Как да изтрия Rakuten акаунт

Rakuten е японски уебсайт за онлайн маркетинг и търговия на дребно, който продава продукти на американски марки. Това е един от най-добрите сайтове за електронна търговия в Япония и понякога се нарича Amazon на Япония. Rakuten работи точно като други сайтове за онлайн пазаруване и за разлика от други онлайн магазини, той предлага на своите клиенти-членове голям тлъст чек или връщане на пари на всеки 3 месеца за техните покупки. Освен това има платформа за стрийминг на филми, която съдържа всички корейски драми, предавания и филми. Напоследък растежът му намалява на днешния пазар поради възхода на конкурентни компании като Amazon, Sephora и т.н. Ако сте член на уебсайта на Rakuten и искате да изтриете акаунта в Rakuten и да анулирате Rakuten TV, значи сте стигнали до точното място! Тази статия ще ви помогне с всички необходими решения.

Как да изтрия Rakuten акаунт

Продължете да четете, за да научите подробно за начините да изтриете акаунта си в Rakuten.

Rakuten американска компания ли е?

Не, Rakuten не е американска компания, а японски уебсайт за онлайн пазаруване или електронна търговия. Основният му щаб е в Токио, Япония, и се намира в Ракутен, Ичибан. Въпреки че е японска компания за електронна търговия, тя продава повечето продукти, принадлежащи на американски марки като Macy’s, Bloomingdales, Walmart и др.

  16 най-добри генератора на фактури за приемане на плащания

Какво е акаунт в Rakuten?

Подобно на други уебсайтове или приложения за електронна търговия като Myntra, Amazon, Flipkart и т.н., Rakuten също се нуждае от потребителите да създадат акаунт, за да го използват по-ефективно. Те могат да получат няколко отстъпки, оферти, връщане на пари и други предимства. Следователно акаунтът в Rakuten е безплатен акаунт за членство, който ви показва много предимства и връщане на пари.

Rakuten получава комисионни от магазините, продаващи продукти на платформата Rakuten. В замяна Rakuten дава назаем част от тази комисионна като кешбек или паричен бонус за покупки на клиенти със своята безплатна членска сметка. Членовете получават огромни суми кешбек в своята сметка в PayPal за период от всеки 3 месеца.

Безопасно ли е да свържете кредитна карта с Rakuten?

Да, можете безопасно да свържете кредитната си карта с акаунта си в Rakuten. Ако все още се чудите дали е безопасно да свържете кредитната си карта с Rakuten, бъдете спокойни, тъй като данните за вашата карта се съхраняват в безопасна, защитена и криптирана среда. Той никога няма да бъде достъпен за външни лица или корупция. Можете да свържете всяка карта към вашия акаунт в Rakuten, като кредитни, дебитни, American Express карти и др.

Едно основно предимство на пазаруването с помощта на кредитна карта е, че ще получите връщане на пари в магазина само за вашите покупки с кредитна карта в Rakuten. Това би отговорило на вашето запитване: безопасно ли е да свържете кредитна карта с Rakuten?

Rakuten Ripoff ли е?

Не, Rakuten не е кражба на друга платформа за електронна търговия. Освен това, това е един от най-големите онлайн маркетинг и търговия на дребно. С други думи, уебсайтове за електронна търговия в Япония. Наричат ​​я още японската Амазонка.

Колко акаунта в Rakuten можете да имате?

Можете да имате само 1 акаунт, свързан с банката Rakuten. Ако имате повече от един акаунт, вашият акаунт ще бъде блокиран или премахнат от уебсайта на Rakuten. Тъй като можете да имате само една правна идентификация, не можете да фалшифицирате или да направите дублирана самоличност, за да управлявате множество акаунти в Rakuten и да нарушавате законите, посочени от Rakuten.

  Промоционални кодове на SMITE за безплатни богове и кожи: Осребрете сега

Как се отменя Rakuten TV?

Rakuten TV е онлайн платформа за японски филми, предавания и видео стрийминг. Ако имате акаунт в Rakuten TV и искате да изтриете акаунта в Rakuten, тогава можете да следвате стъпките по-долу.

