Как да използвате павилиона за персонализиран дизайн в „Animal Crossing: New Horizons“

След като отключите Able Sisters Tailor Shop в Animal Crossing: New Horizons, ще имате достъп до павилион за персонализиран дизайн, който ви позволява да качвате и изтегляте персонализирани дизайни, направени от други играчи. Ето как да търсите, качвате и изтегляте персонализирани дизайни в Animal Crossing.

За достъп до дизайни е необходим абонамент за Nintendo Online

Когато влезете в павилиона за персонализиран дизайн за първи път, ще бъдете предупредени, че само играчи с достъп до интернет и платен абонамент за Nintendo Online могат да използват функцията за персонализиран дизайн. Това е така, защото павилионът за персонализиран дизайн има достъп до дизайни, които други играчи са качили в интернет, като потърси техния потребителски идентификатор или като напише идентификатор за конкретен елемент от дизайна.

Има два типа персонализирани дизайни: нормални модели и професионални дизайни. Професионалните дизайни са заключени в развитието на историята и могат да бъдат закупени с Nook Miles. Нормалните модели имат различни приложения – можете да поставите шарки на земята, да ги окачите на стените в къщата си или да ги използвате като тапет.

  Как да свържете Samsung Galaxy Watch към нов телефон

Pro Designs са изработени за специфичен вид облекло: рокли, пуловери, панталони и т.н. Можете да се побъркате с детайлите, за да направите впечатляващо стилно облекло.

Когато търсите персонализиран дизайн, идентификаторът на създателя ще се покаже отляво, а идентификационният номер на персонализиран дизайн ще се покаже отдясно.

Търсете персонализиран дизайн по идентификатор на дизайна

След като се свържете с интернет и влезете в главното меню на павилиона за персонализиран дизайн, ще ви бъдат представени три опции: „Търсене по идентификатор на дизайн“, „Търсене по идентификатор на създател“ и „Публикуване“.

Като изберете първата опция, можете да търсите конкретни персонализирани дизайни.

Идентификаторите на дизайна винаги ще започват с „MO“. Всичко, което трябва да въведете, са останалите 12 знака.

Ако ви харесва това, което виждате, можете да изберете да запазите дизайна в празен слот за запазване в приложението Custom Designs на вашия телефон Nook.

Търсете персонализирани дизайни по идентификатор на създател

Като изберете опцията „Търсене по идентификатор на създателя“, можете да разгледате целия потребителски профил на дизайн на играч. Всичко, което са създали и качили в павилиона, ще бъде показано в техния профил.

  Как да използвате песен на Apple Music като аларма за iPhone

Идентификаторите на създателите винаги ще започват с „MA“. Всичко, което трябва да въведете, са останалите 12 знака.

Публикувайте свои собствени персонализирани дизайни онлайн

Като изберете „Публикуване“ в главното меню, можете да качите свои собствени персонализирани дизайни в павилиона. Вашият идентификатор на създател ще бъде генериран, когато качите първия си дизайн в павилиона за персонализиран дизайн.

Как да използвате персонализираните дизайни

Всеки път, когато искате да използвате дизайн, който сте запазили, отворете приложението Custom Design на вашия Nook Phone, като натиснете бутона ZL (бутонът отзад-ляво на рамото) и след това натиснете физическия бутон „A“ от дясната си Joy-Con, за да прегледайте запазените си дизайни и носете или покажете дизайна.

Ако стоите отвън или вътре в дома си, ще се появят няколко допълнителни опции. Например, опцията „Показване на земята“ е полезна за показване на всички шаблони на земята, които сте изтеглили.

Къде да намерите персонализирани дизайни

Ако сте на лов за персонализирани дизайни, направени от вашите колеги играчи на Animal Crossing: New Horizons, в интернет има много ресурси. Един вентилатор се опита да направи а уебсайт където всички създатели на персонализирано съдържание могат да публикуват и споделят своите дизайни – дрехи, модели на пътеки за земята, тапети, мемове, всичко, за което се сетите, може да бъде намерено тук.

  Как да използвате множество прозорци на приложение на вашия iPad

С този уебсайт можете да изпратите свой собствен дизайн, който да споделите с общността, като използвате вашия идентификатор на създател и идентификатор на дизайн. Можете също да търсите по заглавието на дизайна или да сортирате по тип.

Освен това някои музеи, като напр Гети, публикуват световноизвестни произведения на изкуството онлайн, които потребителите да добавят към играта си.

Приложението Custom Designs предлага здрав набор от инструменти, подобни на моливи, инструменти за запълване, за да рисувате цели секции и дори печати – получете и най-важното, забавлявайте се с него.

x