа протокол за трансфер на медии (MTP). Всички компютри с Windows 10 включват поддръжка за това.

  Как да изключите MacBook принудително

Понастоящем функцията за USB копиране на Switch не работи на Mac от кутията, въпреки че това може да се промени с бъдеща актуализация. Съобщава се, Прехвърляне на файлове за Android може да работи. Междувременно потребителите на Mac могат да прехвърлят екранните снимки с microSD карта.

Как да прехвърляте екранни снимки и видеоклипове за превключване към компютър чрез USB кабел

Първо, включете единия край на вашия USB кабел в USB-C порта в долната част на вашия Switch, след което включете другия край в наличен USB порт на вашия компютър с Windows. Вашият компютър трябва да разпознае Switch като USB устройство и да го настрои автоматично.

  Здравей и добре дошъл !

На началния екран Switch изберете иконата за настройки, която прилича на зъбно колело.

В менюто Switch HOME изберете

В системните настройки изберете „Управление на данни“ от менюто на страничната лента.

В Switch System Settings изберете

В „Управление на данни“ изберете „Управление на екранни снимки и видеоклипове“.

В Switch

В „Управление на екранни снимки и видеоклипове“ изберете „Копиране на компютър чрез USB връзка“.

В Switch

Switch ще се опита да се свърже с вашия компютър. Ако опитът е успешен, ще видите съобщение „Свързано с компютъра“.

На вашия компютър с Windows 10 отидете до „Този ​​компютър“ във File Explorer и изберете „Nintendo Switch“, който ще намерите в категорията „Устройства и устройства“.

Вътре ще намерите папка, наречена „Албум“. Отворете го и ще видите списък с всичките си екранни снимки и видеоклипове в отделни папки, сортирани по заглавие на софтуера.

  6 най-добри WAN инструмента за стрес тестване на 2020 г

Ако отворите някоя от тези папки, ще видите изображенията и видеоклиповете, които сте заснели за тази игра или софтуерно приложение в миналото, като всяко изображение или видеоклип се съхраняват като отделен файл.

За да копирате файловете, можете да плъзнете и пуснете файловете или папките на всяко място на вашия компютър, включително вашия работен плот. Ако трябва да изберете всички папки наведнъж, натиснете Ctrl+A.

Когато приключите с прехвърлянето на екранни снимки и видеоклипове, докоснете бутона „Прекъсване“ на екрана на вашия Switch, след което изключете USB кабела.

Докоснете

Ако USB връзка не работи по някаква причина, също така е възможно да прехвърляте екранни снимки и видеоклипове на Switch с помощта на microSD карта. Късмет!