Как да използвате Apple Sports на вашия iPhone

бързи връзки

Ключови изводи

  • Приложението Apple Sports предлага статистика в реално време, резултати и коефициенти за залагане за най-добрите спортни лиги.
  • Apple Sports е наличен само на iPhone с iOS 17.2 или по-нова версия. Също така е ограничено до потребители в САЩ, Обединеното кралство и Канада.
  • Apple планира да добави още лиги към приложението с течение на времето.

Заклет фен на спорта ли сте, който търси удобен начин за проследяване на любимите ви спортни лиги и отбори? Спортното приложение на Apple има минималистичен интерфейс за показване на резултати в реално време, статистика и коефициенти за залагане. Ето всичко, което трябва да знаете за използването на Apple Sports.

Какво можете да правите с приложението Apple Sports?

Apple представи приложението Apple Sports на 21 февруари 2024 г., за да помогне на потребителите на iPhone лесно да следят резултатите и статистиката на любимите си лиги и отбори. Можете да следите любимите си отбори и лиги, да проверявате резултатите и статистиката на отбора в реално време и да преглеждате коефициенти за залагане на живо, доклади за контузии, подробности за състава и техните графици.

  iPhone не показва последните обаждания? Опитайте тези 4 корекции

Приложението показва резултати и статистика в реално време за някои от най-добрите спортни лиги в света, включително MLS, NBA, NHL, Ligue 1, La Liga, Bundesliga и др. Докато Apple Sports поддържа само ограничени лиги за сега, Съобщение на Apple разкри, че планира да добави още лиги, като MLB, NFL и WNBA, за предстоящите им сезони.

От февруари 2024 г. приложението Apple Sports е достъпно само в три региона – Съединените щати, Канада и Обединеното кралство.

Първи стъпки с приложението Apple Sports на iPhone

За да изтеглите приложението Apple Sports, вашият iPhone трябва да работи с iOS 17.2 или по-нова версия. Ако не, можете да актуализирате вашия iPhone, като отидете на Настройки> Общи> Актуализация на софтуера. След като сте готови, можете да го изтеглите от App Store.

  Как да направите автоматично CC или BCC себе си в Outlook и Gmail

Изтегли:Apple Sports (Безплатно)

Стартирайте приложението след инсталирането и докоснете Продължи, когато видите началната страница. За да започнете да виждате резултати и статистика в реално време, ще трябва да изберете желаните лиги и отбори.

Докоснете Първи стъпки и докоснете бутона Любими до лигата, която искате да следвате. За да следвате отбор, изберете лига и докоснете иконата за любими (звезда) до този, който искате да следвате. Докоснете Готово, след като сте доволни от избора.

Ако искате да следвате лига или отбор по-късно, всичко, което трябва да направите, е да докоснете трите хоризонтални линии в горния десен ъгъл, докоснете Управление и повторете стъпките по-горе.

За да видите на едно място мачове на живо и предстоящи игри и окончателни статистики и резултати за всички ваши отбори, докоснете трите хоризонтални линии в горния десен ъгъл на екрана и докоснете Моите отбори. По същия начин можете да видите същата информация за любимите си лиги, като вместо това докоснете Моите лиги. Ако искате да намерите информация за конкретна лига, която не е сред любимите ви, изберете такава от списъка в същото меню.

  Как да използвате жестове за редактиране на текст на вашия iPhone и iPad

Ако използвате други приложения на Apple като Apple News и Apple TV, Apple Sports ще синхронизира данни като вашите любими отбори, лиги и спортисти в тези приложения. Ако обаче искате да деактивирате тази функция, докоснете трите хоризонтални линии и изберете иконата на вашия профил в горния десен ъгъл. След това изключете Синхронизиране на моите спортове.

Докато Apple Sports показва коефициентите за залагане на мач по подразбиране, можете да ги изключите, ако не ги намирате за полезни. Странно, но не можете да деактивирате коефициентите за залагане директно от приложението Apple Sports. Вместо това трябва да се насочите към приложението Настройки на вашия iPhone, да превъртите до приложението Спорт и да превключите на Скриване на коефициентите за залагане.

Въпреки че можете да намерите няколко страхотни приложения за спортни новини в App Store, Apple Sports се отличава със своя чист и минималистичен интерфейс. За съжаление наличността на Apple Sports в момента е ограничена до потребители на iPhone. Така че, ако искате да сте в крак с любимите си отбори и статистика на лигата на вашия Mac или iPad, засега ще трябва да прибягвате до приложения на трети страни.