Какво представляват обвивките на Xbox Console?

Възможността да персонализирате аксесоарите си за игри може да бъде огромен аспект от начина, по който избирате да играете на любимата си платформа. И с персонализирани черупки за конзоли и контролери, можете да настроите фино своите игрови технологии според вашите предпочитания.

Но освен конзолите с ограничено издание, притежаването на уникално персонализирана Xbox Series X е доста трудно. И все пак с Xbox Series X Console Wraps можете да закупите официално лицензирани конзолни обвивки, които предоставят елемент на персонализиране за вашата Series X. Но какво представляват Xbox Console Wraps и как работят? Нека разберем.

Какви са официалните скинове на конзолата Xbox Series X на Xbox?

Официално лицензиран от Microsoft и Xbox, Xbox Console Wraps ви позволява да представяте любимите си игри и да персонализирате своя Xbox Series X, без да харчите твърде много пари за ексклузивна ограничена версия на конзолата.

Чрез Xbox Console Wraps, Xbox може да направи официални дизайни, свързани със заглавия на Xbox, достъпни за закупуване като обвивка на обвивка за вашата Xbox Series X конзола. За издания на Xbox Game Studios, като Starfield на Bethesda, вместо да пускате свръхскъпа ексклузивна конзола, можете да закупите официална Starfield Xbox Console Wrap за вашата текуща Series X.

  6 най-добри приставки за прикриване на връзки в WordPress за партньори

Кредит за изображение: Xbox

В същото време някои от официалните дизайни, използвани при създаването на Xbox контролер чрез Design Labs, също са налични като Xbox Console Wrap. Това означава, че класическите дизайни на Xbox, като дизайна на безжичния контролер Arctic Camo Xbox, са налични за вашата Series X като обвивка за вашата конзола.

Но докато Xbox Console Wraps предоставя много необходима и достъпна персонализация за вашата Series X, конзолните черупки могат да бъдат доста рисковани, когато става въпрос за безопасността на вашата Series X. За щастие, Xbox има някои ключови части от информацията, адресиращи това.

Ключовите неща, които трябва да знаете за обвивките на конзолата Xbox

Тъй като безопасността на конзолата е първостепенна грижа, особено по отношение на топлинния поток, може да имате няколко продължаващи въпроса относно Xbox Console Wraps. Или може просто да се чудите колко сигурен е всеки Console Wrap.

За щастие, Xbox обърна внимание на проблемите на безопасността, за да подсили практичността на Xbox Console Wraps и предостави конкретна информация относно вентилацията на вашата Series X. Оттук ключовите точки, свързани с безопасността на Xbox Console Wraps, са следните:

  • Xbox има специално проектирани обвивки на Xbox Console Wraps за персонализирано и прецизно пасване. И тъй като производителността на вашата Series X е поставена като основен проблем, Xbox казва, че вентилацията е безпрепятствена.
  • За допълнително осигуряване на вентилация, всяка Xbox Console Wrap има малки крачета, монтирани към основата си, което позволява непрекъснат въздушен поток в основата на вашата Series X.
  • По отношение на здравината, според Xbox, всяка обвивка на конзолата е направена от високотехнологична тъкан и разполага със силиконови панели във вътрешността на всяка обвивка.
  • И накрая, всяка обвивка на Xbox Console Wrap използва механизъм с кука и примка, който закрепва обвивката на конзолата и гарантира, че тя остава закрепена към вашата конзола.
  Как да оптимизирате съдържанието си със Semrush SEO Writing Assistant

Кредит за изображение: Xbox

Въпреки че вентилацията на конзолата е основателна грижа, ако искате да добавите обвивка към вашата конзола, Xbox Console Wraps са специално направени от самия Xbox, за да предотвратят всякакви проблеми. Но докато опасенията ви за безопасността може да са удовлетворени, ценообразуването и датите на пускане на всички налични Console Wraps може да са също толкова важни.

Налични опаковки за Xbox Series X Console

Отвъд опасенията ви за безопасността или общия преглед на това какво представляват Xbox Console Wraps, вероятно се чудите какви видове Xbox Console Wraps са налични, кога са налични и колко ще ви струва всеки дизайн.

От официалното обявяване на Xbox Console Wraps има три различни вида налични дизайни. Цената и датата на пускане на всяка конзола обаче са уникални за дизайна. За да бъдем конкретни, наличните обвивки на Xbox Console са както следва:

  • Официален Xbox Console Wrap, вдъхновен от Starfield, наличен в САЩ, Канада и Европа от 18 октомври 2023 г. за $49,99.
  • Artic Camo Console Wrap, базиран на дизайна на безжичния контролер Xbox, наличен от 10 ноември 2023 г. в САЩ, Канада и Европа за $44,99.
  • И по подобен начин, Mineral Camo Console Wrap, също базиран на дизайн на Xbox Wireless Controller, се предлага за $44,99 от 10 ноември в САЩ, Канада и Европа.
  Как да попречите на потребител да инсталира или стартира разширения в Chrome

Кредит за изображение: Xbox

Въпреки че три дизайна при стартирането може да изглеждат ограничени, внушението на игрите на Xbox от първа страна, използвани като кожи на конзолата, предполага, че някои от най-добрите Xbox Series X|S ексклузиви също могат да станат Xbox Console Wraps. Но за всяка налична Xbox Console Wrap можете да посетите официалната публикация чрез Microsoft Store.

Направете своя Xbox Series X свой собствен с Xbox Console Wraps

С Xbox Console Wraps можете да персонализирате повече от Xbox аксесоари, без да харчите огромни суми пари за изключителни конзоли. И с Xbox Console Wraps, поддържан от Xbox игри на първа страна, можете да превърнете своя Xbox Series X в свой собствен талисман.

Въпреки това, Xbox Console Wraps трябва да извърви дълъг път, ако иска да настигне Xbox Design Labs и пълната персонализация, налична за Xbox контролери. Но все пак наличието на сигурна, безопасна и персонализирана опция за персонализиране за вашия Xbox Series X е чудесен начин да персонализирате изживяването си с Xbox.

x