Как да инсталирате SuperRepo на Kodi

Със загубата на телевизионни добавки много потребители на Kodi търсят наследник, който може да осигури подобен избор от висококачествени неоторизирани разширения на Kodi. SuperRepo, изключителна колекция от стотици добавки за всеки тип материали, които можете да си представите, е една от вероятните възможности. Допустимо е да се използва. Той също така предоставя голям брой добавки и хранилища, които можете да изтеглите, като аудио добавки, добавки за картини, добавки за програми, добавки за видео и други. Липсват му някои от огромните имена, наблюдавани във Fusion, но той предоставя голяма колекция от малки и странни добавки, които отговарят на широк спектър от специализирани нужди. Тази статия ще ви преведе как да инсталирате SuperRepo на Kodi. Така че, продължете да четете, за да инсталирате хранилище Kodi SuperRepo.

Как да инсталирате SuperRepo на Kodi

SuperRepo, който беше пуснат през 2013 г., е едно от най-известните хранилища на Kodi и претърпя няколко промени през годините. Хранилището SuperRepo е пълно с добавки, които обслужват определени пазари. Той има разнообразие от кошници/пакети, които поддържат много езици и филтри, съвместими с добавки на Kodi. Ако имате специфичен интерес, като международни спортове, филми за бойни изкуства, телевизионни предавания от определена страна или специфични жанрове аниме, SuperRepo най-вероятно ще има нещо, което да отговори на вашите изисквания. Поради големия брой добавки, свързани със SuperRepo, неговите разработчици са го разделили на множество подхранилища, сортирани по тип. Разглеждането на всички тези опции и да не знаете откъде да започнете може да е обезсърчително. В резултат на това добавянето на пълно хранилище и след това избирането и избора на разширения е идеалният подход да оцените съдържанието на SuperRepo.

  Как да зададете настройките на програмата по подразбиране в KDE Plasma 5

Стъпка 1: Разрешете неизвестни източници

Тъй като Kodi е медиен плейър с отворен код, може да се наложи да инсталирате добавки, за да имате достъп до различни видео източници, когато гледате видеоклипове. От съображения за сигурност на Kodi не е разрешено да инсталира неизвестни източници. Външните изтегляния трябва да бъдат активирани в настройките на Kodi. За да направите това, изпълнете следните стъпки:

1. Стартирайте Kodi и изберете иконата на зъбно колело.

2. След това щракнете върху Система.

3. Изберете Добавки.

4. Включете плъзгача до Неизвестни източници.

5. Приемете предупредителното съобщение, което се появява в изскачащия прозорец, като изберете Да.

Следвайте стъпките по-долу, за да добавите SuperRepo към вашата инсталация на Kodi, след като персонализирате предпочитанията си.

  Как да настроите Microsoft Teams

Стъпка 2: Инсталирайте SuperRepo на Kodi

SuperRepo може да бъде добавен към Kodi на боксови устройства, настолни или преносими компютри за броени секунди. Подходът, разгледан по-долу, се възползва от вътрешните възможности за изтегляне на Kodi за извличане на хранилището директно от основния интерфейс. Следвайте стъпките по-долу, за да инсталирате SuperRepo на Kodi.

1. Отворете приложението Kodi.

2. Щракнете върху символа на зъбно колело, за да влезете в системното меню.

3. Отидете в раздела Файлов мениджър.

4. Щракнете двукратно върху опцията Добавяне на източник.

5. Щракнете върху Няма.

6. Въведете URL адреса, даден по-долу, и след това щракнете върху OK.

https://srp.nu 

7. Въведете име за този медиен източник и го наименувайте като SuperRepo и щракнете върху OK.

8. Върнете се в главното меню на Kodi. Изберете Добавки, след като щракнете върху символа на зъбно колело.

9. Изберете Инсталиране от Zip файл. Изберете Да, ако бъдете подканени.

10. Изберете SuperRepo и след това името на вашата версия на Kodi.

11. За да инсталирате цялата колекция от добавки SuperRepo, изберете Всички.

12. Изберете Инсталиране от хранилище.

13. Намерете и изберете SuperRepo All.

14. Изберете Видео добавки, които се намират в долната част на страницата.

15. Изберете кои добавки искате да използвате и инсталирайте колкото искате.

  6 най-добри инструменти за наблюдение на уебсайтове

Стъпка 3: Инсталирайте добавки от SuperRepo

След като изтеглите SuperRepo за Kodi, можете бързо да инсталирате добавки от хранилището на Kodi SuperRepo. Това, което трябва да направите, е следното:

1. Стартирайте приложението Kodi.

2. След това щракнете върху иконата на зъбно колело.

3. Изберете Добавки.

4. След това изберете Инсталиране от хранилище.

5. В списъка изберете SuperRepo хранилища.

6. Щракнете върху бутона Add-on Repository.

7. Изберете добавката, която искате да инсталирате.

8. След това в долната част щракнете върху Инсталиране.

9. Изчакайте процедурата да завърши, за да изтеглите и инсталирате добавката. Ще се появи известието за инсталирана добавка.

***

Надяваме се, че сте намерили тази информация за полезна и че сте успели да инсталирате SuperRepo на Kodi. Моля, уведомете ни дали стъпките са били полезни за вас. Моля, използвайте формата по-долу, ако имате въпроси или коментари.

x