Защо Amazon Echo Hub може да помогне за по-лесно управление на интелигентния дом

Смарт високоговорителите на Amazon Echo винаги са били чудесен начин за взаимодействие с интелигентни домашни устройства. Но Amazon току-що представи устройство, създадено само за интелигентен домашен контрол.

Echo Hub: специално създаден за интелигентен домашен контрол

Кредит за изображение: Amazon

Обявен на медийно събитие, Echo Hub е проектиран да бъде центърът на захранван от Amazon интелигентен дом.

С 8-инчов сензорен екран, той може да бъде поставен почти навсякъде. Може да се монтира на стена или да се постави на плот с аксесоар. Заедно с командите на Alexa можете да групирате, управлявате и преглеждате интелигентни домашни устройства и дори да стартирате рутина на Alexa, която свързва множество действия заедно. Той също така ще покаже нуждите от домашна охранителна камера и може да активира система за сигурност Ring.

  4 функции на приложението за запознанства, които подобряват изживяването при онлайн срещи

Когато не се използва, Hub ще се превърне в околен дисплей със снимки или информация като часа и времето. Той поддържа редица протоколи за интелигентен дом, включително Matter и Thread. Можете да свържете Hub към интернет с Wi-Fi или съвместим Power-Over-Ethernet конвертор. Няма камера.

Echo Hub ще се продава на дребно за $179,99 и ще пристигне по-късно тази година. През 2024 г. Hub също ще може да използва наскоро обявения Alexa Map View. Това ще ви позволи да създадете визуална карта на вашия дом и смарт устройства.

Повечето други интелигентни домашни контролери са много по-скъпи и трудни за използване с остарял софтуер. Но Echo Hub изглежда е перфектният избор за всеки, който иска по-добър контрол на интелигентния си дом.

Ново Echo Show 8: По-бързо и адаптивно съдържание

Кредит за изображение: Amazon

  Max (по-рано HBO Max) не работи? 7 максимални проблема и как да ги поправите

Amazon също така представи нов Echo Show 8. Наред с нов дизайн, предлагащ стъкло от край до край и по-меки извивки, има и значителни подобрения вътре.

Нов процесор осигурява 40 процента по-бърз отговор на някои заявки на Alexa. Високоговорителят също така ще осигури пространствено аудио и ще анализира и адаптира акустиката на вашата стая за възможно най-добрия звук.

Той също така ще включва адаптивно съдържание. Това ще промени съдържанието на екрана въз основа на близостта ви до екрана. Echo Show 8 е $149,99. Можете да го поръчате предварително сега, като пратките пристигат на 25 октомври 2023 г. Предлага се в цвят въглен или бяло.

Още нови ехо устройства

Кредит за изображение: Amazon

И това далеч не беше всичко, обявено на събитието. Изданието Echo Pop Kids е достъпно за предварителна поръчка сега за $49,99. Можете да избирате от тема Marvel или Disney Princess. С покупката се предоставя шестмесечен абонамент за Amazon Kids+. Вътрешно той е идентичен с Echo Pop, който беше представен по-рано през 2023 г.

  Как автоматично да добавите задачи на Microsoft Planner към вашия календар на Outlook

Ново поколение Echo Frames ще предлага пет стила, включително слънчеви очила, готови за рецепта или опции за лещи със синя светлина. Рамките са по-леки и с 15 процента по-тънки. Подобреният живот на батерията осигурява до шест часа възпроизвеждане на мултимедия или време за разговори при пълно зареждане. Обновената аудио архитектура и високоговорители предлагат повече от три пъти по-силен бас от предишното поколение. Рамките ще започват от $269,99.

Създаване на по-добър интелигентен дом

Голяма част от интелигентния дом е възможността просто да контролирате всичките си устройства. Благодарение на конкурентна цена и страхотен набор от функции, Amazon Echo Hub има чудесен шанс да предостави по-лесен и рационализиран контрол на интелигентния дом на повече потребители.

x