1. Отидете в приложението Rakuten TV.

2. Докоснете ме.

3. Докоснете иконата за настройки.

4. Изберете Изтриване на акаунт.

5. Докоснете тук.

6. Докоснете връзката Абонаменти и настройки.

7. Докоснете опцията Изтриване на акаунт в долната част на страницата.

8. Въведете вашия имейл и изберете ИЗТРИВАНЕ НА МОЯ АКАУНТ.

Това са няколко лесни стъпки за анулиране на вашия акаунт в Rakuten TV. Прочетете повече, за да научите как да изтриете акаунт в Rakuten.

Как изтривате глобалния си акаунт в Rakuten?

Глобалният акаунт в Rakuten е различен от акаунт в Rakuten, тъй като вашият глобален акаунт е свързан с Rakuten Global Express, който предоставя услуги за онлайн пазаруване за международни потребители, като насърчава безплатна доставка до различни страни. Можете да следвате същите стъпки като по-горе, за да изтриете акаунта си в Rakuten Global:

Как да изтрия Rakuten акаунт?

Можете да изтриете акаунт в Rakuten, като използвате два метода, изброени по-долу:

Метод 1: Чрез заявка по имейл

Трябва да изпратите имейл от вашия регистриран акаунт в Rakuten с искане за изтриване на акаунта в Rakuten и възстановяване на цялата ви информация.

Темата на вашия имейл трябва да бъде Искане за изтриване на акаунт. Вашата поща трябва да бъде изпратена до [email protected]

Метод 2: Чрез страницата на Помощния център

Ако искате да изтриете акаунта си, като се свържете директно с тях, като използвате техния номер за връзка, тогава трябва да преминете през следните стъпки:

  Поправете, че Hulu не работи в Chrome

1. Отидете на Rakuten уебсайт.

2. Докоснете трите хоризонтални линии.

3. Докоснете опцията Помощ.

4. Докоснете трите хоризонтални линии (опции за теми за помощ).

5. Изберете Свържете се с нас под темите за помощ.

6. Изберете Това е нещо друго от падащото меню.

7. Напишете писмо с искане за изтриване на вашия акаунт и посочете вашето име и имейл адрес в предоставеното поле и докоснете Изпращане на заявка.

Как да възстановите акаунта си в Rakuten?

Ако вече имате акаунт в Rakuten и по някакъв начин сте забравили данните за акаунта си, тогава трябва да следвате стъпките, дадени по-долу, за да възстановите акаунта си в Rakuten:

1. Отидете на официалния уебсайт на Rakuten.

2. Докоснете опцията Вход.

3. Изберете Забравена парола.

4. Въведете вашия регистриран имейл адрес и натиснете Reset Password.

5. Въведете 6-цифрения код, който трябва да сте получили във вашия имейл, и натиснете Verify My Account.

6. Въведете новата парола и натиснете Save and Sign In.

Можете да възстановите акаунта си, като следвате тези лесни стъпки.

Защо вашият Rakuten Cash Back изчезна?

Има няколко причини, свързани с изчезването на вашето Rakuten кешбек. Някои от причините са посочени по-долу:

  • Възможно е да сте получили купони за отстъпка или връщане на пари от източници, различни от уебсайта на Rakuten, които може да не са валидни за кандидатстване, докато пазарувате в Rakuten.
  • Може да сте закупили определени категории артикули, които не отговарят на условията за връщане на пари.
  • Възможно е да сте преминали към други уебсайтове по време на обработката на вашата покупка.

Може да има много други причини в допълнение към тези три причини, но споменатите по-горе са трите основни причини, които могат да бъдат свързани с изчезването на вашия кешбек.

***

Надяваме се, че тази статия ви е била полезна и ви е насочила, като предостави необходимата информация за това как да изтриете акаунт в Rakuten. Ако все още имате допълнителни отзиви или съмнения, не се колебайте да използвате раздела за коментари по-долу. Освен това ни кажете какво искате да научите след това.

x