Как да активирате своята кредитна карта Chase онлайн

Chase е американска национална банка, управлявана от организацията JP Morgan Chase. Chase bank предлага всички банкови услуги, включително онлайн и офлайн. Можете да правите заявки за кредитни и дебитни карти онлайн и да ги доставяте до прага ви. Ако сте регистрирани в услугата за онлайн банкиране, можете да управлявате банкирането си с помощта на официалния уебсайт или приложение на Chase. Ако наскоро сте отворили банковата си сметка в Chase и търсите решение как да използвате услугите за онлайн банкиране, за да получите кредитни и дебитни карти, тази статия ще ви помогне с това. Ще ви помогне да разберете как можете да активирате кредитната си карта Chase онлайн или чрез обаждане, как да активирате дебитна карта Chase в приложението Chase, как да активирате кредитната си карта Chase без обаждане, както и какво се случва, ако кредитна карта Chase не е активирана .

Как да активирате своята кредитна карта Chase онлайн

Можете да активирате своята кредитна карта Chase онлайн от уебсайта на Chase, като потвърдите желаната кредитна карта. Продължете да четете по-нататък, за да намерите стъпките, обясняващи същите в детайли с полезни илюстрации за по-добро разбиране.

Можете ли да използвате кредитна карта Chase, преди да пристигне?

Да, можете да използвате кредитна карта Chase, преди да пристигне, като настроите цифров портфейл. Ако вашата кредитна карта Chase е на път да пристигне, акаунтът ви в Chase се актуализира с данните за вашата кредитна карта. След това можете да използвате тези данни, за да настроите картата си в цифровия портфейл и да я използвате, преди да пристигне. Но ще има определен лимит на използване, докато не активирате кредитната си карта или не потвърдите разписката си.

  15 най-добри безплатни екранни рекордери за компютър

Активират ли се кредитните карти Chase?

Не, кредитните карти Chase не се активират. Трябва да ги активирате или като се обадите, или като посетите акаунта си в Chase в браузъра или приложението и да активирате вашата кредитна карта Chase онлайн. Когато получите вашата кредитна карта Chase, ще намерите стъпките за активирането й, отпечатани върху документа, който е прикачен към вашата кредитна карта. Следвайте тези стъпки, за да активирате вашата кредитна карта Chase.

Какво се случва, ако кредитна карта Chase не е активирана?

Ако не активирате кредитната си карта Chase, това няма да засегне акаунта ви. Единственото нещо, което ще се случи е, че вашият кредитен рейтинг ще намалее постепенно и в кредитния ви отчет ще се покаже картата. Трябва да активирате кредитната си карта, ако искате да продължите да я използвате, и ако не го направите веднага, по-ниският кредитен рейтинг може да повлияе на бъдещите ви покупки. Това се случва, ако кредитна карта Chase не е активирана.

Как можете да проверите дали вашата кредитна карта Chase е активна онлайн?

За да проверите дали вашата кредитна карта Chase е активна онлайн, просто изпълнете следните стъпки:

1. Посетете Уеб сайт на Chase на вашия браузър.

2. Въведете вашето потребителско име и парола и щракнете върху Вход.

3. Ако желаната кредитна карта се покаже с всички подробности, като текущо салдо и т.н., това означава, че е активна онлайн.

Как да активирате своята кредитна карта Chase онлайн?

За да активирате своята кредитна карта Chase онлайн, изпълнете следните стъпки:

1. Стартирайте браузъра на вашето устройство и отворете Уеб сайт на Chase.

2. След това влезте в акаунта си, като въведете вашето потребителско име и парола.

3. Изберете кредитната карта, която искате да активирате.

4. Щракнете върху Още > Проверка на картите.

  Как да конвертирате устройство от GPT в MBR

5. Щракнете върху Напред и вашата кредитна карта ще бъде успешно активирана след няколко секунди.

Ето как можете да активирате своята кредитна карта Chase онлайн.

Трябва ли да се обадите, за да активирате кредитна карта Chase?

Ако имате онлайн банкова сметка в Chase, не е необходимо да се обаждате, за да активирате вашата кредитна карта в Chase. Ако нямате акаунт, тогава трябва да се обадите. След като кредитната карта бъде активирана успешно, веднага ще можете да я използвате за транзакции. Ако искате да активирате вашата кредитна карта Chase чрез обаждане, ще намерите номера на гърба на вашата кредитна карта Chase.

Как можете да активирате своята кредитна карта Chase без обаждане?

За да активирате своята кредитна карта Chase без обаждане, можете да следвате следните стъпки:

1. Посетете Уеб сайт на Chase и влезте във вашия акаунт в Chase.

2. Изберете кредитната карта, която искате да активирате.

3. Щракнете върху Още.

4. След това щракнете върху Проверка на картите.

5. Накрая щракнете върху Напред.

Вашата кредитна карта ще бъде успешно активирана след няколко секунди. Ето как можете да активирате кредитната си карта Chase, без да се обаждате.

Колко време след активиране на кредитна карта можете да я използвате?

Можете да използвате своята кредитна карта Chase веднага след като я активирате. Можете да активирате своята кредитна карта Chase онлайн или офлайн. Можете да го направите онлайн, като влезете в акаунта си в Chase онлайн или като използвате приложението Chase. А офлайн е чрез обаждане на телефонния номер, посочен на гърба на вашата кредитна карта. След като активирате кредитната си карта, можете веднага да я използвате, за да купувате артикули на намалена цена.

Можете ли да активирате своята дебитна карта Chase онлайн?

Да, можете да активирате своята дебитна карта Chase онлайн. След като получите дебитната си карта, можете да посетите уебсайта на Chase и да влезете в акаунта си, за да я активирате.

Как можете да активирате дебитна карта Chase в приложението Chase?

За да активирате дебитна карта Chase в приложението Chase, изпълнете следните стъпки:

Забележка: Уверете се, че сте влезли в акаунта си в приложението Chase.

  Как да изтриете всички снимки от iPhone

1. Отворете Чейс Мобилен приложение на вашия смартфон.

2. Ако сте получили дебитната карта, вашата карта ще се появи на екрана. Докоснете тази дебитна карта.

3. Щракнете върху Активиране на карта, за да активирате вашата дебитна карта Chase.

Ето как можете да активирате дебитна карта Chase в приложението Chase.

На кой номер се обаждате, за да активирате вашата дебитна карта Chase?

Можете да се обадите на 800-290-3935, за да активирате вашата дебитна/банкомат карта Chase. Можете също да намерите този номер на гърба на вашата дебитна карта. За да активирате вашата дебитна карта, просто се обадете на този номер и вашата дебитна карта ще бъде активирана. Можете също да отидете до най-близкия банкомат и да извършите транзакция, като използвате ПИН кода на вашата дебитна карта, за да активирате дебитната карта.

Трябва ли да активирате предпочитана карта Chase Sapphire?

Зависи дали да активирате предпочитаната карта Chase Sapphire или не. Това е най-полезно за тези, които трябва да пътуват много, или по работа, или просто за да пътуват, да ядат и да опитват нови ястия. Печелите повече бонус точки, когато използвате вашата Chase Sapphire Preferred карта 5 пъти повече за покупки при пътуване, 3 пъти повече за хранене и много повече предимства в сравнение с други карти Chase. Можете също така да спечелите до 60 000 бонус точки, ако похарчите $4 000 за покупки през първите три месеца от откриването на акаунта.

***

Надяваме се, че тази статия ви е помогнала да разберете как да активирате своята кредитна карта Chase онлайн. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Освен това ни уведомете каква тема искате да научите в следващата ни статия.

x