Заобиколете всички ограничения за изтегляне на APK файловете на приложението директно на вашето устройство


Само миналата седмица прегледахме Raccoon, приложение за Windows, което ви позволява да изтегляте APK файлове за Android от Google Play Store на вашия компютър. За приложения, хоствани в Google Play Store, настолно приложение като Raccoon е може би най-лесният начин да получите APK. Запознайте се с разширение за изтегляне на Apk; за разлика от Raccoon, това е приложение за Android, което ви позволява да изтегляте APK файлове на приложения в хранилището на вашето устройство с Android. Всичко, което трябва да направите, е да отворите връзката към приложение във вашия браузър (точно така, не е необходима намеса на услугата Google Play) и да използвате опциите за споделяне, за да изтеглите APK.

Apk Downloader Extension изглежда работи с всяко приложение, което ви позволява да отваряте URL и поддържа опции за споделяне. Това означава, че както приложението Google Play Store, така и вашият браузър могат да се използват за изтегляне на APK. Ролята на приложението Google Play Store или браузъра е просто да извлича името на пакета. Той ще ви подкани за разрешение да се свържете с вашия акаунт в Google.

  Прост валутен конвертор проследява валутните курсове и конвертира валута

Отворете връзка към приложението във вашия браузър и отворете опциите за споделяне, където ще видите разширението за изтегляне на Apk, посочено като едно от тях. Продължете и го изберете. Ще бъдете превключени към приложението и името на пакета на приложението ще бъде добавено към приложението автоматично. Докоснете „Вземи“ и изчакайте. Приложението не ви дава никакви индикации, че изтеглянето е започнало, но ще видите в лентата за известия, че изтеглянето е в ход. Ако многократно докоснете бутона „Вземи“, приложението ще изтегли APK толкова пъти. След като изтеглянето приключи, APK файловете са изброени на началния екран на приложението.

  Намерете случаен филм или телевизионно шоу, което да гледате в Netflix, Hulu, HBO Go или Amazon Prime

Приложението по подразбиране не инсталира APK, но можете да посетите настройките и да активирате опцията. Настройките на приложението сами по себе си са доста интересни. Можете да зададете всяка държава или език от настройките и приложението ще изтегли APK съответно. По подразбиране държавата е настроена на САЩ, което означава, че многото приложения, които се пускат предимно на американския пазар (като Sling от Facebook), могат да бъдат изтеглени, без да се налага да правите нищо. Можете дори да зададете мобилен оператор, не става по-добре от това.

Apk Downloader Extension е страхотно, защото изтеглянето на APK файлове вече не е нещо, което е свързано с вашия компютър и можете също да пропуснете целия процес на свързване на вашето устройство към компютъра, за да прехвърлите APK.

  Как да пренастроите бутона Bixby на Samsung Galaxy S8/S8+ [No Root]

Инсталирайте разширението за изтегляне на Apk от Google Play Store

x