Как да играете YouTube от заключения екран на iOS

Приложението YouTube спира да се възпроизвежда, ако заключите телефона си. В Android това е доста лесно за заобикаляне, тъй като ОС няма толкова много ограничения и приложенията могат да ги заобикалят. В iOS опциите са ограничени, освен ако не направите джейлбрейк на телефона си, но не много хора правят джейлбрейк на iPhone само по една малка причина. За известно време можете да използвате мобилната версия на YouTube в мобилен уеб браузър, но това вече не работи. Въпреки това все още имате два начина, по които можете да играете YouTube от заключения екран на iOS.

Браузър делфин

YouTube за мобилни устройства, когато е достъпен във всеки друг уеб браузър, ще спре да възпроизвежда видеоклипове, когато заключите екрана си. Браузърът Dolphin е изключение. Ако имате достъп до YouTube за мобилни устройства в Dolphin, можете да заключите своя iPhone и след това да докоснете бутона Възпроизвеждане на заключения екран, за да започнете да възпроизвеждате видеоклипа, който сте избрали.

  Как да активирате, персонализирате интензитета на нюанса и насрочвате нощна смяна [iOS]

Муси

В случай, че Dolphin не работи за вас, можете да опитате приложението Musi. Безплатно е, но има реклами, които могат да бъдат премахнати с покупка в приложението. Разделът Търсене ви позволява да търсите в YouTube видеоклип за възпроизвеждане. Не можете да излезете от приложението, но след като видеото се възпроизвежда, можете да заключите своя iPhone и той ще продължи да се възпроизвежда.

Недостатъкът на използването на Musi е, че не можете да възпроизвеждате/ставите на пауза видеоклипа, който се възпроизвежда от вашия заключен екран. Приложението не се свързва с музикалните контроли в Центъра за управление и не добавя плейър към заключения екран. Всеки път, когато искате да поставите видеоклипа на пауза, ще трябва да отключите своя iPhone и да използвате приложението, за да го поставите на пауза.

  Създавайте GIF изображения с YouTube и добавете текст към тях

Преди около две години това работеше и в Opera. Изглежда, че браузърите, които са минимални и/или с малко функции, все още могат да възпроизвеждат YouTube на заден план. Браузърът Dolphin е лек и дори няма да се опита да отвори приложението YouTube, когато посетите мобилната версия на YouTube. Браузърът наистина е по-добрият вариант, но ако не работи, потърсете други по-леки браузъри и те може да работят.

Firefox и Chrome няма да отговарят на сметката. Нито пък Safari.

Пускането на YouTube от заключения екран определено ще пести батерията. Приложението няма да възпроизвежда видеото и тъй като телефонът ви е заключен, изключването на екрана също ще помогне за спестяване на батерията. Ако се чудите дали това е законно или не, така е. Вие сте добре, стига да не изтегляте видеоклипове от YouTube.

  Как да деактивирате изображения във Firefox за iOS