Как да използвате Microsoft Edge Copilot, за да намерите по-добри оферти за празнично пазаруване

Ключови изводи

  • Microsoft Copilot е базиран на изкуствен интелект персонален асистент, който може да ви помогне с празничното пазаруване; намиране на идеи за подаръци, сравняване на продукти и оферти и други.
  • Copilot може да сравнява продукти и да създава таблици, за да ви помогне да намерите най-добрите оферти и да получите най-добрата стойност за парите си.
  • Copilot може също така да обобщава отзиви и мнения от реални клиенти, което улеснява вземането на информирани решения за покупка. Освен това може да помогне при писането на персонализирани празнични съобщения, идеи за опаковане на подаръци и празнични рецепти.

Чудесата на празничния сезон са пред нас и е време да започнем да пазаруваме. Но тази година имате до себе си променящ играта асистент, който да ви помогне да закупите най-добрите оферти за пазаруване по празниците… Microsoft Copilot.

Чрез силата на усъвършенствания AI, Copilot може да ви помогне да преминете през всеки аспект от вашето празнично пазаруване. От разбирането какво да купите до намирането на най-добрите места за закупуването им, Copilot може да ви помогне да спестите време и пари.

Microsoft Edge възприе концепцията за интегриран в браузър чатбот и го издигна до ранг на личен асистент. Представете си всичко, което бихте могли да поискате от личен асистент в реалния живот (освен да пазарувате вместо вас), и Copilot може да го направи.

  10 най-добри софтуера на Асоциацията на собствениците на жилища (HOA) за вашата общност

Например празничното пазаруване започва с първо познаване на текущите тенденции в подаръците. За щастие, има много информация за най-добрите идеи за коледни подаръци и Copilot може да компилира тези статии за вас бързо и сбито с правилните подкани.

Как да използвате Copilot, за да намерите най-добрите ваканционни предложения

След като сте определили какво искате да пазарувате, втората стъпка е намирането на най-добрите сделки за тези продукти. Една от ключовите характеристики на Copilot е възможността за сравняване на продукти, поради което пазаруването в страничната лента на Edge с помощта на Copilot може да ви осигури най-добрите налични сделки, ускорявайки процеса на пазаруване.

Цената обаче не е всичко, тъй като идеята е да получите най-доброто за парите си. Ето защо Copilot е проектиран да ви позволява да сравнявате продукти направо в страничната лента. Освен това, ако сравнявате много продукти едновременно, можете да поискате от Copilot да създаде таблица, която да ви помогне да сравнявате по-ефективно статистическите данни за вашите продукти.

Как да използвате Copilot за сравняване на ключови точки за преглед

Четенето на отзиви от хора с практически опит в използването на определен продукт е основна част от процеса на пазаруване. Въпреки това, четенето на пет различни рецензии за пет различни мишки за игри може да бъде огромно, което е мястото, където Copilot отново е полезен. Copilot може да превърне дългите рецензии в резюмета с дължина само няколко изречения, подобно на резюметата на рецензиите на AI на Amazon.

Лесно е да сравнявате информацията за рецензията с помощта на Copilot. Започнете да търсите определен артикул, стартирайте Copilot в страничната лента на Edge и го помолете да създаде резюме на това, което хората мислят за продукта. За разлика от използването на Copilot за намиране на конкретни оферти, където разглеждате теоретичните статистики на даден продукт, използването на Copliot за резюмета на прегледите ще ви предостави по-реалистична представа за това какъв е продуктът въз основа на мненията на реални клиенти.

  Как да инсталирате Intel или AMD CPU на вашата дънна платка

Въпреки че технически се захранва от същия двигател, който захранва Copilot за Edge, Копилот за Microsoft Shopping се третира като отделен инструмент, разполага с различен потребителски интерфейс и е интегриран директно в Microsoft Store. Проектиран като личен купувач, той има за цел да ви помогне бързо да намерите идеалните подаръци.

Това обаче звучи точно като нещо, което Copilot за Edge може да направи, но има разлика. Copilot за Edge ще ви даде идеи за подаръци и връзки към уебсайтовете на хоста, докато Copilot за Microsoft Shopping ще ви покаже продуктите директно.

Можете дори да използвате общи подкани, като например „най-добри идеи за подаръци за жена ми“, но това няма да предостави общи отговори за подаръци. Вместо това Copilot задава повече въпроси, всеки по-специфичен от предишния, стеснявайки възможните ви избори за подаръци.

Най-добрата част от Copilot в Microsoft Shopping е, че не е необходимо да използвате Microsoft Edge; можете да го използвате и от Microsoft Store. Въпреки това, с това казано, най-доброто потребителско изживяване се намира в браузъра Microsoft Edge.

3 начина да използвате Copilot, за да направите празничния си сезон по-лесен

Търсенето на ваканционни оферти и сравняването на отзивите ще улеснят пазаруването ви, но Copliot има няколко други начина да направите ваканционния си период гладък.

1. Използвайте Copilot, за да измислите страхотни празнични съобщения

Персонализираните съобщения за подаръци са най-добрите, тъй като позволяват на човека да разбере колко държите на него. Но не всеки владее думите и ако планирате да пишете прочувствени празнични картички „направи си сам“, Copilot може да ви помогне с изработването на топли и персонализирани съобщения.

  Unreal срещу Unity – Кое е по-добро за разработка на игри?

Разбира се, креативността на Copilot не се простира само до поздравителните картички. Просто помолете Copilot да напише празнично съобщение, обяснете каква е връзката ви с получателя (приятел, семейство, колега), споменете как искате да предадете съобщението (на картичка, чаша, на персонализирана дреха и т.н.) и споменете какъв тон искате за съобщението (забавен, романтичен, празничен и т.н.).

2. Завършете пазаруването с някои страхотни идеи за опаковане на подаръци

След като проучите какъв подарък да купите и каква е най-добрата възможна сделка, остава само да го подарите. Презентацията обаче е всичко и Copilot може допълнително да ви помогне с идеи за опаковане на подаръци.

Подобно на споменатите най-добри статии за подаръци, в интернет има статии и ръководства, включващи идеи за опаковане на подаръци „Направи си сам“ и дизайни на панделки. Въпреки това, попитайте Copilot какво търсите (и не се страхувайте да навлизате в подробности, като например стил, ниво на трудност или тема, която се опитвате да предизвикате), и той ще ви предостави подробни стъпки за перфектния опаковъчна хартия.

3. Използвайте Copilot като своя готварска книга с празнична тематика

Празничното пазаруване не означава само закупуване на играчки, дрехи, аксесоари и джаджи; става въпрос и за закупуване на лакомства и храни, които по-късно да се превърнат в пищни ястия. Е, Copilot може да ви подаде ръка и там.

От една страна, можете да поискате идеи за празнични рецепти, като ви покажем някои от най-популярните рецепти, налични онлайн. От друга страна, може би вече имате няколко рецепти наум, но искате да пазарувате някои липсващи съставки. Във всеки случай Copilot е тук, за да помогне.

Copilot на Microsoft е задължителен инструмент за ваканционните купувачи, предлагащ комбинация от ефективност, персонализация и удобство. Неговите усъвършенствани възможности на AI помагат за опростяване на пазаруването и гарантират, че намирането на перфектните подаръци за любимите хора е по-приятно, отколкото отнема време, а кой не иска допълнителна помощ по време на празничния период?

x