Как да активирате автоматичното превъртане в TikTok за гледане без ръце

Тази удобна функция е страхотна, ако искате TikTok автоматично да превърта през видеоклипове вместо вас.

Независимо дали искате да изпълнявате няколко задачи едновременно или да хапвате леки закуски, докато гледате видеоклипове, TikTok има удобен режим на автоматично превъртане. При превключване платформата ще автоматизира процеса на превъртане и няма да се налага ръчно да плъзгате нагоре след всяко видео.

Режимът на автоматично превъртане в TikTok може да ви позволи да се наслаждавате на безкрайни TikToks, без да взаимодействате с вашето устройство. Ето как можете да гледате TikTok със свободни ръце:

  Как да използвате режим Картина в картина в TikTok
 • Уверете се, че използвате най-новата версия на TikTok. Сега отворете приложението, отидете на вашия FYP и започнете да гледате видеоклип. След това задръжте натиснат върху екрана, за да разкриете видео контролите. Ще видите опция с надпис Автоматично превъртане вдясно с икона със стрелка. Докоснете го, за да активирате автоматичното превъртане.
 • След като активирате автоматичното превъртане, TikTok автоматично ще зареди и възпроизведе следващия видеоклип, когато първият приключи. Тази автоматизирана функция обаче няма да работи върху публикации със снимки и ще трябва ръчно да плъзнете през тях, за да възобновите автоматичното превъртане.
 • Стрелка с икона на тире ще изскочи в горния десен ъгъл на вашата емисия, когато активирате автоматичното превъртане. Просто докоснете тази икона, за да изключите автоматичното превъртане.
 •   Защо TikTok ме кара да се регистрирам?

  Струва си да се отбележи, че понякога може да се наложи ръчно да превъртите един или два видеоклипа, преди да се появи тази опция. Освен това тези контроли няма да се появят, ако задържите екрана, когато се възпроизвежда спонсорирана публикация.

  Това автоматизирано превъртане ще работи и при използване на режим картина в картина в TikTok, така че възможностите за многозадачност са буквално безкрайни. Въпреки това, ръчните контроли все още са включени, така че винаги можете да плъзнете нагоре или надолу, за да пропуснете или да възпроизведете съответно видеоклип.

    Как да премахнете фоточувствителни видеоклипове от вашия канал TikTok

  Наслаждаването на непрекъснат поток от TikToks никога не е било по-лесно

  Автоматичното превъртане в TikTok променя играта за потребители, които обичат да гледат видеоклипове, но смятат безкрайното плъзгане за твърде досадно. Само с няколко докосвания можете да активирате или деактивирате автоматичното превъртане, което ви дава свободата да изберете как искате да изследвате приложението.

  x