Какво се случва, когато деактивирате Instagram?

Въпреки че Instagram може да изглежда най-добрата платформа за прекарване на свободното ви време в гледане на забавно съдържание, може да има и неблагоприятни ефекти върху човешкото здраве. Полезно е да избягате от социалните медии, за да практикувате емоционално здраве, а намаляването на социалните медии може да помогне за поддържане на добро психично здраве. Тъй като е също толкова важно да си починете от приложенията за социални медии, като Instagram, може да искате да научите как да деактивирате акаунта си или да знаете какво се случва, когато деактивирате Instagram. Ако сте някой, който търси съвети за същото, ние ви предоставяме полезно ръководство, което ще ви научи как да деактивирате акаунта в Instagram временно, както и как да деактивирате Instagram и да го върнете обратно.

Какво се случва, когато деактивирате Instagram?

Ще научите какво се случва, когато деактивирате Instagram по-нататък в тази статия. Продължете да четете, за да научите повече за него в подробности.

  Как да преглеждате Instagram истории в Chrome за работния плот

Как можете да скриете акаунта си в Instagram?

Можете да скриете акаунта си в Instagram от очите на обществеността, като го направите частен акаунт. За да направите това, трябва да следвате стъпките, посочени по-долу:

Забележка: И за двете Android и iOS Потребители на Instagram.

1. Стартирайте приложението Instagram на вашия iOS или Android смартфон.

2. Докоснете Настройки.

3. Докоснете Поверителност.

4. Активирайте опцията Личен акаунт.

Трябва ли да деактивирате своя Instagram?

Ако имате нужда от почивка от социалните медии, добра идея е да деактивирате акаунта си, вместо да изтривате целия акаунт. Instagram за щастие има и функцията за деактивиране. Ако искате да работите без разсейване в социалните медии или да прекъснете времето пред екрана, деактивирането на вашия IG акаунт звучи като идеална опция. Продължете да четете, за да научите какво се случва, когато деактивирате Instagram.

Може ли някой да види, че сте гледали неговата история в Instagram, ако деактивирате акаунта си?

Когато деактивирате акаунта си в Insta, името ви автоматично се премахва от списъка с зрители на историята. Въпреки това, ако човекът види, че сте го прегледали, преди да деактивирате акаунта, той ще разбере, че сте го направили. Вашият профил вече няма да се показва в списъка с зрители на истории, след като акаунтът бъде деактивиран.

Как да деактивирам временно акаунт в Instagram?

За да деактивирате временно акаунта си в Instagram, можете да го направите, като следвате стъпките по-долу:

1. Посетете Уебсайт на Instagram и влезте в акаунта си.

2. Кликнете върху иконата на вашия профил и изберете опцията Настройки от падащото меню.

  Как да използвате новата хронологична емисия на Instagram (Android и iOS)

3. В секцията Редактиране на профил превъртете надолу и щракнете върху опцията Временно деактивиране на моя акаунт.

4. Изберете желаната причина за деактивиране на вашия акаунт и въведете отново паролата си.

5. След това щракнете върху опцията Временно деактивиране на акаунта.

Какво се случва, ако временно деактивирате Instagram?

Когато деактивирате акаунта си в IG, акаунтът ви изчезва за известно време, докато не го активирате отново. Ще бъдете скрити от списъка с последователи и други потребители няма да могат да видят вашия профил.

Колко време можете временно да деактивирате своя Instagram?

Изцяло от вас зависи колко дълго искате да запазите акаунта си в Instagram временно деактивиран. Повторното влизане ще ви позволи да го активирате отново, когато пожелаете.

Какво се случва, когато деактивирате акаунта си в Instagram?

Когато деактивирате акаунта си в Instagram, други потребители няма да могат да видят вашия профил и няма да могат да ви изпращат никакви съобщения.

Можете ли да деактивирате своя Instagram за една година?

Да, можете да деактивирате вашия Insta акаунт толкова дълго, колкото искате. Дори и да е за една година, пак можете да влезете в акаунта си бързо и да го използвате точно както сте го оставили.

Можете ли да деактивирате акаунта си в Instagram за 3 месеца?

да Няма ограничение за това колко дълго можете да държите вашия Instagram деактивиран. Така че, дори ако влезете отново в акаунта си след ден, месец или дори година, пак можете да получите достъп до акаунта си в Instagram точно по начина, по който сте го оставили, преди да го деактивирате.

Деактивирането на Instagram ще изтрие ли всичко?

Не, деактивирането на вашия акаунт в IG не изтрива никакви снимки или видеоклипове, които сте публикували, или съобщения, харесвания и коментари за която и да е от публикациите. Вашите данни ще бъдат скрити от други потребители само когато сте деактивирали акаунта си. Въпреки това няма да загубите никакви данни от Instagram по време на периода на деактивиране.

  Как да ремиксирате снимки в Instagram

Колко пъти можете да деактивирате Instagram?

Можете да деактивирате акаунта си в Instagram само веднъж седмично или чрез Уебсайт на Instagram на вашия компютър или мобилно устройство или чрез приложението Instagram, ако притежавате iPhone.

Можете ли да деактивирате Instagram и да си го върнете?

Да, можете да деактивирате вашия IG акаунт и да се върнете, като влезете отново в него, като използвате вашето потребителско име/телефонен номер, имейл адрес и парола. Няма определено времево ограничение, когато можете да оставите акаунта си деактивиран. Следователно можете да деактивирате акаунта си по всяко време.

***

Надяваме се, че това ръководство е било полезно и сте успели да научите какво се случва, когато деактивирате Instagram. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Освен това ни уведомете каква тема искате да научите в следващата ни статия.

x