Какво означава деактивиране и изтегляне на съобщения в iCloud?

iPhone има един от най-усъвършенстваните и безпроблемни софтуери за съобщения, които потребителите могат да използват на своите телефони. iMessage, съчетан с iCloud, създава най-удобния и рационализиран интерфейс за прехвърляне на съобщения, документи и данни. Днес ще разгледаме по-дълбоко какво означава деактивиране и изтегляне на съобщения в iCloud. Може също да имате въпроси в ума си, като например iCloud запазва ли изтрити текстови съобщения? Ще получите отговор на този въпрос и ще научите как да архивирате текстове в iCloud и как да деактивирате и изтривате съобщения в iCloud.

Съдържание

Какво означава деактивиране и изтегляне на съобщения в iCloud?

Прочетете тази статия до края, за да научите подробно какво означава деактивиране и изтегляне на съобщения в iCloud.

Какво е Messages в iCloud?

Активирането на съобщенията в iCloud позволява на облачното хранилище на Apple да съхранява цялата ви хронология на съобщенията и данни, като ги актуализира едновременно на всичките ви устройства. Той позволява всичките ви прикачени файлове да се съхраняват безопасно и сигурно във вашия iCloud. По този начин ви позволява да променяте параметрите на вашия iMessage и да изтривате безгрижно съдържание.

iCloud архивира ли текстове?

Да, iCloud архивира текстове, ако вашите съобщения са активирани в iCloud.

Трябва ли да съхранявате съобщения в iCloud?

Да, съхраняването на съобщения в iCloud е много целесъобразно, тъй като можете да съхранявате всичките си важни данни в сигурно пространство. Въпреки това можете без усилие да променяте и настройвате параметрите на вашето приложение iMessage, без да се притеснявате, че ще бъде изтрита чувствителна или ценна информация.

Какво означава да деактивирате и изтриете съобщения в iCloud?

Какво означава деактивиране и изтегляне на съобщения? Деактивирането и изтриването на съобщения ще запази всички ваши съобщения, записани в iCloud на всичките ви устройства.

  Как да използвате Slack напомняния (Създаване, редактиране, изтриване и преглед на напомняния)

Съобщенията остават ли в iCloud, ако бъдат изтрити от телефона?

Да, съобщенията ще се съхраняват сигурно в iCloud, стига да не изразходвате цялото хранилище.

Какво се случва, ако деактивирате съобщенията в iCloud?

Деактивирането на съобщенията в iCloud ще запази вашите данни за съобщения в резервно копие на iCloud.

iCloud запазва ли текстови съобщения?

Да, iCloud запазва текстови съобщения, след като съобщенията са активирани.

Какво означава, когато iPhone казва Изтегляне на съобщения от iCloud?

Това означава, че телефонът събира вашите данни за съобщения от iCloud.

Какво означава деактивиране и изтегляне на съобщения на iPhone?

Деактивирането и изтеглянето на съобщения кара телефона ви да преустанови синхронизирането на резервното хранилище в iCloud и да изтегля съобщения в локалното хранилище на iPhone. За да научите повече за това, прочетете и следвайте нашето ръководство за това как да видите блокирани съобщения на iPhone.

Изтритите iMessages отиват ли в iCloud?

Да, съобщенията се записват непрекъснато в iCloud, ако Съобщенията са активирани и можете да изтеглите данните си, за да възстановите всяко важно съобщение или съдържание, което може да сте изтрили.

iCloud запазва ли изтрити текстови съобщения?

Да, съобщенията се запазват непрекъснато в iCloud. Можете да възстановите сега изтритите съобщения от iCloud резервно копие.

  Наистина ли се бият хакерите в реално време?

Какво се случва, ако деактивирате и изтеглите съобщения на iPhone?

Съобщенията се изтеглят автоматично от вашия iCloud на вашето устройство, след като деактивирате и изтеглите съобщения на вашия iPhone.

Какво се случва, ако деактивирате съобщенията в iCloud?

Когато деактивирате съобщенията в iCloud, съобщенията ще се съхраняват в отделен iCloud. Можете да го деактивирате за едно или всички устройства, свързани със същия Apple ID.

***

Надяваме се, че сте научили какво означава деактивиране и изтегляне на съобщения в iCloud. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Кажете ни каква тема искате да научите в следващата ни статия.

x