Как да добавите лепкави бележки към началния екран на вашия iPhone

Спомняте ли си дните, когато добавяхте лепкави бележки към работния плот на вашия компютър с Windows? Е, можете да върнете част от тази магия и да добавите лепкави бележки към началния екран на вашия iPhone, като използвате Залепващи джаджи.

Лепящите бележки са чудесни за бързо отбелязване на нещо и гарантиране, че е лесно достъпно. Можете да донесете част от същата функционалност на началния екран на вашия iPhone благодарение на джаджи, които бяха въведени за първи път в iOS 14.

В Залепващи джаджи приложението отблизо имитира изживяването с лепкави бележки в реалния живот. След като добавите приспособление (в малък, среден или голям размер), можете да го докоснете, за да редактирате текста. И вярно на името си, приложението Sticky Widgets има жълт и розов фон на маркировка и шрифт за маркер на върха.

  Могат ли интелигентните термостати да развалят вашата пещ?

Цялото приложение функционира от самата джаджа. След като изтеглите приложението, отидете направо към началния екран на вашия iPhone. Натиснете и задръжте върху празна част от екрана, за да влезете в режим на редактиране на началния екран.

След това докоснете бутона „+“ в горния ляв ъгъл.

От списъка с приложения изберете опцията „Залепващи джаджи“.

Вече можете да прегледате трите различни размера на джаджата (малък, среден и голям). Докоснете бутона „Добавяне на джаджа“, за да пуснете джаджа на началния си екран. За този пример ще използваме средния размер.

  Коригирайте Ntoskrnl.exe високото използване на процесора

След като джаджата е добавена, докоснете бутона „Готово“, за да запазите оформлението на джаджата.

Изберете приспособлението, за да редактирате съдържанието му.

Въведете бележката си и след това докоснете бутона „Запазване“.

Когато се върнете към началния екран на вашия iPhone, ще видите, че Sticky Widgets ще покажат актуализираната бележка.

Можете също да персонализирате фона и шрифта в джаджата. Докоснете и задръжте приспособлението и изберете опцията „Редактиране на джаджа“.

От секцията „Цвят“ ще можете да избирате между жълти, розови и сини опции. Можете също да избирате между MarkerFelt (който е по подразбиране), Noteworthy и системния шрифт от опцията „Шрифт“.

Жълтият фон и шрифтът MarkerFelt, разбира се, са най-добрата комбинация.

И това е. Вече имате работеща лепкава бележка на началния си екран. Докоснете джаджа по всяко време, за да премахнете и промените текста, показан на приспособлението.

  Как да надстроите фърмуера на проследяване на активността или смарт часовник

Можете да добавите още джаджи, също в различни размери. Всъщност можете да имате множество лепящи бележки и да ги подреждате една върху друга!

x