Как да деактивирате спрян акаунт в PlayStation

PlayStation е марка за видеоигри с пет домашни конзоли, два преносими компютри, медиен център, смартфон, интернет услуга и множество публикации. Когато потребителите на PSN се опитат да нарушат кодекса на поведение, като използват фалшива информация, за да направят акаунт, да участват или насърчават престъпна дейност или да споделят лична информация за други хора, без да получат тяхното разрешение, те се сблъскват със спиране или постоянна забрана. Ако сте някой, който търси съвети как да отмените забранения PSN акаунт или да деактивирате забранен PlayStation акаунт, вие сте на правилното място. Предлагаме ви полезно ръководство, което ще ви научи как да деактивирате спрения акаунт в PlayStation.

Съдържание

Как да деактивирате спрян акаунт в PlayStation

Прочетете до края, за да научите подробно за спрян акаунт в PlayStation и разберете дали е възможно да деактивирате забранен акаунт в PlayStation.

Как да деактивирам забранения си PSN акаунт?

Не можете да деактивирате забранен акаунт в PlayStation. Няма да имате достъп до акаунта си отново, ако е бил забранен и ще бъде деактивиран за постоянно.

Как да разбера дали моят акаунт или конзола са били спрени от PSN?

Когато се опитвате да влезете в PSN, ще се появи съобщение за грешка, когато акаунтът ви в PlayStation е спрян. Обикновено ще получите имейл, в който се посочват причините за спирането ви и колко дълго ще продължи.

Как да си върна забранения PSN акаунт?

Ако акаунтът ви в PSN е временно забранен, ще го получите обратно или след 7 дни, или след месец, в зависимост от сериозността на нарушението на кодекса за поведение на общността. PlayStation може да ви забрани за постоянно, ако получите достатъчно спирания въпреки многократните предупреждения.

Може ли PSN да отмени спирането на моя акаунт?

Не, екипът по безопасност на PlayStation провежда задълбочени разследвания, преди да наложи спиране на PlayStation Network. Следователно спиранията са постоянни и не могат да бъдат отменени, освен ако акаунтът ви в PlayStation не бъде спрян поради дълг по акаунта. След като бъде изплатен остатъкът, това ще бъде изтеглено.

  Как да спрете сигналите за „Настройване на Apple Pay“ от други приложения

Мога ли да отменя забраната на моя PSN акаунт?

Свързването с екипа за поддръжка на PlayStation и аргументирането на вашия случай е единствената възможност за премахване на забраната на вашия акаунт. Има обаче малко истории за успех. Не можете да бъдете отменен, ако сте нарушили правилата и условията на PlayStation.

Постоянна ли е забраната на PSN?

Забраната за PSN може да бъде временна или постоянна в зависимост от тежестта на нарушението.

За колко време е спрян акаунтът ми в PSN?

Вашият PSN акаунт може да бъде спрян за всичко от една седмица до цял живот. Трябва да сте получили имейл от PlayStation, който ви информира за конкретната продължителност на спирането и допълнителна информация относно спрения акаунт в PlayStation.

Какво да направите, ако PS4 акаунтът е забранен за постоянно?

Ако акаунтът ви бъде забранен за постоянно, не можете да направите нищо по въпроса. Няма да имате достъп до PlayStation Network, ако акаунтът ви е спрян за постоянно. Това означава, че не можете да използвате продукти и услуги на PS4, включително тези, за които сте платили.

  Как да споделите своя документ в Microsoft Word с помощта на OneDrive

Можете ли все още да играете игри на забранения PS4?

Не, няма да можете да имате никакъв достъп до акаунта си, ако бъдете баннат, дори за игрите, за които сте платили, освен ако не е временен бан.

Как да получа забрана за възстановяване на суми от PSN?

Възстановяване на PSN плащане се случва, когато акаунтът ви в PlayStation е спрян, ако сте направили покупка и след това сте решили да я отмените. Трябва да завършите процеса на потвърждаване на имейла, за да премахнете забраната от вашия акаунт. След това ще получите втори имейл с фиксиран брой дни, за да поискате възстановяване на вашия акаунт.

***

Надяваме се, че това ръководство е било полезно и сте успели да научите как да деактивирате спрения акаунт в PlayStation. Ако имате някакви въпроси или предложения, не се колебайте да ги пуснете в секцията за коментари по-долу. Кажете ни какво искате да научите след това.