Добре проектирана спестяваща място стойка за MacBook

Ключови изводи

  • Twelve South BookArc Flex е вертикална стойка за лаптоп, която ви позволява да използвате по-голям външен дисплей, като същевременно пестите място на бюрото си.
  • Стойката е съвместима с всеки MacBook или лаптоп с дебелина под един инч и не изисква настройка или използване на вложки.
  • BookArc Flex предлага здрава фиксация за вашия лаптоп и се предлага в три цветови опции.

Спестяването на място на бюрото ви винаги е важно, когато работите от вкъщи. Twelve South BookArc Flex поставя всеки MacBook или лаптоп с дебелина под един инч във вертикална ориентация, така че да можете да използвате по-голям външен дисплей, докато сте у дома. Стойката изглежда страхотно, заема минимално място и не се нуждае от настройка като другите конкуренти.

Twelve South BookArc Flex

Twelve South BookArc Flex предоставя чудесен начин да държите вашия MacBook (или всеки друг лаптоп с дебелина под един инч) във вертикално положение със затворен екран. Предлага се в три цветови варианта, няма нужда да регулирате стойката или да използвате вложки. Просто поставете лаптопа във вертикално положение и стойката ще защити устройството. Всички портове остават достъпни за използване.

Марка Twelve South

Материал Алуминий, силикон

Съвместимост Всички MacBook или лаптопи с дебелина под един инч

  Най-бързият начин за конвертиране на биткойни в долари с помощта на Binance (стъпка по стъпка)

Тегло 15.3oz / 434g

Професионалисти

  • Работи с MacBook или Windows машина
  • Не са необходими вложки или корекции
  • Бъдещо доказателство
  • Предлага се в три цветови варианта

минуси

  • По-скъпи в сравнение с други подобни стойки

Наистина гъвкав начин да защитите своя MacBook

Джером Томас / MakeUseOf

Twelve South винаги е бил известен със своите добре проектирани и лесни за използване аксесоари на Apple. И BookArc Flex продължава тази тенденция.

Има два основни вида стойки за лаптоп. Един тип ви позволява да държите лаптопа си отворен и достъпен, докато свързвате кабели за външен монитор и други аксесоари. Въпреки че можете да използвате лаптопа си като втори монитор, тези видове стойки заемат значително пространство и не работят добре за по-малки бюра.

BookArc Flex е вертикална стойка. Както вероятно бихте се досетили от името, той поставя вашия лаптоп във вертикална ориентация със затворен екран. Външните портове, като Thunderbolt и HDMI, остават достъпни за свързване на периферни устройства.

Въпреки че този тип стойка заема много по-малко място, няма да можете да използвате вашия лаптоп като вторичен монитор. Но ако имате голям външен монитор, това е компромис, който повечето хора са готови да направят.

BookArc Flex се предлага в три различни цвята – черен, бял и първокласен хромиран модел, който струва допълнително $10. И трите изглеждат страхотно, но няма да се открояват на бюрото ви. Използвах черната версия и бях много доволен от нейния модерен стил.

  Опитайте тези инструменти за писане на студени имейли с изкуствен интелект, за да пишете имейли с висока степен на конвертиране

Недостатъкът на повечето вертикални стойки е, че просто не можете да поставите лаптопа си вътре в тях и да очаквате здраво захващане. Например MacBook Air от сегашно поколение е много по-тънък от по-стар MacBook Pro. Повечето стойки предлагат някакъв вид регулиране или вложки, които изискват допълнителна работа, за да паснат добре.

Но няма нужда да се притеснявате за това с BookArc Flex. Съвместим е с всеки лаптоп с дебелина под един инч и с екран до 16 инча. Това е по-голямата част от лаптопите на Apple и дори Windows.

Когато сте готови да използвате стойката, ще поставите вашия лаптоп в центъра. Благодарение на уникалния гъвкав дизайн, теглото на лаптопа ще издърпа страничните ленти навътре и ще ги фиксира за сигурно прилягане. Малки подложки близо до центъра на стойката помагат за защита на външната част на вашия лаптоп.

Спестяващо място съвършенство

Джером Томас / MakeUseOf

Опитах BookArc Flex с три лаптопа: по-малък MacBook Air, по-голям MacBook Pro и лаптоп с Windows. Стойката поддържаше и трите без проблем или движение. Просто поставих всеки лаптоп в центъра и стойката се погрижи за останалото.

MacBook Pro е обичайната ми машина и използвах стойката с него няколко дни. Обикновено имам по-голяма хоризонтална стойка на бюрото си, но наистина се радвах на малкия размер на BookArc Flex. Имах повече място за разпръскване, докато все още използвах големия си външен монитор.

  Как да намерите нечий акаунт в Reddit по имейл

След като прикачих HDMI и Thunderbolt кабел, се опитах да ги дръпна и да видя колко здрава е стойката. Честно казано бях малко изненадан, че моят MacBook Pro не помръдна малко.

Гъвкавият дизайн също работи чудесно, когато трябва да изключите своя MacBook и да го вземете в движение. За разлика от много традиционни вертикални стойки, няма да е необходимо да завъртате копче или да премахвате вложка, която може да се загуби. Току-що свалих своя MacBook от стойката.

И ако смените лаптопа си, можете да сте сигурни, че BookArc Flex ще работи и с него.

Twelve South BookArc Flex: Прост и красив победител

Трудно е да сгрешите с Twelve South BookArc Flex. Въпреки че е малко по-скъп от други подобни опции, възможността да поставите всеки MacBook или лаптоп вътре, без да е необходимо да регулирате стойката, си заслужава допълнителните разходи. И изглежда страхотно във всеки от трите налични цвята.

Не забравяйте да го поставите на първо място в списъка си, ако търсите стойка за MacBook за бюрото си и знайте, че ще работи сега и в бъдеще.

Twelve South BookArc Flex

Twelve South BookArc Flex предоставя чудесен начин да държите вашия MacBook (или всеки друг лаптоп с дебелина под един инч) във вертикално положение със затворен екран. Предлага се в три цветови варианта, няма нужда да регулирате стойката или да използвате вложки. Просто поставете лаптопа във вертикално положение и стойката ще защити устройството. Всички портове остават достъпни за използване.