Как да импортирате бележки и тетрадки от Evernote в OneNote


Цената на плановете Evernote Plus и Premium току-що се повиши. Evernote е едно от най-популярните приложения за водене на бележки, налични днес и съществува от доста време със значително голяма потребителска база. Услугата не само повиши цената на своите платени планове, но също така ограничи броя на устройствата, които могат да се споделят в един акаунт в безплатния план. Ако искате да преминете към друга, по-достъпна услуга като OneNote, основната ви грижа ще бъде да запазите всичките си текущи бележки и да се уверите, че не се налага да ги организирате отново. За щастие Microsoft има прост инструмент, който ви позволява да правите всичко това. Инструментът за импортиране на Evernote в OneNote беше пуснат през март тази година и все още е в бета версия, но работи като чар.

  Как да обновите автоматично филтрирани данни в Excel, когато се актуализира

За да импортирате вашите бележки и бележници от Evernote в OneNote, ще трябва да имате инсталиран Evernote на вашия работен плот. Изтеглете инструмента за импортиране на Evernote в OneNote и го стартирайте. Той ще ви помоли да приемете EULA и след това ще потърсите файловете на Evernote във вашата система. Можете да изберете да оставите инструмента да ги търси или ако сте експортирали данните си от самото приложение Evernote, можете да изберете файла, като щракнете върху „Импортиране на файл вместо това“. Ако импортирате файл, няма да ви е необходимо приложението Evernote да е инсталирано на вашата система.

  Защо все още използвам стар PowerPC Mac през 2020 г

Инструментът ще ви помоли да влезете в акаунта на Microsoft, който използвате с OneNote. Ще имате възможност да запазите таговете, които сте приложили към вашите бележки и бележници, или да ги премахнете, когато данните се импортират.

Импортирането отнема известно време в зависимост от това колко бележки имате и дали включват снимки или не. След като данните бъдат импортирани, те ще бъдат синхронизирани с OneNote. Ако имате инсталирано приложението OneNote във вашата система, може да ги видите по-рано, отколкото в уеб приложението.

OneNote е вграден в Windows 10 и вероятно ще бъде приложението и услугата за водене на бележки за всеки потребител на Evernote, който иска да се прехвърли след покачването на цената.

  Какво означава „IMY“ и как го използвате?

Изтеглете Evernote в инструмента за импортиране на OneNote

x