Запазване на снимки от Instagram на вашето мобилно устройство и работен плот

Instagram е дом на някои от най-добрите филтри и невероятни снимки на храна. Повечето използват Instagram, за да снимат снимка, да прилагат филтри и може би да използват многото нови функции за редактиране на снимки, за да направят снимката да изглежда абсолютно перфектна, преди да я споделим със света. За други Instagram или по-скоро използването на Instagram изисква допълнителни познания за това как работят нещата. Приложението и неговата бекенд услуга са известни с това, че не поддържат качване от друго приложение или дори от собствен уеб интерфейс и това не е всичко, което ограничава. Запазването на снимки на вашия твърд диск, без да се нуждаете от услуга на трета страна, или може би запазването на вашите снимки във вашия фотоапарат не е толкова очевидно или толкова лесно, колкото би трябвало да бъде, но ето няколко доста прости начина за запазване на снимки в Instagram.

Запазете снимка от Instagram на твърдия диск

Ако се опитвате да запазите снимка на твърдия си диск от работния плот, е много по-лесно да го направите. Първо трябва да започнете, като получите връзката към страницата на снимката. Ако снимката е споделена от някой, когото следвате, всичко, което трябва да направите, е да влезете в Instagram на работния си плот и да я отворите там от вашата домашна емисия.

  Как да споделите публикация в Instagram към вашата история

След това щракнете с десния бутон върху снимката и изберете Inspect Element. Опцията може да се различава по име в други браузъри, но повечето съвременни браузъри имат уеб конзола и това е, до което се опитвате да получите достъп. Ако не сте сигурни как да изведете уеб конзолата за вашия браузър, обикновено търсене в Google ще ви помогне. При отворена конзола потърсете URL адреса на изображението. Той ще бъде затворен в атрибута src, както е показано по-долу.

Като алтернатива, ако използвате Chrome (подобни опции може да са налични за други браузъри), можете да отворите уеб конзолата и да отидете в раздела Ресурси. Разгънете Рамките и след това папката Instagram и щракнете върху Изображения. Файлът с изображение с дълго числово име е този, който търсите. Щракнете върху него в списъка и продължете напред и го запазете.

  Как да запазвате публикации и да управлявате колекцията си в Instagram

Запазване на вашите снимки в ролката на камерата

Запазването на вашите собствени снимки в Instagram е много по-лесно. Отидете в настройките на приложението и превъртете надолу. Активирайте опцията Save Original Photo и всяка снимка, която качвате в Instagram, ще бъде запазена в албум със същото име, филтри и всичко останало.

Запазване на снимка без качване

Instgram има страхотни филтри и понякога може да искате да използвате приложението само за да приложите тези филтри, за да получите страхотна снимка, а не непременно за споделяне. За да направите това, уверете се, че сте включили споменатата по-горе опция за запазване. Продължете и направете снимката си и приложете към нея всички филтри, които искате. Когато приключите, изведете Control Center и включете самолетния режим. Върнете се в приложението и докоснете опцията за качване на снимката. Качването, разбира се, няма да бъде успешно, но снимката, която току-що създадохте, ще бъде запазена във вашия фотоапарат. Можете да отмените качването, когато това показва, че е неуспешно. Изключете самолетния режим, когато сте готови.

  6 нови функции за редактиране на снимки, добавени в актуализацията на Instagram v6.0

Запазване на снимки, качени от други потребители на вашия телефон

Тук трябва да се обърнете към приложение. Приложението е необходимо, ако искате да запазвате снимки от други потребители на телефона си, без да се нуждаете от компютъра си по какъвто и да е начин, за да ви помогне да го получите. Приложението, което предлагаме е Инстаграб (има много с това или подобни имена). Позволява ви да запазвате снимки, качени от други потребители и ако предпочитате снимката, която искате да запазите, това е още по-лесно.

x