Как да изглеждате офлайн на един сървър в Discord

Discord е приложение за игри, което може да се използва в уеб браузъра на компютър или чрез приложението Discord на телефон или компютър. Въпреки че има и неигрови приложения като чат и взаимодействие по време на игра, това е предимно платформа за социални игри, която потребителите могат да използват по време на стрийминг. Ако сте някой, който търси съвети как да станете невидими в сървъра на Discord, вие сте на правилното място! Предоставяме ви ръководство, за да преминете през често задаваните заявки за Discord, като например как да изглеждате офлайн на един сървър в Discord и да се присъедините към сървър на Discord, без никой да знае. След като прочетете тази статия до края, със сигурност ще научите как да преследвате потребител на Discord и да се появявате офлайн на конкретен сървър. Нека се потопим!

Как да изглеждате офлайн на един сървър в Discord

Прочетете тази статия до края, за да научите стъпките, демонстриращи как да изглеждате офлайн на един сървър в Discord и да се присъедините към сървър на Discord, без никой да знае, по подробен начин, като използвате снимките за по-добро разбиране.

Можете ли да намерите някой в ​​Discord без номер?

Не. Софтуерът Discord работи по различен начин от другите услуги за съобщения и социални мрежи. За да намерите някого в Discord, обикновено трябва да знаете неговото потребителско име и номера на етикета.

  Какво е Local Mute в Discord

Всеки потребител на discord има уникален идентификатор или номер на етикет. Но ако искате да намерите някого без неговия номер, просто трябва да намерите или започнете разговор на екрана на вашия сървър. Там можете да търсите човек, като напишете неговото потребителско име след символ @. Това ще ви отведе до сървъра на лицето, където ще бъдат запазени историята на вашите съобщения, разговори и записи.

Можете ли да разберете дали някой е невидим в Discord?

Да, ако човек реши да стане невидим или офлайн, това ще се покаже до неговото потребителско име. Въпреки че човекът все още може да използва Discord, когато го видите като Невидим.

Можете ли да станете невидими в Discord Server?

Да, Discord ви дава възможност да станете невидими, когато не искате да се ангажирате с никого на сървърите. Тази опция е достъпна както в мобилното приложение, така и в настолната версия.

Как да видите дали някой е невидим в Discord?

Discord ви дава четири опции по отношение на състоянието ви на активност. Това може да бъде видяно от всеки, който търси вашето име или идентификатор на маркер.

Както споменахме по-рано, ако човек е офлайн, неговата икона ще има сив кръг вместо зелен онлайн кръг. Въпреки това, не можете да сте сигурни, освен ако не ги видите да говорят активно в a гласов чат. За повечето хора целта на това да се показвате офлайн е да накарате другите да повярват, че сте офлайн.

Как да се скрия на сървър на Discord?

Първо, трябва да се присъедините към сървър. След това изберете опцията Невидим със сивата точка, ако искате да изчезнете напълно от изгледа и никой на сървъра няма да може да ви види изобщо. Вече няма да се виждате като участник в група. Все пак ще можете да изследвате Discord и дори да изпращате съобщения до вашите приятели.

  Как да екранизирате споделянето на Netflix в Discord

Продължете да четете, за да научите дали можете да се показвате офлайн на един сървър в Discord.

Как да бъдете невидими в гласовия чат на Discord?

Можете да станете невидими в сървъра на Discord с помощта на метода, споменат по-горе, въпреки че технически той проваля целта на обаждането на първо място. Ако другите потребители в разговора също са невидими, те ще бъдат показани офлайн.

Тук можете да видите примера, при който потребител е свързан в повикване в Discord, докато е офлайн.

Как да изглеждате офлайн на Discord Mobile?

За да знаете как да изглеждате офлайн на един сървър в Discord, можете лесно да получите достъп до функциите, налични на работния плот, също и в мобилното приложение.

1. Отворете Раздор приложение и влезте в акаунта си.

2. След като влезете, докоснете раздела Профил > Задаване на състояние.

3. Натиснете Invisible от изскачащото меню, за да се появите офлайн в Discord.

Ето как изглеждате офлайн на един сървър в Discord.

Как да изглеждате офлайн на един сървър в Discord?

Няма начин да промените състоянието си в Discord за сървър или за конкретен приятел. С други думи, ако изглеждате невидими, вие го правите навсякъде. Въпреки че разработчиците на Discord са имали дискусии по тази тема, досега не е имало нова актуализация по този въпрос.

Как да изглеждате офлайн на Discord PC?

След като знаете как да изглеждате офлайн на един сървър в раздор, първоначално, когато влезете в акаунта си, вие се показват като онлайн. Следвайте стъпките по-долу, за да преминете офлайн в Discord.

1. Отидете до вашия Discord акаунт на вашия браузър.

Забележка: Можете също да използвате настолното приложение Discord, ако го имате.

2. Кликнете върху името на вашия профил от долния ляв ъгъл, за да изведете менюто за състояние.

  Как да проверите дали някой ви е заглушил в Discord

3. Задръжте курсора на мишката над иконата за състояние и щракнете върху Невидим, за да изчезне напълно. С тази опция другите вече няма да могат да ви виждат онлайн.

Прочетете тази статия от самото начало, за да научите дали наистина можете да се показвате офлайн на един сървър в Discord.

Как да направите текст на Discord невидим?

Тук ще въведем спойлер тагове! Можеш маркирайте конкретни пасажи в съобщения или целия текст като спойлер, като използвате тагове за спойлер. За да маркирате съобщение като спойлер, ще трябва да отворите чат и да изпълните следните стъпки:

1. Въведете || символ в началото и в края на текста, който искате да изпратите.

2. Веднага след като изпратите съобщението, то ще се покаже скрито, както е показано по-долу.

Как да се присъедините към сървър на Discord, без никой да знае?

Не е възможно да се присъедините към сървър на Discord, без никой да знае за това. Същото правило се прилага, когато напускате сървър, оставя се известие за целия чат, за да видите кой и кога е напуснал сървъра. Има списък с отворени сървъри на Discord под страницата Explore Public Servers, където можете да проверите много публични сървъри, без да се присъединявате директно към тях.

Как преследвате потребител на Discord?

Въпреки че преследването на човек се счита за страховито и не трябва да се насърчава в нито една социална или дигитална платформа, винаги можете да видите профила на човек, без да се опитвате да го добавите към списъка си. Ако има непознато лице, за което искате да научите повече подробности, можете да предприемете следните стъпки:

1. От вашия акаунт в Discord щракнете с десния бутон върху иконата на желания потребител на discord и щракнете върху Профил.

2. Тук можете да запазите БЕЛЕЖКА за лицето, в случай че искате да го посетите отново или да му изпратите покана за приятелство, като щракнете върху Изпрати покана за приятелство.

По този начин можете да преследвате потребител на Discord.

***

И така, надяваме се, че сте разбрали как да изглеждате офлайн на един сървър в Discord и да станете невидим в сървъра на Discord с подробните стъпки за ваша помощ. Можете да ни уведомите за всякакви запитвания или предложения относно всяка друга тема, по която искате да направим статия. Пуснете ги в раздела за коментари по-долу, за да знаем.

x