Днешното решение за връзки и улики (26 март 2024 г.)

Връзки е пристрастяващ пъзел от гениите в New York Times. Изисква играчите да намерят връзките между 16 думи и да ги поставят в четири групи по четири. Имаме решението за Connections за 26 март 2024 г., заедно с улики, които да ви помогнат да го разрешите сами.

СПОЙЛЕРИ НАПРЕД (УЛИКИ)

Днешните връзки (пъзел #289) Категория Улики

Днес, както всеки ден, трябва да разделите 16-те думи, съставляващи решетката с пъзели на Connections, на четири групи по четири въз основа на конкретни категории. Което не е толкова лесно, колкото звучи. За щастие, ние сме готови да ви помогнем да разрешите днешния пъзел Connections.

Ако искате да преминете направо към днешното решение за връзки, превъртете след следващото предупреждение за спойлер. Ако обаче предпочитате да видите някои улики за категории, предназначени да ви помогнат да го разрешите, без първо да давате отговорите:

  Как да премахнете дубликатите в Google Sheets

Жълто: „Неща, които свирите в група или оркестър“

Зелено: „Свързано с растения“

Синьо: „Погрижете се за нещо младо“

Лилаво: „Неща, които пътуват от Слънцето до Земята“

СПОЙЛЕРИ НАПРЕД (РЕШЕНИЕ)

Днешното решение за връзки за 26 март 2024 г

Ако тези улики не са били достатъчно полезни и се окажете, че се борите да победите Connections, без да останете без грешки, ето решенията и за четирите категории:

Жълто: „Музикални инструменти“ = БАС, ФАГОТ, АРФА, БЛОКФОНТА

Зелено: „Растеж на растенията“ = ЦЪФТЕЖ, ПЪПКА, ИЗДЪЛНА, КЪЛНЕ

Синьо: „Bring Up“ = ФОСЪР, МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, РАЙЗ, ОТЗАД

Лилаво: „Слънчеви еманации“ = КОРОНА, ФЛЕЙК, СВЕТЛИНА, РАДИАЦИЯ

Какво направи днешните връзки трудни

Днешният пъзел Connections беше особено труден поради две основни неща:

  Проверете дължината на списъка в Python в 3 лесни стъпки
 • Зеленият и синият отговор споделят много общи неща, тъй като отглеждането на растения и отглеждането на деца изискват грижа (макар и очевидно в различна степен).
 • Тук има четири марки бира (Bass, Harp, Bud и Corona), плюс Foster е само на една буква от това да бъде пета.
 • Нашите най-добри съвети за преодоляване на връзките всеки ден

 • Разбъркайте думите колкото пъти е необходимо. Разбъркването на думите означава, че е по-вероятно да забележите връзките.
 • Търсете разликите, както и приликите. NYT се опитва да ви спъне, така че потърсете какво разделя думите с подобни значения.
 • Не бързайте и не бързайте с предположения. Connections не е ограничено във времето предизвикателство, така че имате лукса да планирате всичко.
 • Търсете общи теми във времето. Колкото повече играете Connections, толкова повече ще забелязвате повтарящи се теми, които се появяват редовно.
 • Настройте се на начина на мислене на редакторите на NYT. Срещу създателите на пъзели се състезавате, така че трябва да разберете плана им за игра.
 •   Как да добавяте коментари в Google Документи

  Сега, след като завършихте днешния пъзел Connections (с малко помощ от вашите приятели в MUO), трябва да разгледате някои от другите безплатни игри от New York Times.

  Wordle е най-известният от всички и ви предизвиква да намерите дума от 5 букви в рамките на шест предположения. За всяка буква, която намерите, ви казват дали е на правилното място, което ви позволява да намалите възможните опции. Ако имате нужда от помощ с Wordle, вижте нашите съвети и трикове, за да подобрите резултата си в Wordle.

  Има и Strands, най-новото попълнение към процъфтяващия списък с игри на New York Times. Точно като Connections, това е изключително предизвикателно, но по уникален начин за свързване на буквите. Препоръчваме ви да разгледате нашите най-добри съвети за побеждаване на Strands, за да се справите с ежедневното предизвикателство.

  Или, ако наистина се занимавате само с Connections, но искате повече съвети от предложените по-горе, разгледайте нашия по-дълъг списък със съвети и трикове за Connections.