Как да качвате GIF файлове със звук на Imgur

Преди няколко години Imgur представи GIFV, нов файлов формат за GIF файлове, който им позволява да се зареждат по-бързо и да се възпроизвеждат по-плавно. Imgur вече добавя GIF файлове със звук. Това е основно видео с наистина, наистина ниска разделителна способност със звук, но ние все още го наричаме GIF. Засега можете да създавате и качвате GIF файлове със звук само от приложението Imgur за iOS. Можете да ги преглеждате и споделяте от браузъра на вашия компютър. В следващите дни Imgur ще добави тази функция към приложението си за Android, както и към своя уеб интерфейс.

GIF файлове със звук на Imgur

Уверете се, че използвате най-новата версия на приложението Imgur на iOS. Отворете приложението и докоснете бутона на камерата и изберете видеоклип от вашата ролка на камерата, за да конвертирате в GIF. Ще трябва да го отрежете така, че да е дълъг само 30 секунди или по-малко.

  Как да управлявате използването на паметта на Microsoft Teams

След като изрежете видеоклипа, докоснете иконата на високоговорителя, за да го включите и да го качите със звук. Дайте заглавие на публикацията, добавете тагове и докоснете Публикуване, за да я качите. Imgur насърчава членовете на общността си да използват пускане на звука таг с всички GIF файлове със звуци. Можете да следвате този маркер, за да видите какви GIF файлове със звуци споделят другите.

GIF трябва да се качи веднага, но изглежда могат да възникнат проблеми. Ако не виждате своя GIF, може да искате да проверите дали е имало проблем с качването и да опитате отново.

  Ubuntu: проверете версията на ядрото [Guide]

За потребители, които разглеждат Imgur, не е нужно да се притеснявате, че внезапно ще пуснете GIF със звук на висок глас посред нощ. Всички GIF файлове са заглушени по подразбиране и освен ако не докоснете, за да активирате силата на звука, няма да чуете надникване.

Това е страхотно и всичко, но ще се шегуваме, ако наречем това нещо различно от видеоклипове с ниска разделителна способност. GIF файловете са по същество движещи се снимки, но с много ниска разделителна способност. Разбира се, HD GIF файловете вече са нещо, но не са лесни за правене и размерът на файла е толкова голям, че убива целия смисъл от използването на GIF. GIF файловете със звук ще отнеме повече време за зареждане и разбира се размерът на файла ще бъде по-малък. Безопасно е да се каже, че аудиото също ще бъде компресирано.

  Как да активирате контролите за музика в Google Maps

Функцията е сравнително нова, така че е твърде рано да се каже дали потребителите ще я харесат или не. Едно е сигурно, никой не обича да чака GIF да се зареди, така че Imgur ще оптимизира това, доколкото е възможно.

x