Как да изтриете Upwork акаунт

Upwork е платформа за заетост, която се фокусира повече върху културата на свободна практика, отколкото върху традиционните работни места. Свободната практика позволява по-голяма свобода по отношение на работното време и избора на работа. Въпреки това, скоро може да стане изтощително правенето на множество концерти и несигурността по отношение на работата и доходите, заедно с други притеснения като липса на работно пространство без разсейване, проблеми с фокуса, натиск върху крайните срокове и т.н. Освен това Upwork взема до 20% комисионна върху приходите ви, което не е добра оферта за повечето хора. Ако се чудите как да изтриете акаунта си в Upwork, вие сте на правилното място. Представяме ви перфектно ръководство, което ще ви помогне как да изтриете акаунт в Upwork.

Как да изтриете Upwork акаунт

Upwork е една от най-добрите платформи за намиране на разнообразна работа на свободна практика като малък като един час работа или големи непрекъснати проекти. Но основният недостатък на Upwork е, че той продължава да начислява комисионна от парите, които печелите. Следователно можете да изберете да анулирате акаунта си в Upwork и да търсите други възможности за свободна практика чрез различни платформи за свободна практика. Хората стават все по-съзнателни за защитата на своите данни и своя онлайн цифров отпечатък. Вашият акаунт в Upwork е свързан с много лични данни, като вашите работни предпочитания, автобиография и информация за контакт. Трябва да изтриете акаунта си, ако вече не използвате техните услуги, за да се отървете от цялата си лична информация от техния сървър.

  • Процесът на изтриване на акаунт е супер бърз и лесен. Просто се уверете, че няма незавършени или отворени дейности/договори, в противен случай няма да можете да изтриете акаунта. Освен това отменете всички предложения, ако има такива.
  • Не е необходимо обаче да изтривате акаунта си, ако искате да промените наличността на вашия акаунт в Upwork или да направите своя профил личен. За да научите повече за това, превъртете надолу и пропуснете процеса за изтриване на Upwork акаунт за постоянно.
  Медиен плейър с широк набор от разширения на трети страни

Забележка: Преди да изтриете акаунта си, не забравяйте да изтеглите всичките си трудно спечелени пари в сигурна банка и да архивирате цялата си важна информация и данни. Ще загубите достъп до цялата си информация и база данни, след като изтриете акаунта.

Следват стъпките за изтриване на вашия Upwork акаунт.

1. Влезте във вашия Upwork акаунт.

2. В горния десен ъгъл щракнете върху изображението на вашия профил.

3. След това изберете Настройки.

4. Отидете до секцията Информация за връзка.

5. Изберете Затвори моя акаунт.

  Какъв е най-новият iPad в момента? [March 2022]

6. Изберете причина за стартиране на процедурата за изтриване на акаунт.

7. Накрая щракнете върху бутона Затвори акаунта.

Ето как да изтрия завинаги акаунта си в Upwork.

Как да изключите наличността на Upwork акаунт

Ако искате да промените наличността на вашия акаунт, тогава няма нужда да изпълнявате горния метод за това как да изтриете Upwork акаунта за постоянно. Като поддържате Наличността видима, ще бъдете виждани в списъка с клиенти/рекрутери и търсачката на Upwork, както и на пазара. Ако вече имате достатъчно работа и искате да спрете да поемате допълнителна работа, тогава е по-добре да изключите видимостта си. Ето как да направите това:

1. Кликнете върху снимката на вашия профил в горния десен ъгъл.

2. След това щракнете върху Настройки.

3. Щракнете върху Моят профил.

4. До индикатора Наличен сега щракнете върху иконата на молив.

5. Щракнете върху Изключване.

6. Посочете причина и щракнете върху Изключване.

Как да настроите Upwork профил на частен

Ако вашият профил е настроен като публичен, тогава той е достъпен за широката публика, пазара на Upwork, както и в Google и други търсачки, накратко, навсякъде в мрежата. Като го направите частен, само предишни клиенти, с които сте работили и на които сте изпратили предложение, ще могат да виждат вашия профил. Ако не искате да изтриете завинаги моя акаунт в Upwork, тогава можете да промените своя профил на частен, следвайте тези стъпки:

  10 филма, които трябва да гледате този ден на благодарността

1. Кликнете върху снимката на вашия профил в горния десен ъгъл.

2. След това щракнете върху Настройки.

3. Отидете на Настройки на профила.

4. Под падащото меню Видимост изберете Частно.

Забележка: Всички промени по отношение на наличността или от публични към частни процеси може да отнеме до една седмица, за да се променят напълно настройките.

В допълнение към типовете публичен и частен профил, има трета опция, наречена Only Upwork Users. Този тип позволява само на тези, които са влезли, да видят вашия профил и го скрива от търсачките.

***

Надяваме се, че това ръководство е било полезно за вас, за да разберете как да изтриете акаунт в Upwork. Кажете ни кой метод работи най-добре за вас. Ако имате някакви въпроси или предложения, не се колебайте да ги пуснете в секцията за коментари по-долу.

x