Вижте колко далеч можете да стигнете с бюджет, използвайки различни таксиметрови услуги


Евтиният, навременен и надежден транспорт е изключително важен за всеки, който трябва да се придвижва. Услуги като Uber и Lyft процъфтяват, защото могат да осигурят транспорт бързо и гъвкаво, но и защото са по-евтини от наемането на такси. И двете компании на практика са прекъснали таксиметровите услуги, каквито ги познаваме, но наистина ли винаги са по-евтиният вариант и кое от двете е по-евтино? Ако имате ограничен бюджет и се опитвате да стигнете до конкретна дестинация, Up Hail Discover е уеб услуга, с която може да искате да проверите, преди да поръчате такси. Услугата ви позволява да изберете точка на произход, бюджет и да изберете таксиметрова услуга, за да видите докъде можете да стигнете до нея.

  Как да изчистите данните за автоматично попълване в Chrome

Посетете Up Hail Discover и изберете точка на произход. Използвайте плъзгача, за да зададете бюджета за вашето пътуване и използвайте падащото меню, за да изберете таксиметрова услуга. Up Hail поддържа Uber (всички видове пътувания), Lyft (Plus и Line) и Taxicab.

Резултатите се показват на карта с начертан радиус, за да посочите колко далеч можете да стигнете с бюджета си. Можете да увеличите за по-отблизо.

Страхотното нещо на Up Hail е, че е визуален инструмент. Липсва поддръжка за задаване на дестинация, което означава, че е добре само за да видите докъде можете да стигнете с определена сума пари. Полезността му е ограничена, така че е добра за планиране, но не непременно за сравнение на цените, когато имате предвид определена дестинация.

  5 най-добри портфейла от въглеродни влакна с технология за блокиране на RFID (издание 2021)

Резултатите може да се подобрят, ако в допълнение към визуалното представяне на картата услугата ви уведоми и до кои области можете да стигнете с текущия си бюджет. Например, в нашия тест проверихме колко далеч можем да стигнем с $6 от Grand Central Terminal и получихме радиуса, показан на екранната снимка по-горе. Ако резултатите включват нещо като предупреждение, което гласи „Можете да стигнете до Таймс Скуеър“, би било изключително по-полезно. Услугата е в бета версия, така че можем да очакваме подобрения и евентуално нови функции.

  Как да добавите лепкави бележки към началния екран на вашия iPhone

Посетете Up Hail

x