Как да изтриете група във FaceTime

Пуснато от Apple през 2011 г., FaceTime е приложение за аудио и видео разговори, разработено и пуснато на пазара от Apple на всички устройства с iOS 4 и по-нови версии. Работи на iPhone, iPad, iPod, както и на Mac устройства. Също така, това е безплатно приложение, което изисква само стабилна интернет връзка, за да работи. При други конкуренти на приложения за видео чат, като WhatsApp, Instagram и Google Duo, един недостатък е, че FaceTime е ограничен само до iOS устройства и потребители на iPhone. Това прави по-трудно за FaceTime да се бори с потребителите на Android. Продължете да четете ръководството, за да знаете как да изтриете група във FaceTime, как да напуснете FaceTime група и да изтриете FaceTime групови обаждания в подробности.

Как да изтриете група във FaceTime

FaceTime свързва вашия телефонен номер и имейл адрес. Позволява ви да провеждате групови разговори с до 32 души. Но в даден момент, ако искате да изтриете или напуснете определена група, можете да го направите лесно. Следвайте стъпките, споменати по-нататък в тази статия, за да научите и да разрешите и другите си запитвания.

  Какво се случи с Google Play Филми и ТВ?

Защо продължавам да получавам произволни групови FaceTime обаждания?

Възможно е да получавате произволни групови FaceTime обаждания, дори ако тези номера не са в списъка ви с контакти или може да са блокирани от вас. В някои версии на iOS на приложението липсва опция за блокиране на получаване на обаждания от непознати номера или произволни групови FaceTime обаждания, което прави шегата и измамата на потребителите много лесна.

Мога ли да избегна досадните групови FaceTime разговори?

Омръзна ли ви да бъдете добавяни към групови FaceTime обаждания без предизвестие или разрешение? Вече можете да сложите край на притесненията си, защото можете да избегнете тези досадни групови FaceTime разговори, които също могат да бъдат напълно непознати. Тези обаждания са предимно дразнещи и могат да нарушат ежедневната работа. Но не трябва да се притеснявате, тъй като има много начини да избегнете тези обаждания. Някои от тях са изброени по-долу:

  • Поставяне на вашия iPhone на режим „Не безпокойте“.
  • Промяна на телефонния номер и/или имейл адреса, свързани с вашето приложение FaceTime

  • Блокиране и избор от кого да получавате обаждания

Как да спра произволни групови обаждания на FaceTime? Как да се отървете от спам FaceTime групови обаждания?

Разбираме колко дразнещо може да бъде да продължавате да получавате нежелана поща и произволни групови обаждания във FaceTime, които могат да попречат на вашето ежедневие или работен график. Ето защо ви представяме няколко начина да предотвратите получаването на тези обаждания, преди да преминете към стъпките, обясняващи как да изтриете група във FaceTime:

A. Активирайте режима „Не безпокойте“.

Забележка: Ако веднъж тази функция е активирана, изобщо няма да получавате никакви обаждания или известия за съобщения.

1. Отворете приложението Настройки на вашия iPhone.

2. Натиснете опцията Не безпокойте, както е показано по-долу.

3. Включете превключвателя за опцията „Не безпокойте“.

Б. Промяна на имейл или телефонен номер

1. Стартирайте приложението Настройки.

2. Плъзнете надолу и докоснете FaceTime.

3. Сега изберете алтернативен телефонен номер или имейл адрес в раздела МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ СВЪРЗАНИ ЧРЕЗ FACETIME В, както е показано по-долу.

C. Блокови номера

1. Отворете приложението Настройки и докоснете FaceTime.

2. Плъзнете надолу до дъното и докоснете опцията Блокирани, както е показано.

3. Добавете желаните контакти, които искате да блокирате, към този списък.

Как да изтриете група във FaceTime?

Въпреки че няма конкретна опция за напускане на група, изтриването й е единственият избор, който остава. Ако нямате идея как да изтриете група във FaceTime, следвайте нашето ръководство стъпка по стъпка по-долу, за да научите как да изтриете група във FaceTime:

1. Отворете приложението FaceTime.

2. Докоснете регистъра на груповите повиквания, който искате да изтриете.

3. Плъзнете наляво и докоснете Изтриване.

Групата се изтрива от устройството. Ако някога промените решението си и искате да се присъедините отново към групата, прочетете по-нататък, за да научите как да направите това.

Защо не мога да изтрия група във FaceTime?

Няма конкретна причина да се случи подобно нещо, тъй като има малко или никакви вариации за това как се изтрива група в различните поколения на iOS. Все пак, ако имате нестабилна или никаква интернет връзка, това нещо може да се случи на телефона ви.

Как да напусна FaceTime групов чат на iPhone?

Ако желаете да не бъдете включени в определен групов чат или групово FaceTime повикване, следвайте стъпките по-долу, за да напуснете желаната FaceTime група.

1. Стартирайте приложението FaceTime и отворете желания групов чат.

2. Докоснете опцията Напускане, както е показано по-долу.

Как да изтриете групови обаждания на FaceTime на iPhone?

Най-практичното решение на вашите проблеми със спама е да изтриете груповите обаждания на FaceTime, така че да не се налага отново да ви притесняват:

1. Отворете приложението FaceTime.

2. Плъзнете наляво желания групов чат.

3. Докоснете Изтриване.

Накрая групата ще бъде изтрита.

Как да се присъедините отново към група във FaceTime?

Приложението FaceTime работи в тясно сътрудничество с приложението iMessage. Всички групи, формирани там, могат лесно да провеждат видео и аудио разговори с помощта на приложението FaceTime с няколко докосвания с пръсти. Повторното присъединяване към група във FaceTime изисква минимални усилия, необходими са само няколко стъпки:

1. Отворете приложението Съобщения.

2. Докоснете желания групов чат.

3. Докоснете опцията FaceTime отгоре.

***

И така, надяваме се, че сте разбрали как да изтриете група във FaceTime с подробните стъпки за ваша помощ. Можете да ни уведомите за всякакви въпроси относно тази статия или предложения за всяка друга тема, по която искате да направим статия. Пуснете ги в раздела за коментари по-долу, за да знаем.