Как да изтриете своя PUBG Mobile акаунт за постоянно

PlayerUnknown’s Battleground, известна още като PUBG, е игра, разработена и публикувана от PUBG Studios, дъщерно дружество на Krafton, което е много популярно в целия свят. Играта има над 100 милиона изтегляния и има същия брой активни ежедневни потребители. PUBG се предлага на почти всички платформи като iOS, Android, Windows, PlayStation и Xbox. Това е игра за много играчи и ви позволява да играете с приятелите си в екип и можете също така да водите гласов чат по време на играта. Ако сте пристрастени към тази игра и сега искате да изтриете PUBG mobile акаунт от Google Play, тази статия със сигурност ще ви помогне. Прочетете тази статия до края, за да разберете как да изтриете своя PUBG mobile акаунт за постоянно. Освен това ще ви напътства как да изтриете PUBG акаунт на компютър и ще научите дали наистина можете да изтриете PUBG mobile акаунт от Facebook.

Как да изтриете своя PUBG Mobile акаунт за постоянно

Можете да изтриете вашия PUBG mobile акаунт за постоянно, като се свържете с отдела за обслужване на клиенти на PUBG mobile от НАСТРОЙКИ. Продължете да четете по-нататък, за да намерите стъпките, обясняващи същите в детайли с полезни илюстрации за по-добро разбиране.

Забележка: Следните стъпки се изпълняват на Battlegrounds Mobile India (преди това PUBG Mobile India), а илюстрациите също са прикачени от същата игра. Тази мултиплейър игра е публикувана от Krafton изключително за играчи в Индия. Ако използвате глобалната версия на PUBG на мобилно устройство, проверете посочените по-долу стъпки, преди да направите промени в приложението или акаунта си.

  Как да коригирате грешката „неуспешно инициализиране на STEAM“ в PUBG

Защо PUBG е популярна в Индия?

PUBG е популярна не само в Индия, но и по целия свят. Има няколко причини тази игра да стане толкова популярна в Индия. Причините са следните:

  • PUBG работи на почти всички основни платформи (Android, iOS, Windows, Xbox и PS).
  • Можете да играете тази игра за по-евтин интернет и достъпни смартфони със страхотни хардуерни спецификации в Индия.
  • Минималното хардуерно изискване за PUBG mobile и PUBG mobile lite беше 1 GB RAM.
  • Мобилните версии на PUBG са безплатни за изтегляне от Play Store и App Store.
  • Играта идва със страхотна графика и мултиплейър.
  • Дава пълно изживяване на война, оръжия и превозни средства.

Кога трябва да изтриете акаунта си в PUBG Mobile?

Играта на която и да е игра в рамките на ограниченията няма да повлияе на тялото ви психически и физически. PUBG е забавна игра, но ако сте твърде пристрастени, време е да се отървете от нея. Можете или да изтриете тази игра. Ако искате да се отървете от тази игра завинаги, тогава можете да помислите да изтриете своя акаунт в PUBG mobile. Ако вашият мобилен акаунт в PUBG някога е бил хакнат в този случай, трябва незабавно да обмислите изтриването на акаунта си.

Как можете да изтриете акаунта си в PUBG Mobile?

И така, най-накрая решихте да изтриете своя акаунт в PUBG mobile. Изтриването на акаунт ще изтрие всичките ви данни в играта и след като акаунтът бъде изтрит, той не може да бъде възстановен. Следвайте стъпките по-долу, за да изтриете своя PUBG mobile акаунт за постоянно:

Бележка 1: Работи както за iOS, така и за Android. Също така се уверете, че използвате най-новата версия на играта.

Бележка 2: Ако използвате мобилен емулатор на вашия компютър, можете също да помислите за изтриване на PUBG акаунт на вашия компютър с него.

  Как да поправите „Интернет грешка“ в мобилни приложения на PUBG

1. Стартирайте PUBG мобилна игра.

2. Докоснете иконата със стрелка нагоре от долния десен ъгъл.

3. Докоснете НАСТРОЙКИ.

4. Докоснете Обслужване на клиенти.

5. От екрана за помощ докоснете иконата за чат от горния десен ъгъл на екрана.

6. Въведете и изпратете съобщение за изтриване на акаунт и екипът за поддръжка ще се свърже с вас в рамките на 24 часа. Ето как можете да продължите да изтривате PUBG акаунт на компютър с мобилен емулатор.

