Защо TextNow казва, че повикването е отхвърлено?

TextNow е американски доставчик на комуникационни услуги, създаден през 2009 г. от двама студенти. Оттогава те са нараснали в мащаб и структура и сега могат да се похвалят с над десет години предоставяне на безплатни услуги за разговори в САЩ и Канада. Това е приложение за комуникация, което функционира като доставчик на мобилна виртуална мрежа. Въпреки че имитира конвенционалните приложения за съобщения, основните идеи са насочени към различни потребителски групи. Ако търсите съвети как да се обадите на някого в TextNow или ако се сблъсквате с проблеми като отхвърляне на вашето обаждане в TextNow, ние ви предлагаме ръководство, което ще ви помогне със същото. Ще научите също какво се случва, когато блокирате някого в TextNow.

Защо TextNow казва, че повикването е отхвърлено?

По-нататък в тази статия ще научите защо се казва, че повикването на TextNow е отхвърлено. Продължете да четете, за да научите повече за него в подробности.

Могат ли номерата на TextNow да бъдат блокирани?

да TextNow идва с пълен комплект за активиране на SIM. Освен това те предлагат опции, които ви позволяват да персонализирате нивото на обслужване, което получавате, като ви дават пълен контрол върху месечните ви разходи за телефон. Това означава, че можете да имате свой собствен номер и да добавите нов номер чрез TextNow. Всеки номер може да бъде блокиран от друг номер, независимо дали е номер на TextNow или не. Просто изпратете текст #STOP до всеки номер на TextNow, който искате да блокирате, за да постигнете това. Както TextNow, така и не-TextNow номера ще бъдат еднакво засегнати от #STOP. Ако продължат да опитват след това, тяхното обаждане на TextNow ще бъде отхвърлено.

  Изтеглете файлове и копирайте файловото съдържание от Github хранилище с едно щракване [Chrome]

Какво означава, когато се обадите на номер на TextNow и той казва, че повикването е отхвърлено?

Отхвърленото обаждане на TextNow обикновено означава, че те са блокирали номера ви на първо място или че просто не са запазили приложението на устройството си.

Защо TextNow казва, че повикването е отхвърлено?

TextNow е базирано на приложение доставчик на услуги. Те ще ви предоставят номер, който също може да е принадлежал на някого преди. Така че човек, на когото се обаждате чрез TextNow, може да има черни и бели списъци с обаждащи се въз основа на определени конфигурации, понякога без тяхното предварително знание за това. Може би номерът, на който се опитвате да се обадите, принадлежи на някой, който е деинсталирал приложението. Така че, когато някой се обади, обаждането му от TextNow ще бъде отхвърлено.

Защо не мога да се обадя на някого в TextNow?

След като знаете защо повикването на TextNow е отхвърлено, когато не можете да се обадите на някого в TextNow, това може да се дължи на различни причини. Обикновено TextNow ви позволява да се свържете безпроблемно с тяхната национална безжична мрежа, но можете да се сблъскате с проблеми поради следните причини:

  • Отказани или деактивирани необходимите разрешения
  • Остаряло приложение TextNow
  • Нестабилна или липсваща интернет връзка
  • Самолетът или самолетният режим са активирани
  • Повреден кеш и данни на приложението TextNow
  • Неадекватни международни кредити за дълги разстояния в TextNow
  Как да поправите Slow Touch ID на вашия iPhone

Какво се случва, ако блокирате някого в TextNow?

След като знаете защо обаждането на TextNow е отхвърлено, ако блокирате някого в TextNow, той повече няма да може да се свърже с вас.

Забележка: Те все още могат да се свържат с вас чрез отделни номера, които не са регистрирани в TextNow. Това може да се случи дори ако премахнете приложението от вашето устройство. Моля, докладвайте чрез Поддръжка на клиенти на TextNow страница и представителите ще ви помогнат.

Как да разберете дали вашият номер в TextNow е блокиран?

Моделът на гласовата поща/мелодията няма да работи гладко. Ще се появи подкана за гласова поща след няколко позвънявания, когато се обадите на неблокиран номер. Вместо това ще преминете директно към гласовата поща, ако устройството на лицето е изключено или ако той в момента провежда разговор. Няма да получите никаква индикация, ако се обадите на някой, който е блокирал номера ви.

Най-добрият начин да разберете е да се обадите на лицето през друг номер и да видите дали обаждането се свързва гладко. Ако те могат да се свържат по този начин, може би ще можете да разберете дали/защо са го направили те блокира.

Как можете да разберете дали някой използва TextNow?

Освен ако не блокирате някого в TextNow и не сте получили обаждане или съобщение от някой с номер, можете да разберете дали той използва TextNow, като използвате самото приложение TextNow. Всички записи ще се покажат в приложението. |И ако не го направят, можете да сте сигурни, че не използват TextNow. Прочетете тази статия от самото начало, за да научите защо се казва, че повикването на TextNow е отхвърлено.

  Джон Уик стриймва ли някъде?

Колко време трае номерът на TextNow?

Номерата на TextNow няма да изтекат, освен ако не изхвърлите акаунта на вашето устройство. Необходим е индикатор, че акаунтът се използва, поради което е необходим изходящ SMS или телефонно обаждане.

Можете също да закупите някои от премиум номерата, като заплатите номинална такса. Това е базирано на абонамент, следователно е по-лесно за проследяване по отношение на периода от време, в който можете да запазите номера, след което той може да бъде разпределен на някой друг. Можете да закупите добавка за заключен номер отделно, дори ако нямате премиум номер, който ще запази вашия номер свързани с вашия акаунт за продължителността на заключен абонамент. Номерата Premium и Locked-In се предлагат за $4,99 и $6,49 на година.

Защо My TextNow не работи?

Винаги трябва да използвате актуализирана версия на приложението на телефона си, освен ако не искате вашият TextNow да не работи правилно. Може да има няколко причини, поради които сте изправени пред проблем TextNow да не работи, които включват някои от точките, които споменахме преди относно актуализирането и поверителността. Използването на VPN също може да забърка мрежата. Ако TextNow не функционира, има голяма вероятност приложението да има грешка или проблем или сървърът им да не работи. Екипът на TextNow вече работи за отстраняването на този проблем възможно най-скоро.

***

Надяваме се, че това ръководство е било полезно и сте успели да научите защо се казва, че повикването на TextNow е отхвърлено. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Освен това ни кажете какво искате да научите по-нататък.

x