Как да използвате MyFitnessPal на вашия Apple Watch

MyFitnessPal е популярно приложение за смартфон и онлайн платформа, която можете да използвате, за да подобрите здравето и фитнеса си. За да направите проследяването още по-лесно (и потенциално по-точно), можете да проследявате показателите на MyFitnessPal на вашия Apple Watch.

Инсталирането на MyFitnessPal на вашия Apple Watch ви дава бърз поглед върху ежедневните ви цели за хранене и активност. Можете също така да добавите своя прием на вода и калории само с няколко докосвания. Научете как да инсталирате, синхронизирате и използвате MyFitnessPal на вашия Apple Watch.

Как да добавите MyFitnessPal към вашия Apple Watch от вашия iPhone

Ако сте активирали автоматично инсталиране на приложение за вашия Apple Watch, MyFitnessPal ще бъде добавен към вашия Apple Watch автоматично – при условие, че първо сте инсталирали приложението MyFitnessPal на вашия iPhone.

За да проверите дали сте активирали автоматичното инсталиране на приложение, отворете приложението Apple Watch на вашия iPhone. Докоснете Общи и след това включете Автоматично инсталиране на приложение, за да активирате тази функция.

  Динамичното дуо за уеб програмисти

Можете също да превъртите, за да видите Инсталирани на Apple Watch и Налични приложения в раздела Моят часовник. Докоснете Инсталиране до MyFitnessPal, за да го добавите към вашия Apple Watch.

За да видите MyFitnessPal на вашия Apple Watch след инсталиране, натиснете Digital Crown, за да отворите всички приложения. MyFitnessPal трябва да бъде посочен тук. (За повече съвети прочетете нашето ръководство за начинаещи за използване на вашия Apple Watch.)

Изтегляне: MyFitnessPal за Android | iOS (Безплатно, наличен абонамент)

Как да инсталирате MyFitnessPal на вашия Apple Watch без iPhone

За да инсталирате ръчно MyFitnessPal на вашия Apple Watch, следвайте тези стъпки на вашето носимо устройство:

 • Натиснете Digital Crown и докоснете иконата на App Store.
 • Докоснете иконата на лупа в горния ляв ъгъл на екрана на часовника.
 • Въведете „MyFitnessPal“ с помощта на екранната клавиатура и докоснете Търсене.
 • Докоснете Get или иконата Cloud, за да изтеглите MyFitnessPal на вашия Apple Watch.
 • След като изтеглите MyFitnessPal на вашия Apple Watch, можете да го стартирате от менюто на приложението, като натиснете Digital Crown.

  Как да проследявате MyFitnessPal на вашия Apple Watch

  След като сте инсталирали MyFitnessPal на вашия Apple Watch, можете да започнете да проследявате. Отворете приложението на вашия Apple Watch, за да намерите следните функции за проследяване:

 • Хранителни вещества (обобщение). Вижте обобщена информация за вашия прием на калории и макронутриенти (въглехидрати, мазнини и протеини) за деня.
 • Добавете вода. Проследявайте приема на вода, като завъртите Digital Crown, за да увеличите или намалите количеството вода. Като алтернатива докоснете едно от предварително зададените количества вода и докоснете Добавяне на вода.
 • Бързо добавяне. Бързо добавете калорични стойности към всяко от вашите ястия. Използвайте Digital Crown, за да увеличите или намалите броя на калориите. Докоснете полето за хранене, за да изберете към кое хранене бързо да добавите калории.
 • Хранителни вещества (остатъчни). Вижте подробна разбивка на оставащите ви хранителни количества за деня, включително микроелементи.
 • стъпки. Вижте колко крачки от целта си сте постигнали за деня.
 •   9 най-добри генератора на контури на съдържание за блогъри и търговци

  За да бъдат добавени вашите данни за стъпките към MyFitnessPal от вашия Apple Watch, ще трябва да синхронизирате MyFitnessPal с Apple Health на вашия iPhone.

  Как да синхронизирате MyFitnessPal с Apple Health

  За да получите пълна функционалност на MyFitnessPal на вашия Apple Watch, трябва да го синхронизирате с Apple Health. Следвайте тези стъпки, за да свържете двете:

 • Отворете Apple Health на вашия iPhone.
 • Докоснете иконата на вашия профил (горе вдясно на екрана).
 • Под Поверителност докоснете Приложения и услуги.
 • Докоснете MyFitnessPal.
 • Докоснете Включване на всички, за да предоставите на MyFitnessPal достъп до всичките ви данни на Apple Health. (Алтернативно, включете само полетата, които искате да споделите с приложението.)
 • Едно нещо, което трябва да имате предвид, когато синхронизирате приложения на трети страни с Apple Health, е дали вашето здравно приложение продава вашите лични данни. Свързването на чужди приложения с Apple Health може да наруши иначе неприкосновеността на личния живот на iOS устройствата. Отделете време да прочетете поверителността на MyFitnessPal в App Store, преди да го синхронизирате с Apple Health. Също така си струва да прегледате и промените вашите приложения, които споделят данни с Apple Health, за да защитите поверителността си.

    Въведение в уеб скрейпинга с Cheerio

  Защо да проследявате MyFitnessPal на вашия Apple Watch?

  Инсталирането на MyFitnessPal на вашия Apple Watch означава, че можете удобно да проследявате и преглеждате здравните си данни в движение. Вместо да посягате към вашия iPhone и да навигирате във всички функции на приложението MyFitnessPal, можете да проследявате вашите макронутриенти, вода и калории на вашия Apple Watch само с няколко докосвания.

  Можете също така бързо да прегледате оставащите калории, количествата хранителни вещества и броя на стъпките за деня, което означава, че можете да вземате бързи решения в движение. С MyFitnessPal, инсталиран на вашия Apple Watch, вие ще получите по-точен брой стъпки от вашето носимо устройство, отколкото само от вашия iPhone и MyFitnessPal.

  Оставете телефона си зад гърба си с MyFitnessPal на вашия Apple Watch

  С приложението MyFitnessPal, инсталирано на вашия Apple Watch, можете да проследявате здравни показатели и дори да използвате GPS, за да картографирате дейности на открито, дори без клетъчен план. Така че, опитайте да оставите тежкия си iPhone и направете забавна тренировка само с вашия Apple Watch.

  x