Днешният отговор и улики на Wordle (27 март 2024 г.)

Wordle е ежедневният пъзел, който продължава да дава. Въпреки че Wordle работи от години, много от нас все още се опитват да го победят всеки ден. За щастие, ние сме тук с отговора на Wordle #1012, плюс някои улики, в случай че се затрудните и не искате да загубите поредицата си.

СПОЙЛЕРИ НАПРЕД (УЛИКИ)

Днешният Wordle (пъзел #1012) Основни улики

Ако просто искате отговора на пъзела на Wordle за 27 март 2024 г., превъртете надолу покрай уликите и следващото предупреждение за спойлер. В противен случай, ето набор от улики, които да ви помогнат да решите днешния Wordle донякъде сами.

  Ръководство на мениджъра за 360-градусова обратна връзка [+5 Tools]
 • Днешният Wordle съдържа четири съгласни и една гласна.
 • Никакви букви не се повтарят два пъти.
 • Първата буква е S.
 • Последната буква е G.
 • Днешният Wordle (пъзел #1012) Голяма следа

  Голямата следа за днешния Wordle е „миналото време на нещо болезнено за преживяване, независимо дали върху кожата или в джоба“.

  СПОЙЛЕРИ НАПРЕД (ОТГОВОР)

  Днешният отговор на Wordle за 27 март 2024 г

  Ако все още не сте победили днешния Wordle дори с уликите, предоставени по-горе, отговорът е по-долу…

  Отговорът на днешния Wordle е „СТЪН“.

  Думата „ужилен“ е минало време на ужилване, което има две основни дефиниции. Най-често срещаното и официално средство за нараняване или пробождане с ужилване. Вторият, по-неформален, означава да бъдете надценени или измамени с пари. Може да се прилага и за полицейска операция.

  Според онлайн етимологичния речник, думата „ужилване“ идва от средноанглийското „stingen“, което означава да промуша или пробода с нещо остро. Миналото време на думата беше „ужилен“, но в крайна сметка стана „ужилен“.

    Какво е Harmony OS? Обяснение на новата операционна система на Huawei

  Нашите най-добри съвети за Wordle (за да се справяте всеки ден)

 • Изберете добра начална дума. Има много за избор, така че изберете една от нашия списък с най-добрите начални думи на Wordle.
 • Опитайте се да премахнете всичките пет гласни рано. Тъй като има само няколко гласни, най-добре е да ги използвате всички в рамките на първите 2-3 предположения.
 • Използвайте популярни писма отрано. Освен гласните, букви като T, S, N, R, H, C, D и L се появяват най-често в английските думи.
 • Не бързайте с предположенията си. Wordle не е ограничен във времето, така че не бързайте да го завършите. Можете дори първо да познаете на хартия.
 • Не забравяйте, че буквите могат да се появят два пъти (и често се появяват). Имайте това предвид, когато гадаете, тъй като ако го забравите, може да объркате нещо.
 •   Как да изключите разделения екран на Skype

  Сега, след като завършихте днешния пъзел на Wordle (с малко помощ от вашите приятели в MUO), трябва да разгледате някои от другите безплатни игри от New York Times.

  Connections е забавна игра, която ви предизвиква да откриете асоциациите между 16 думи, като ги разделите на четири групи от по четири. За да помогнете в борбата с предизвикателната природа на играта, вижте нашите съвети и трикове, които ще ви помогнат да победите Connections.

  Има и Strands, най-новото попълнение в разрастващия се списък с игри на New York Times. Точно като Connections, това е изключително предизвикателно, но по уникален начин за свързване на буквите. Препоръчваме ви да разгледате нашите най-добри съвети за побеждаване на Strands, за да се справите с ежедневното предизвикателство.

  Или, ако сте пурист на Wordle и искате повече от същото, препоръчваме да опитате тези страхотни алтернативи на Wordle.