Как да изтриете историята на Uber

Uber се превърна в неделима част от живота ни. Ефективната технология, всеобхватният обхват и ненатрапчивата работа направиха Uber първокласен за транзит и достъпни пътувания от едно място до друго. Това е образувание с такова огромно значение. Създаден е да има особеностите и сложността, които често озадачават потребителя, като едната е как да изтриете историята на Uber и да изтриете скорошни местоположения в Uber. Така че тази статия ще отговори на всички ваши запитвания по тези теми. Освен това ще се научите да се свързвате с отдела за обслужване на клиенти на Uber и бързо да изтриете ездач в Uber.

Как да изтриете историята на Uber

Прочетете тази статия до края, за да научите стъпките, демонстриращи как да изтриете историята на Uber и пътниците в приложението Uber в дълбочина, като използвате изображенията за по-добро разбиране.

Колко дълго Uber пази историята на вашите пътувания?

Uber съхранява историята на вашите пътувания за 90 дни, която се изтрива завинаги след изтичане.

  Как да отмените среща в Zoom

Можете ли да видите вашата Uber история?

Да, можете да видите историята на Uber в приложението си Uber.

Как можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти на Uber?

Има различни начини да се свържете с обслужването на клиенти на Uber. Следвайте някой от тях, когато ви е удобно:

Метод 1: Чрез приложението Uber

1. Стартирайте приложението Uber.

2. След това докоснете раздела Акаунт от долната лента.

3. Натиснете Помощ.

4. Докоснете Докладване за проблем с това пътуване.

5. Плъзнете надолу и докоснете Get Trip Help.

Метод 2: Чрез Greenlight Hub

Можете също така да се възползвате от помощ и да се свържете с представители на клиенти чрез центъра на Greenlight, с над 150 такива места в САЩ. Преди да преминете към стъпките, за да научите как да изтриете историята на Uber, прочетете стъпките по-долу, за да се свържете с центъра на Uber Greenlight близо до вашето местоположение.

1. Отворете приложението Uber на телефона си.

Забележка: Уверете се, че сайтът може да открие вашето местоположение, или можете ръчно да го предоставите в горната дясна секция.

2. Докоснете иконата на хамбургер от горния ляв ъгъл.

3. Натиснете Помощ.

4. След това докоснете Резервирайте лична среща.

5. Докоснете Резервиране на среща.

6. Изберете полето Съгласен съм и натиснете НАПРЕД.

7. Докоснете Насрочване на среща.

8. Докоснете желаното място, за да го изберете.

Успешно намерихте най-близкия център на Greenlight и резервирахте среща. Посетете центъра, за да разрешите проблема, пред който сте изправени.

  Как да промените настройките на DNS на вашата операционна система или рутер

Метод 3: От социалните медии

Можете също така да се свържете с поддръжката на Uber в Twitter и да предадете накратко оплакванията си, така че да е по-лесно да ги адресирате. Освен това можете също да напишете публична публикация на страницата на Uber във Facebook.

Метод 4: Чрез номера за контакт

Можете да се свържете с Uber по телефона, като използвате следните номера:

  • 800-285-6172: Използвайте този номер само за спешни случаи, ако сте застрашени или застрашени поради нарушения на безопасността или инциденти.

  • 800-593-7069: Свържете се с този номер за оплаквания, които изискват незабавно разрешаване. Този номер работи 24×7.

Как да премахнете запазени места и любими места в приложението Uber?

Следвайте предписания процес, за да изтриете историята на запазените места от приложението Uber:

1. Отворете приложението Uber и докоснете раздела Акаунт от долния десен ъгъл.

2. Докоснете Настройки.

3. Докоснете Още запазени места.

4. Докоснете иконата с три точки до вашето целево местоположение и докоснете Премахване.

Забележка: Можете също да изтриете любими местоположения. Докоснете Изтриване до любимите си места.

Как да изтрия историята на Uber в Android?

Понастоящем е невъзможно да изтриете историята си в Uber, освен ако не изтриете акаунта си.

Как да изтрия историята на Uber в iPhone?

Не можете да изтриете своята Uber история на iPhone, освен ако не изтриете акаунта си.

Как да изтрия историята на Uber Ride в Индия?

Опцията за изтриване на вашата хронология на пътуванията с Uber не е налична. Единственият начин е да изтриете акаунта си.

Как да изтрия ездач в Uber?

За да изтриете ездач, трябва да изтриете акаунта в Uber. Следвайте стъпките по-долу:

1. Стартирайте приложението Uber на вашето устройство.

2. Натиснете Акаунт > Настройки.

3. Докоснете Поверителност.

4. Натиснете Център за поверителност.

5. Плъзнете надолу и докоснете Изтриване на акаунт.

6. Въведете идентификационните си данни за вход, както е посочено от Uber, за да завършите изтриването си.

Можете ли да изтриете минали поръчки в UberEats?

Не, не можете да изтриете миналите си поръчки в UberEats, освен ако не изтриете акаунта си.

Как можете да изтриете скорошни местоположения в Uber?

Изтриването на скорошни местоположения е същото като изтриването на хронологията на пътуванията, което е невъзможно да направите, освен ако не изтриете акаунта си.

***

Надяваме се, че сте разбрали стъпките за изтриване на историята на Uber и сте успели да ги изпълните успешно. Можете да пуснете вашите запитвания относно тази статия и предложения за теми за бъдещи статии в секцията за коментари по-долу.

x