Как да използвате Shunt Boost в GTA 5

Shunt Boost ефективно трансформира колата в разбиваща топка, която почти сигурно ще унищожи всеки, който се осмели да кара до играча. Потребител ли сте на GTA 5 и се чудите как да използвате усилване на шунт в GTA 5? Ако сте някой, който търси повече информация, свързана с шунтов скок в GTA 5, останете на линия до края. Предоставяме ви полезно ръководство, което ще разреши всичките ви въпроси, като например дали можете да имате шунтово усилване и вертикален скок и можете ли да имате шунтово усилване и вертикален скок.

Как да използвате Shunt Boost в GTA 5

По-нататък в тази статия ще научите как да използвате усилване на шунт в GTA 5. Продължете да четете, за да научите повече за него в подробности.

Какво е Shunt Boost?

Shunt Boost ефективно трансформира колата в разбиваща топка, която почти сигурно ще унищожи всеки, който се осмели да кара до играча. Една от най-мощните модификации на превозни средства, тя причини хаос в Freemode на GTA Online. Само превозни средства на Arena War могат да използват Shunt Boost, който се предлага в работилницата на Arena War. Използва се за елиминиране на опоненти, движещи се в обратна посока на вашия автомобил.

Добър ли е Shunt Boost?

Да, Shunt boost работи добре. Усилването на шунт е по-ситуационно и фокусирано върху атакуване или избягване на атаки. Удряте човека, който стои до вас, настрани, когато усилвате шунт. Това е малко странно, но доста мощно.

  Как да коригирате GTA Online, заседнала на екрана за зареждане

Можете ли да имате Shunt Boost и Vertical Jump?

На този въпрос не може да се отговори със сигурност, тъй като двете движения са толкова различни. Въпреки това, някои професионалисти твърдят, че доброто усилване на шънта може да подобри вашия вертикален скок чрез увеличаване на скоростта и мощността ви.

Можете ли да летите с Shunt Boost?

Да, с шунтово усилване можете да летите; просто ти трябва практика.

Как да използвам Shunt Boost в GTA 5?

Въпреки че GTA 5 съществува от много дълго време, тя продължава да става все по-добра. Разработчиците включиха механика за усилване на шунт в играта с актуализацията на Arena War. В резултат на това тази статия ще ви покаже как да приложите шунт бууст в GTA 5 във всички платформи.

Усилването на шунт е функцията за вас, ако искате да превърнете колата си в разбиваща топка. Трябва да закупите шунтовото усилване, преди да го използвате. Просто закарайте автомобила си до магазина и купете Shunt Boost от категорията Boost.

Шофирането през Лос Сантос след получаване на шунтов усилвател за вашия автомобил никога повече няма да бъде същото. Заедно с вашите ленти за здраве и броня, трябва да можете да видите жълта лента. Тази жълта лента показва колко усилване все още е налично; когато е празен, усилването не може да бъде шунтирано.

Ето кратко обяснение как да използвате shunt boost в GTA 5 с множество платформи:

  • На PS4 и PS5: За да посочите посоката, в която искате да шунтирате усилването на PS4 или PS5, задръжте натиснат бутона X и след това натиснете бутона L1 или R1. Можете да се придвижите наляво, като натиснете L1, и надясно, като натиснете R1.

  • Усилване на шунтове на Xbox: На Xbox всичко, което трябва да направите, за да проведете шунтово усилване, е да натиснете бутона A, последван от бутоните LB или RB, за да посочите в коя посока искате да усилите шунт.

  • Контроли за PC Shunt Boost: За предпочитане е компютърните играчи да създават свои собствени клавишни връзки за персонализирано усилване. По подразбиране можете да направите това, като натиснете левия или десния клавиш за движение, за да посочите посоката си, след като натиснете клавиша X.

Какъв бутон натискате, за да използвате Shunt Boost?

Ако сте объркани кой бутон натискате, за да използвате усилване на шунт? В зависимост от тяхната платформа, следните бутони трябва да бъдат натиснати в Grand Theft Auto Online, за да се извърши шунтово усилване:

  • PC: Задръжте X, докато натискате LMB/RMB.

  • PS4: Задръжте X, докато натискате L1 и R1.

  • Xbox: Задръжте A и щракнете върху LB/RB.

Как да стартирате някой с усилване на шунт?

Ето кратко обяснение как да стартирате някого с помощта на шунтово усилване:

1. Отворете GTA онлайн и стартирайте GTA 5.

2. Използвайте вашия вертикален тласък, за да вдигнете колата си във въздуха.

3. Наклонете колата си настрани, като използвате левия аналогов стик.

4. Използвайте шунтовото усилване, за да изпратите автомобила си да се разбие надясно.

Колата ще продължи да се движи напред и ще остане във въздуха, докато я държите настрани. Трябва да задържите превозното средство в това странично положение, защото ако се адаптира, ще започнете да падате към земята.

Как се прави Shunt Jump в GTA?

Ето кратко обяснение как да започнете онлайн шунт скок в GTA:

1. Стартирайте GTA 5 и отидете на GTA Online.

2. За да вдигнете автомобила си във въздуха, приложете вертикално усилване.

3. Използвайки левия аналогов стик, наклонете автомобила си настрани.

4. За да изпратите колата си да се юрка надясно, използвайте шунтовото усилване.

Докато държите автомобила настрани, той ще остане във въздуха и ще продължи да се движи напред. Трябва да поддържате тази странична позиция, защото ако колата започне да коригира позицията си, вие ще започнете да падате към земята. За да задържите автомобила си във въздуха, просто използвайте подобреното хидравлично усилване многократно.

За да направите прескачането по-лесно, съветваме да оборудвате малък/лек автомобил с тези модификации. Въпреки че може да не е толкова лесно като летенето в един от самолетите на GTA Online, овладяването на този метод все още е приятно.

Как използвате Xbox Boost?

За да направите усилване на шунт на Xbox, просто натиснете бутона A, последван от бутоните LB или RB, за да посочите в коя посока искате да усилите шунт.

Как правите Shunt Boost в GTA Xbox?

Усилването на шунт е функцията за вас, ако искате да превърнете колата си в разбиваща топка. Трябва да закупите шунтовото усилване, преди да го използвате. Просто закарайте автомобила си до магазина и купете усилвател на шунт от отдела за усилване. Шофирането през Лос Сантос след получаване на шунтов усилвател за вашия автомобил никога повече няма да бъде същото. Погледнете зоната под вашата миникарта в долния ляв ъгъл на екрана, след като получите усилване на шунт. Заедно с вашите ленти за здраве и броня, трябва да можете да видите жълта лента. Тази жълта лента показва колко усилване все още е налично; когато е празен, усилването не може да бъде шунтирано.

На Xbox първо използвайте бутона A и след това бутоните LB или RB от контролера на Xbox, за да преместите усилване на Xbox.

***

Надяваме се, че сте научили как да използвате шунт бууст в GTA 5 и как да шунт скочите в GTA. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Освен това ни кажете какво искате да научите по-нататък.

Posted in GTA
x