Какво означава В процес на Quadpay?

Quadpay, сега известно като приложението Zip, е приложение за плащане, което позволява на потребителите лесно да плащат пари на вноски. Като потребител на Zip може да имате някои въпроси относно текущата поръчка или как работи приложението. Ако сте някой, който търси съвети за същото, ние ви предоставяме полезно ръководство, което ще ви научи какво означава текуща поръчка в Quadpay. И така, да започваме!

Съдържание

Какво означава В процес на Quadpay?

Прочетете до края, за да научите подробно за Quadpay или Zip в процес на изпълнение.

Какво означава, когато вашата поръчка е в процес на Quadpay?

Поръчка в процес на Quadpay означава, че поръчката ви не е обработена напълно. Обикновено това означава, че продавачът на продукта все още не е завършил поръчката или доставката.

Какво означава Quadpay в процес?

В Quadpay или Zip терминът в ход означава, че търговецът е разрешил отворената поръчка, но все още не е обработена напълно.

  Ubuntu: изтриване на историята на приложенията [Guide]

Колко време отнема обработката на Quadpay?

Отнема до 7 дни за обработка на отворени поръчки Quadpay. Продавачът има 7 дни, за да определи дали е в състояние да достави поръчката или не.

Защо поръчката ми чака в Quadpay?

Можете също така да попитате за причините за чакащи поръчки. Чакаща или текуща поръчка в Quadpay е задържана за оторизация. Това означава, че вашето плащане или ще бъде напълно обработено в рамките на 24 часа, или ще бъде отменено с пълно възстановяване на сумата.

Какво означава Плащане в ход?

Извършва се плащане означава, че плащането ви се обработва, за да завърши паричната транзакция. Обикновено се случва, когато има забавяне в процеса на плащане или получателят не е изпратил поръчката за обработка.

  Вземете добавката за проекта Noun за Photoshop, Illustrator и InDesign

Какво означава, когато плащането е в ход?

Когато плащането ви е в ход, то изпълнява стъпките, необходими за окончателното потвърждаване на плащането към продавача или получателя.

***

Надяваме се, че това ръководство е било полезно и сте успели да научите повече за това какво означава в Quadpay. Ако имате някакви въпроси или предложения, не се колебайте да ги пуснете в секцията за коментари по-долу. Освен това ни кажете какво искате да научите след това.