Какво се случва, след като изтриете PUBG Mobile акаунт?

След като знаете как да изтриете своя PUBG mobile акаунт за постоянно, трябва да знаете и последствията от това. След като изтриете своя акаунт в PUBG mobile, последствията са:

  • Не можете да го възстановите отново. Изтриването на акаунт в PUBG е еднопосочен процес. Не може да се отмени.
  • Акаунтът, който сте изтрили, ще изтрие всичките ви постижения в играта, кожи, монети и други данни, свързани с вашия акаунт.
  • Вашият профил на играч в PUBG ще стане невидим за всички ваши приятели в играта.

Така че, помислете отново, преди да изтриете PUBG акаунт на компютър или мобилно устройство.

Можете ли да си върнете данните след изтриване на акаунт?

Не, не можете да си върнете данните, след като сте поискали изтриване на вашия PUBG mobile акаунт. Всички данни, свързани с вашия акаунт, ще бъдат изтрити за постоянно. Можете да изтеглите данните си, преди да изтриете акаунта си. Изтриването на мобилния акаунт в PUBG е еднопосочен процес и не може да бъде отменено.

Можете ли да изтриете вашите данни в играта, без да изтривате акаунт?

Не, не можете да изтриете данните си в играта, без да изтриете акаунта си в PUBG. Няма вариант да го направиш. Дори ако опитате да деинсталирате играта или да изчистите данните, всички данни, свързани през вашия акаунт, ще се върнат, когато влезете отново.

  Как да играете PUBG Mobile на Windows 10

Как да изтрия PUBG Mobile акаунт от Google Play за постоянно?

Можете да изтриете PUBG mobile акаунт, като следвате тези лесни стъпки за това как да изтриете своя PUBG mobile акаунт за постоянно от Google Play:

1. Отворете приложението Play Games на мобилното си устройство.

2. Докоснете иконата с три точки в горния десен ъгъл.

3. Докоснете Настройки.

4. От менюто Настройки докоснете Изтриване на акаунт и данни в Play Games.

5. Докоснете опцията Изтриване до PUBG Mobile.

6. Докоснете Изтриване за постоянно от изскачащия прозорец, за да изтриете акаунта за постоянно.

Можете ли да изтриете PUBG Mobile акаунт от Facebook за постоянно?

Няма начин да изтриете PUBG mobile акаунт от Facebook. Facebook няма никакви права върху PUBG mobile за манипулиране на данните и акаунтите на техните потребители. Можете да прекратите връзката на вашия свързан PUBG мобилен акаунт с Facebook, но не можете да го изтриете. Стъпките за това са следните:

Забележка: Уверете се, че вашият акаунт в PUBG mobile е свързан с вашия акаунт във Facebook.

1. Отворете мобилното приложение PUBG и докоснете иконата със стрелка нагоре.

2. Докоснете НАСТРОЙКИ.

3. Натиснете Unlinking Accounts под Account Settings.

4. Докоснете Да от подканата, за да прекратите връзката на вашия Facebook акаунт с PUBG mobile.

5. Отворете вашия Facebook акаунт в браузъра.

6. Щракнете върху иконата на профил > Настройки и поверителност > Настройки, както е показано по-долу.

7. Превъртете надолу левия панел и щракнете върху Приложения и уебсайтове.

8. Щракнете върху Премахване до PUBG Mobile, за да прекратите връзката на PUBG mobile акаунта.

9. Отново щракнете върху Премахване от изскачащия прозорец за потвърждение.

Можете ли да прекратите връзката на вашия акаунт в PUBG Mobile от играта?

Да, можете да прекратите връзката на вашия PUBG mobile акаунт с играта. В предишните версии имаше опция за влизане като гост. Можете лесно да прекратите връзката между акаунтите си във Facebook и Google с помощта на мобилната игра PUBG. Но в най-новата версия можете само да прекратите връзката на вашия Facebook акаунт с играта.

***

И така, надяваме се, че сте разбрали как да изтриете своя PUBG mobile акаунт за постоянно с подробните стъпки за ваша помощ. Можете да ни уведомите за всякакви въпроси относно тази статия или предложения за всяка друга тема, по която искате да направим статия. Пуснете ги в раздела за коментари по-долу, за да знаем.

x