Как да видите изтритите публикации в Instagram на някого

Instagram е едно от най-високо оценените приложения за социални медии, налични в Play Store и App Store, което ви позволява да публикувате снимки и видеоклипове във форматите на историята и барабаните. Тези публикации, заедно с други услуги на живо, са метод за обществена ангажираност в платформата. И някои хора може да искат да видят нечии изтрити публикации в Instagram като част от този ангажимент. Така че тук ще обсъдим как да получите достъп до нечии изтрити публикации в Instagram по подробни методи.

Как да видите изтритите публикации в Instagram на някого

Не е лесно да видите изтритите публикации в Instagram на някой друг, тъй като те са публикувани и изтрити от акаунта на този конкретен човек. Но продължете да четете тази статия, за да научите алтернативните начини, които можете да използвате за достъп до публикациите в Instagram, дори след като бъдат изтрити.

Можете ли да видите изтрити съобщения в Instagram?

Да, можете да преглеждате изтрити публикации и съобщения в Instagram. Instagram ви предоставя услуга за чат и лични съобщения на своята платформа, която ви помага да се ангажирате по-добре с аудиторията си. И ако искате да получите достъп до изтритите съобщения, можете да поискате изтегляне на данните в Instagram. След като заявката бъде направена, те ще ви изпратят имейл с връзката за изтегляне на данни, от която можете да изтеглите изтрити данни от Instagram на вашия компютър.

  Можете ли да видите кой е гледал вашите Instagram макари? не!

Как намирате изтрита история в Instagram? Как да намеря наскоро изтрити публикации?

Ако вашите съобщения бъдат изтрити, те ще изчезнат от вашето отдалечено устройство, но ще останат на сървърите на Instagram. Можете да видите наскоро изтритото съдържание в приложението си Instagram. Можете да преглеждате изтрити публикации, видеоклипове, барабани и истории с предстоящите стъпки.

Забележка: Можете да видите изтритите публикации във вашето приложение Instagram с посочените по-долу стъпки само ако са минали по-малко от 30 дни от изтриването. След 30 дни тези изтрити публикации ще бъдат изтрити за постоянно от вашия акаунт и няма да можете да ги видите или възстановите.

1. Отворете приложението Instagram на телефона си.

2. Докоснете иконата на профил в долния десен ъгъл.

3. Докоснете иконата на Хамбургер в горния десен ъгъл.

4. Докоснете опцията Вашата активност от списъка.

5. Превъртете надолу и докоснете опцията Наскоро изтрити.

6. Тук ще видите изтритите публикации с броя дни, които остават, за да бъдат изтрити за постоянно.

Какво се случва, ако Instagram премахне публикация?

Ако Instagram премахне сама публикация, публикациите могат да бъдат много изразителни и графични, нарушавайки насоките на общността на Instagram. Ако установи, че публикацията ви не е подходяща да бъде в платформата, Instagram може да свали вашата снимка, като изведе съобщение, обозначаващо същото. И няма да можете да видите или възстановите публикацията сами.

  Instagram е хакнат и имейлът е променен – стъпки за възстановяване на вашия акаунт

Можете ли да видите изтрити публикации в Instagram на други?

Не, не можете да видите изтритите публикации в Instagram на други хора в Instagram. Можете обаче да ги изтеглите предварително на телефона или компютъра си, преди собственикът на акаунта да ги изтрие. И можете да изтеглите тези публикации предварително с помощта на приложение на трета страна като Instant Saver. Това приложение ви позволява да изтегляте и виждате всякакви публикации в Instagram, дори след като публикациите са били изтрити.

Как да прегледате нечии изтрити публикации в Instagram? Как виждате изтритите публикации в Instagram?

Както бе споменато по-горе, не можете да видите нечия изтрита публикация в Instagram в платформата Instagram. За това трябва предварително да изтеглите желаната публикация, като използвате приложение на трета страна. Прочетете ръководства 17 най-добри приложения за запазване на истории в Instagram за Android и 15 най-добри приложения за запазване на видеоклипове в Instagram, за да намерите идеалното приложение, за да изтеглите публикациите в Instagram предварително.

Instagram запазва ли изтритите снимки?

Да, Instagram съхранява изтритите ви данни на своите сървъри в продължение на 90 дни. Можете да изтеглите изтритите данни с помощта на функцията Instagram Request Download.

Как гледате на нечий архив в Instagram?

Вие архивирате някои от публикациите си, за да предотвратите други да виждат тези конкретни публикации, така че само вие можете да виждате архивираните публикации. Въпреки това, няма начин да видите архивираните публикации на някой друг човек, освен ако нямате техните идентификационни данни в Instagram. Можете да влезете в техния акаунт с идентификационните данни, за да видите техните архивирани публикации.

  Как да включите звука на история в Instagram

1. Отворете чужд профил в Instagram, като използвате техните идентификационни данни за вход.

2. Докоснете иконата на хамбургер в горния десен ъгъл на акаунта им.

3. Докоснете опцията Архив.

4. Докоснете Архив на истории и след това Архив на публикации, за да видите техните архивирани снимки.

Как виждате изтрита история в Instagram?

Ако сте изтрили историята на акаунта си, тя ще изчезне от вашето устройство, но ще остане на сървърите на Instagram. Можете да видите изтритите си публикации в Instagram и история с помощта на тези стъпки:

Забележка: Можете да видите изтритите публикации във вашето приложение Instagram с посочените по-долу стъпки само ако са минали по-малко от 30 дни от изтриването. След 30 дни тези изтрити публикации ще бъдат изтрити за постоянно от вашия акаунт и няма да можете да ги видите или възстановите.

1. Отворете приложението Instagram и докоснете иконата на профил.

2. Докоснете иконата на Хамбургер > Опция за вашата активност от списъка.

3. Плъзнете надолу и докоснете Наскоро изтрити.

4. На екрана ще се покажат изтритите публикации и хронологията с броя дни, които остават да бъдат изтрити за постоянно.

Как се извличат изтрити снимки?

Можете да възстановите изтритите публикации в Instagram, снимки, истории и барабани с предстоящите стъпки:

1. Отворете приложението Instagram на телефона си.

2. Докоснете иконата на профил > икона на хамбургер.

3. Докоснете опцията Вашата активност > Наскоро изтрити.

4. Сега докоснете желаната публикация, която искате да възстановите.

5. Докоснете иконата с три точки.

6. Докоснете опцията Възстановяване.

7. Докоснете отново опцията Възстановяване от изскачащия прозорец, за да потвърдите процеса.

***

Надяваме се, че сте научили как да получите достъп до нечии изтрити публикации в Instagram. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Кажете ни какво искате да научите по-нататък.

x