Как да изтриете публикация в OfferUp

В днешно време купуването и продажбата на продукти или артикули станаха доста често срещани. Много сайтове предлагат тази възможност на масите да продават и купуват артикули според техния бюджет. Един такъв сайт е OfferUp, който е изключителен за Съединените щати. Ако вече използвате OfferUp и искате да знаете как да изтриете публикация на OfferUp и свързани неща, продължете да четете тази статия до края. Нека научим как да изтриете артикул в OfferUp с подробни стъпки.

Как да изтриете публикация в OfferUp

Както е името, OfferUp помага на хората да извършват продажба и пазаруване на различни артикули много лесно. Нека научим повече за това, преди да преминем към стъпките, обясняващи как можете да изтриете желаната публикация в Offerup.

Какво е OfferUp?

OfferUp е платформа за хората да пазаруват неща на разумни цени или да продават нежелан артикул на други, докато седят удобно у дома. Спестява ви време, докато се лутате в търсене на идеалния диван за вашата всекидневна. Като седите вкъщи сега, можете да потърсите мечтаната кола и да изберете коя ви подхожда. Това е автентичен сайт за купувачи и продавачи.

  HomePod mini не отговаря: 9 начина за поправка!

Забележка: OfferUp се предлага само в САЩ.

Как да изтриете публикация в OfferUp?

Не можете да изтриете публикация в OfferUp. Можете само да архивирате публикацията, за да я премахнете от списъка. Това ще премахне списъка на артикула от страниците с история на търсенето на сайта и приложението OfferUp. Следвайте стъпките по-долу, за да архивирате желаната публикация в OfferUp.

1. Отворете приложението OfferUp на мобилния си телефон.

2. Докоснете раздела Оферти от долната лента.

3. Превключете към раздел Продажба отгоре и докоснете желания артикул от списъка.

4. Докоснете иконата с три точки до опцията Редактиране.

5. Докоснете опцията Архив.

6. Докоснете опцията Архив от изскачащия прозорец за потвърждение. Желаната публикация ще бъде скрита незабавно.

Как да изтриете елемент от OfferUp на Android?

Както бе споменато в горния отговор, не можете да изтриете нито една от публикациите в приложението OfferUp за Android. Можете да ги премахнете от списъка само като ги архивирате. Следвайте отговора точно над този, за да разберете как да архивирате елементи в OfferUp, за да ги изключите от емисията и резултатите от търсенето.

Какво е Archive on OfferUp?

Архивирането на артикул или публикация в OfferUp означава, че не продавате артикула, вече е продаден или искате да го продадете по-късно. Архивирането води до автоматичното премахване на елемента от всички резултати от търсенето. Освен това не изтрива публикацията, а я запазва скрита във вашия профил, която по-късно може да бъде изброена отново, когато искате да я публикувате.

  Как да разберете дали някой е прочел вашето съобщение в LinkedIn

Как да изтрия архивирана оферта?

Просто не можете да изтриете архивираната публикация OfferUp. Имате възможност само да архивирате, за да го премахнете от списъка. След архивиране на публикацията, тя няма да се появи в резултатите от търсенето. Ако искате да знаете как да архивирате публикация в OfferUp, прочетете и следвайте стъпките, посочени в отговора на въпроса по-горе.

Какво се случва, когато разархивирате публикация в OfferUp?

Ако сте деархивирали публикация в OfferUp, тя отново ще се покаже във вашата емисия и ще бъде видяна в бъдещи резултати от търсенето. Ако артикулът е продаден и разархивиран, той няма да се появи в емисията.

Как да редактирам публикация в OfferUp?

За да редактирате публикация в OfferUp, следвайте стъпките по-долу:

1. Отворете приложението OfferUp.

2. Докоснете раздела Оферти.

3. Докоснете раздела Продажба отгоре

4. След това докоснете желания елемент, както е показано.

5. Докоснете опцията Редактиране под желаната публикация.

6. Докоснете опцията Запиши, след като приключите с редактирането, за да запазите направените промени.

Можете ли да изтриете артикул в OfferUp?

Не, не можете да знаете как да изтриете публикация OfferUp, защото няма специален начин да го направите. Ако сте продали артикула, той автоматично ще се премести в секцията за архив. Ако искате да премахнете списъка или да скриете някой артикул/публикация, след това го архивирайте от страницата с оферти. Прочетете и следвайте стъпките, споменати в началото на тази статия, за да знаете как да скриете публикации в OfferUp.

  Смесете музика от вашия локален диск или SoundCloud [Web]

Можете ли да бъдете измамени при OfferUp?

Да, винаги има възможност да бъдете измамени, когато се занимавате с продажба/купуване онлайн. Това може да се случи по много начини. Това може да са фалшиви продукти, докато други могат да ви измамят, като не ви плащат. Ако нещо се случи, трябва да съобщите за това от страницата за поддръжка на оферти.

Трябва ли да дам адреса си при OfferUp?

Не, OfferUp е публично приложение, в което не трябва да се поставя важна информация като адрес, банкови данни или други. Ако се занимавате с продажба/купуване, винаги можете да изберете безопасно място за среща, за да обработите допълнително договореностите. Поставянето на лични данни в социалните сайтове може да бъде рисковано нещо.

Как да разберете дали някой е законен в офертата?

За да проверите легитимността на продавача/купувача, винаги проверявайте внимателно профила им. Можете да го направите, като проверите техните отзиви, оценки или всякакви значки, които може да са спечелили. По този начин можете да разберете дали купувате от или продавате на правилния човек.

Всички продажби окончателни ли са при офертата?

Да, продажбите на OfferUp са окончателни, ако или когато са маркирани като продадени. Ако вече сте извършили плащането или сте го получили, сделката несъмнено е приключена между вас и съответната страна.

Има ли друг сайт като OfferUp?

Да, много други сайтове като OfferUp ви предлагат да продавате/купувате продукти онлайн. Малко такива опции са eBay, Oodle, LetGo, 5Miles, Etsy, Poshmark и др.

***

Надяваме се, че сте научили как да изтриете публикация OfferUp. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Кажете ни какво искате да научите по-нататък.

x