Как да деактивирате новия интерфейс на Chrome

Chrome заплашва нов потребителски интерфейс от доста време и сега, когато Chrome 69 излезе, интерфейсът пристигна. Дизайнът не е лош, но разделянето на разделите не е толкова лесно, колкото преди. Това е така, защото, наред с други неща, цветът на акцента на Windows вече се показва на цялата заглавна лента, дори и във фоновите раздели. Бързото набиране на страницата с нов раздел също се промени. Прегледите на миниатюрите са изчезнали. Ако не ви харесва, можете да деактивирате новия интерфейс на Chrome.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА СПОЙЛЕР: Превъртете надолу и гледайте видеоурока в края на тази статия.

Деактивирайте новия интерфейс на Chrome

Това решение идва чрез Lifehacker. Отворете Chrome и поставете следното в URL лентата.

chrome://flags/

Това ще отвори страницата със знамена на Chrome. В лентата за търсене въведете следното.

UI Layout for the browser's top chrome

Отворете падащото меню до него и изберете Нормално. Ще трябва да рестартирате Chrome, но има бутон за повторно стартиране, който го прави лесно. Това ще възстанови вида на заглавната лента и може би още едно или две неща. Това, което не е променено обратно към старата версия, е как изглежда страницата с нов раздел.

  Как да видите кои програми използват цялата памет на вашия Mac

Новият дизайн не може да бъде деактивиран напълно. Може да не ви хареса и страницата с нов раздел, но вече можете да запазите десет уебсайта за бързо набиране и да ги редактирате, така че да не е лошо. Въпреки това можете да деактивирате новия дизайн на страницата с нов раздел. За да направите това, върнете се на страницата с флагове на Chrome и потърсете следното.

New Tab Page Material Design Icons

Отворете падащото меню до него и го задайте на Деактивирано. Стартирайте отново браузъра и ще получите стария вид на страницата с нов раздел.

  Как да деактивирате проследяването на имейл в Gmail

Със стария дизайн обратно бързото ви набиране е намалено до осем уебсайта, които са базирани на уебсайтовете, които посещавате най-често. Ако случайно изтриете такъв, връщането му е малко сложно, така че въпреки че може да искате да върнете стария вид на заглавната лента, запазването на новата страница на нов раздел вероятно е по-добър избор.

За съжаление, не можете да получите обратно миниатюри, ако искате да запазите новия дизайн. Старият дизайн ги връща. Новият дизайн използва фавиконите или лога на уебсайт, което не би трябвало да е проблем, тъй като по подразбиране бързото набиране все още се състои от най-често посещаваните ви уебсайтове и трябва да можете да разпознавате логото за него .

  Как да редактирате бързото набиране в Chrome

x