Днешното решение за връзки и улики (28 март 2024 г.)

Връзки е пристрастяващ пъзел от гениите в New York Times. Изисква играчите да намерят връзките между 16 думи и да ги поставят в четири групи по четири. Имаме решението за Connections за 28 март 2024 г., заедно с улики, които да ви помогнат да го разрешите сами.

СПОЙЛЕРИ НАПРЕД (УЛИКИ)

Днешните връзки (пъзел #291) Категория Улики

Днес, както всеки ден, трябва да разделите 16-те думи, съставляващи решетката с пъзели на Connections, на четири групи по четири въз основа на конкретни категории. Което не е толкова лесно, колкото звучи. За щастие, ние сме готови да ви помогнем да разрешите днешния пъзел Connections.

Ако искате да преминете направо към днешното решение за връзки, превъртете след следващото предупреждение за спойлер. Ако обаче предпочитате да видите някои улики за категории, предназначени да ви помогнат да го разрешите, без първо да давате отговорите:

  RustRover – Нова IDE за Rust от JetBrains

Жълто: „Преди това им пожелахме сбогом“

Зелено: „Да се ​​уверим, че оставаме в небето“

Синьо: „Трудно се забелязва въпреки размера им“

Лилаво: „Две от тези потенциално изплащат“

СПОЙЛЕРИ НАПРЕД (РЕШЕНИЕ)

Днешното решение за връзки за 28 март 2024 г

Ако тези улики не са били достатъчно полезни и се окажете, че се борите да победите Connections, без да останете без грешки, ето решенията и за четирите категории:

Жълто: „Излизане“ = ТРЪГНА, НАЛЯВО, РАЗДЕЛЯНЕ, ОТИДЕ

Зелено: „Човек, летящ със самолет“ = ACE, АВИАТОР, ЛЕТЕЦ, ПИЛОТ

Синьо: „Видове китове“ = СИН, ПЕРКА, СИВ, ДЯСНО

Лилаво: „Неща със слотове“ = АТМ, КАЗИНО, ГРАФИК, ШПАТУЛА

Какво направи днешните връзки трудни

Днешният пъзел Connections беше особено труден поради две основни неща:

 • Погледнато назад, очевидната червена херинга е „Ляво“ в жълто и „Дясно“ в синьо. Но това е второто значение на двете думи, използвани тук.
 • Лилавото е особено трудно поради набора от неща, за които „слотовете“ могат да се отнасят. Всички тези неща имат дупки, но използвани по много различен начин.
 •   Как да използвате функцията TRUNC в Excel

  Нашите най-добри съвети за преодоляване на връзките всеки ден

 • Разбъркайте думите колкото пъти е необходимо. Разбъркването на думите означава, че е по-вероятно да забележите връзките.
 • Търсете разликите, както и приликите. NYT се опитва да ви спъне, така че потърсете какво разделя думите с подобни значения.
 • Не бързайте и не бързайте с предположения. Connections не е ограничено във времето предизвикателство, така че имате лукса да планирате всичко.
 • Търсете общи теми във времето. Колкото повече играете Connections, толкова повече ще забелязвате повтарящи се теми, които се появяват редовно.
 • Настройте се на начина на мислене на редакторите на NYT. Срещу създателите на пъзели се състезавате, така че трябва да разберете плана им за игра.
 •   Как да използвате Microsoft Edge Drop за споделяне на файлове на вашия телефон и настолен компютър

  Сега, след като завършихте днешния пъзел Connections (с малко помощ от вашите приятели в MUO), трябва да разгледате някои от другите безплатни игри от New York Times.

  Wordle е най-известният от всички тях и ви предизвиква да намерите дума от 5 букви в рамките на шест предположения. За всяка буква, която намерите, ви се казва дали е на правилното място, което ви позволява да намалите възможните опции. Ако имате нужда от помощ с Wordle, вижте нашите съвети и трикове, за да подобрите резултата си в Wordle.

  Има и Strands, най-новото попълнение към процъфтяващия списък с игри на New York Times. Точно като Connections, това е изключително предизвикателно, но по уникален начин за свързване на буквите. Препоръчваме ви да разгледате нашите най-добри съвети за побеждаване на Strands, за да се справите с ежедневното предизвикателство.

  Или, ако наистина се занимавате само с Connections, но искате повече съвети от предложените по-горе, разгледайте нашия по-дълъг списък със съвети и трикове за Connections.