Как да възстановите хакнат музикален акаунт

Musically, понастоящем наречен TikTok, е онлайн платформа за споделяне на кратки видеоклипове, където хората могат да правят видеоклипове до 3 минути, показвайки своя талант. Музикално направи кариерата на много влиятелни хора. Най-често срещаното нещо, което се прави в Musically, е видеоклипове със синхронизиране на устни. Но какво ще стане, ако акаунтът ви бъде хакнат и имате много последователи? Какво би направил? Ако имате такива въпроси и се нуждаете от отговори, значи сте на правилното място. Продължете да четете тази статия, за да знаете как да си върнете хакнатите акаунти в Musically, да възстановите хакнати акаунти в Musically и дори да изтриете акаунти в Musically. Освен това ще разберете как да хакнете в детайли стария си акаунт в Musically.

Как да възстановите хакнат музикален акаунт

Прочетете тази статия до края, за да научите как можете да възстановите стар или хакнат акаунт в Musically и евентуално да го изтриете в дълбочина, като използвате илюстрациите за по-добро разбиране.

Кой притежава музикално?

През 2017 г. базирана в Китай компания ByteDance пое Musically и обедини TikTok и Musically, като запази името TikTok. Тази компания пое Musically за 1 милиард долара.

Може ли музикален акаунт да бъде хакнат?

Да, акаунт в Musically може да бъде хакнат, ако хакерът ви подмами да дадете информацията за акаунта си на хакера. Хакерите могат лесно да хакнат акаунти в Musically само като използват данните за акаунта. Но от 2022 г. Musically не е активно приложение, тъй като е заменено от TikTok. Говорейки за това дали TikTok акаунт може да бъде хакнат или не, отговорът е да. Определено може да бъде хакнат, ако предоставите паролата на акаунта си на неоторизирани източници.

  Как да използвате вградения диспечер на задачите в Chrome

Как да хакнете стария си музикален акаунт?

За съжаление, не можете да хакнете стария си акаунт в Musically, тъй като приложението Musically беше спряно през 2018 г. и всяка услуга, свързана с него, спря. Но имате много по-добро приложение, TikTok, което замени Musically.

Как да хакнете нечий музикален акаунт?

Забележка: Това е само за образователни цели и ние не подкрепяме никакви незаконни дейности.

Към 2022 г. Musically не е активен на пазара. TikTok го пое, така че не можете да хакнете Musically акаунти. Ако искате да хакнете нечий акаунт в TikTok, можете да опитате да го подмамите да разкрие паролите си или да използвате онлайн инструменти, за да създадете фалшиви уебсайтове, които ще ви дадат подробности за акаунта му. Но имайте предвид, че последствията от подобни дейности могат да бъдат опасни и ще трябва да се изправите срещу тежки съдебни действия.

Как да проверите какво се е случило с вашия музикален акаунт?

Не можете да го направите директно, защото Musically беше напълно спрян в средата на 2018 г., тъй като TikTok и приложения, подобни на Musically, го поеха. Но въпреки че приложението беше затворено, потребителската му база беше обединена с TikTok. Така че сега нямате достъп до приложението Musically, но можете да получите достъп до него чрез приложението TikTok. По този начин никой не може да хакне акаунти на Musically.

Как да възстановим хакнат музикален акаунт?

Musically вече не е активно приложение, тъй като TikTok от компанията ByteDance го пое. Ако акаунтът ви в TikTok бъде хакнат, шансовете да го възстановите са много ниски. Ако хакерът е променил паролата ви, тогава единствената опция, която ви остава, е да се свържете с екипа за поддръжка на TikTok за помощ. Можете да комуникирате с екипа за поддръжка, като използвате тези имейл адреси: [email protected] или [email protected] Можете също така да посетите страницата на Помощния център на TikTok в браузъра си.

  Как да изключите Walkie Talkie на Apple Watch

Изтриват ли се неактивните музикални акаунти?

Не, Musically, който в момента е известен като TikTok, не изтрива никакви неактивни акаунти, дори ако те останат неактивни за по-дълъг период. Но да, това ще промени вашето потребителско име на някои произволни числа, за да освободи потребителското име за други потребители. Това ще се случи, ако останете неактивни 180 дни или повече. Освен това има шансове някой да хакне акаунти в Musically, ако са неактивни и подробностите бъдат разкрити.

Как да изтриете музикалния си акаунт?

Musically вече не се предлага на пазара и всички акаунти в Musically бяха прехвърлени към приложението TikTok. Ако искате да изтриете акаунта си в TikTok, можете да обмислите следните стъпки:

1. Стартирайте приложението TikTok на вашия Android или iOS телефон.

2. Докоснете иконата на профила от долния десен ъгъл.

3. Докоснете иконата на хамбургер в горния десен ъгъл.

4. След това докоснете Настройки и поверителност.

5. Докоснете опцията Управление на акаунт от менюто.

6. Докоснете опцията Изтриване на акаунт от дадения списък с опции.

7. Изберете опцията Напускам временно и докоснете опцията Продължи.

8. Изберете радио бутона за продължаване отдолу, за да приемете правилата и условията и натиснете Продължи.

Забележка: Можете да направите резервно копие на данните в акаунта си, като докоснете Заявка за изтегляне.

9. Докоснете отново опцията Продължи, след като прочетете изброените последствия.

10. Въведете кода за потвърждение, изпратен на вашия мобилен номер, и докоснете Изтриване на акаунт.

11. Отново докоснете Изтриване в изскачащия прозорец, за да потвърдите изтриването си.

Това ще деактивира вашия акаунт временно за 30 дни. След което вашият акаунт ще бъде изтрит завинаги. Нека сега научим как да възстановим стари или хакнати акаунти в Musically.

  Какво да направите, ако акаунтът в Roblox бъде изтрит?

Как да изтрия стар музикален акаунт без парола?

Всички акаунти в Musically са прехвърлени към приложението TikTok и сега те са акаунти в TikTok. Така че не можете да намерите стария си акаунт в Musically, дори ако инсталирате старата версия на Musically. Така че, ако искате да изтриете акаунта си в TikTok без парола, можете да разгледате следния метод.

Забележка: Този метод ще работи само в тези държави, където приложението TikTok е активно.

1. Посетете страницата на Помощния център на TikTok.

2. Превъртете надолу и щракнете върху опцията Изтриване на акаунт в настройките за акаунт и поверителност.

3. Кликнете върху връзката Моля, изпратете отчет тук.

4. След това попълнете желаните подробности, свързани с вашия TikTok акаунт и след това изберете следните подробности.

  • Изберете Общо запитване за акаунт в секцията Тема.
  • Изберете опцията Други в секцията Кажете ни повече.
  • В полето Как можем да помогнем? поле, въведете Изтриване на моя TikTok/музикален акаунт без парола.

5. Накрая щракнете върху опцията Изпрати.

***

Така че, надяваме се, че сте разбрали как да хакнете акаунти в Musically, да ги възстановите и изтриете с подробните стъпки за ваша помощ. Можете да ни уведомите за всякакви въпроси относно тази статия или предложения за всяка друга тема, по която искате да направим статия. Пуснете ги в раздела за коментари по-долу, за да знаем.

x