Извличане на HD снимки от видео на вашия iPhone


Когато записвате видео с приложението за камера по подразбиране на iPhone, можете да правите снимки, докато записвате. Има бутон до бутона за запис/стоп, който ви позволява да направите това. Снимките могат да се правят само докато записвате. След като приключите със записа, няма вградена функция, която ви позволява да извличате снимки от видеоклип. За да направите това, вероятно ще ви трябва приложение на трета страна, вероятно такова, което ще трябва да използвате от работния плот. Taplet е безплатно приложение за iOS, което се справя с това; той ви позволява да записвате видеоклипове и да правите HD снимки по време на запис (повече или по-малко същото като приложението за камера по подразбиране), но също така ви позволява да запазвате всяка част от видеоклип, с поддръжка кадър по кадър, като снимка. Има обаче един недостатък; приложението изглежда добавя воден знак към снимките след първите няколко, които запазите. Може да бъде премахнат с покупка в приложението за $1,99 или като поканите трима приятели да изтеглят приложението.

  Как да проверите дали дадено устройство е USB 3.0 или USB 2.0

Отворете приложението и запишете видеоклип или импортирайте такъв от ролката на камерата. И в двата случая снимките ще бъдат извлечени, след като видеоклипът бъде записан. Пуснете видеоклипа и докоснете екрана, когато искате да запазите момент като снимка. Можете да плъзнете пръста си върху рамките в горната част, за да превъртите бързо напред или назад и да изберете рамка, от която да заснемете снимка. Можете да направите няколко снимки от един видеоклип.

След като заснемете първата си снимка, в горния десен ъгъл се появява бутон за снимки. Продължете да правите снимките, от които се нуждаете, след което докоснете този бутон. Ще можете да видите всички снимки, които сте направили от видеото на следващия екран. Докоснете снимка и я подобрете (ако желаете) или просто я запазете във вашия фотоапарат. На екранната снимка по-долу можете да видите водния знак и къде е разположен.

  Как да управлявате Chromecast с Google TV с телефона си

Taplet твърди, че прави и други неща, включително улеснява правенето на селфи, но е много обикновено в тази област. Усилващият ефект също не е страхотен. Той наистина прави само едно нещо добре и това е извличането на снимки, но идва с водния знак. По принцип приложението ви моли да го надстроите или споделите с приятелите си, ако искате да го използвате за една добра функция.

Инсталирайте Taplet от App Store