Запазете всяка публикация във Facebook за по-късно гледане в Google Chrome

Гигантът на социалната мрежа Facebook е известен с това, че поддържа своята потребителска база ангажирана с нови функции и функционалност, въвеждани през всяка година. И все пак, без значение колко функции добавят към него, винаги ще има място за още. Ако социалната мрежа не предлага официално това, което търсите, може да има инструмент на трета страна, приложение или разширение за браузър, което добавя необходимата функция към нея. Един страхотен пример, на който наскоро попаднах, е Facebook Favorite за Chrome, просто и леко разширение, което ви позволява да запазвате публикации във Facebook за по-късно. Това е нещо като Pocket for Facebook.

Само за да е ясно, той е подобен само на аспекта на отметките на Pocket и не позволява запазване на публикации за офлайн четене. Все още е доста удобен за потребители с изключително натоварени или претрупани новинарски емисии.

  Как да получавате известия, когато Facebook страница е на живо

След като инсталирате разширението (връзката е предоставена в края), опреснете емисията си във Facebook и ще забележите нов бутон „Любими“ до обичайните опции за харесване, коментар и споделяне под всяка публикация. Щракването върху този бутон запазва публикацията в разширението, което ви позволява да имате достъп до нея, когато имате нужда, без да се налага ръчно да я търсите през вашата емисия.

За да получите достъп до запазените публикации по-късно, можете да щракнете върху иконата на лентата с инструменти на Facebook Favorite. Изскачащият прозорец, който следва, показва всички публикации, които някога сте запазвали, и също така ви позволява да ги разглеждате в изгледи „Списък“ и „Емисия“, като и двете се отварят в отделни раздели.

  Вземете плоската версия на потребителския интерфейс на Facebook за Android сега

Списъчният изглед предлага бърз и лесен поглед към запазените елементи, поле за търсене, което може да ви бъде полезно, когато броят на любимите ви се увеличи, и опцията за премахване на нежелани любими. Изгледът Feeds, от друга страна, представя всичко по елегантен начин, подобен на Pinterest.

Можете също така бързо да изтриете всички любими, като натиснете бутона „Изчистване на кеша“. Това обаче премахва всички публикации, които някога сте запазвали, така че внимавайте да не щракнете случайно върху този бутон.

Facebook Favorite е достъпен безплатно в уеб магазина на Chrome. Можете да го инсталирате в Chrome от връзката, предоставена по-долу.

  Как да скриете или изтриете страница във Facebook

Инсталирайте Facebook Favorite от уеб магазина на Chrome

x