Безплатен ли е Whitepages Premium?

Whitepages е най-големият доставчик на онлайн справочни услуги в Съединените щати. Той също така предоставя услуги като скрининг за измами, проверки на миналото и проверка на самоличността за потребители и фирми. Той разполага с най-голямата налична база данни с информация за контакт с жители на САЩ. Ако притежавате бизнес и имате няколко служители, можете да използвате услугата за проверка на миналото от Whitepages, за да направите проверка на миналото на вашите служители. Ако очаквате с нетърпение да закупите услугата Whitepages и имате някои въпроси относно абонамента, тази статия ще ви помогне с това. Това ще ви помогне да разберете дали Whitepages е безплатно или не. И ако не е безплатно, тогава колко струва абонаментът за Whitepages. Освен това ще разберете дали Whitepages Premium си струва да закупите или не и кой е безплатен онлайн телефонен указател, достъпен в интернет.

Безплатен ли е Whitepages Premium?

Ще научите дали Whitepages Premium е безплатен по-нататък в тази статия. Продължете да четете, за да научите повече за него в подробности.

Има ли безплатен онлайн телефонен указател?

Не, няма безплатен онлайн телефонен указател, който да можете да изтеглите онлайн, но все пак можете да намерите номерата, които търсите. Някои уебсайтове ви дават възможност да търсите номер въз основа на град, щат и някои други жанрове. Не можете да изтеглите безплатен онлайн телефонен указател, но можете да закупите физическо копие от него онлайн от уебсайтове като Amazon и eBay.

Кой е собственик на Whitepages Canada?

Алекс Алгард е основателят на Whitepages. Той основава Whitepages през 1997 г., докато учи в университета Сандфорд. Алекс има идея през 1996 г., докато учи в колежа и планира да изпълни идеята си, като по този начин я превърне в компания за милиони долари към днешна дата. Настоящият изпълнителен директор на Whitepages е Лий Макмилан, който се грижи за компанията и има правомощията да взема решения от собственика на компанията относно работата и развитието на компанията.

  Как да направите стартиращ клонинг на твърдия диск на вашия Mac

Колко струва абонаментът за Whitepages?

Абонаментът за Whitepages може да струва между $4,99 до $29,99, в зависимост от услугата, която искате. Някои такси са еднократни, а други се плащат на месечна база. Освен това някои планове предлагат само търсене на информация за телефонен номер за до 200 души, а други предоставят данни за криминалните досиета и миналото на лицето. Whitepages също предоставя безплатно търсене на номера на техния уебсайт и приложение, но само няколко подробности ще бъдат видими. За да получите пълна информация, трябва да се абонирате. Толкова струва абонаментът за Whitepages.

Безплатен ли е Whitepages Premium?

Не, Whitepages Premium не е безплатен, тъй като трябва да платите за него. За да се възползвате от услугите като проверка на миналото, проверка на самоличността и скрининг за измами, трябва да платите някаква месечна или еднократна такса, която може да струва около $4,99 до $29,99, което е доста достъпно в сравнение с услугата, която получавате. Все още можете да търсите безплатно телефонни номера в уебсайта и приложението Whitepages, ако не искате да се възползвате от първокласната услуга. Сега знаете дали Whitepages е премиум безплатна или не.

Как можете да заобиколите Whitepages Premium?

За да отмените абонамента за Whitepages, изпълнете следните стъпки:

1. Посетете Уебсайт Whitepages на вашия браузър.

2. Щракнете върху Вход.

3. Въведете вашия имейл и парола и щракнете върху Вход.

4. Щракнете върху раздела Моят акаунт в горния десен ъгъл на екрана.

5. Кликнете върху Покупки и таксуване.

6. Щракнете върху опцията Статус на абонамента.

7. Щракнете върху Cancel Auto-Renewal.

Прочетете тази статия от самото начало, за да научите дали Whitepages Premium е безплатна.

Какво предлага Whitepages Premium?

Whitepages Premium предлага търсене на лична информация, скрининг за измами, фонови проверки и верификации на самоличността за потребители и фирми. Някои услуги като търсене на лична информация са безплатни, но само до известна степен. За да получите достъп до пълната информация, ви е необходим премиум абонамент, тъй като някои абонаментни планове са месечни, а други са планове с еднократно плащане. Като се възползвате от абонамента, можете да получите пълна информация за лицето или бизнеса, включително криминалните досиета, които са напълно легитимни.

  Какво е Smishing и как да се предпазите?

Ще разбере ли някой, ако ги потърсите на Whitepages?

Не, никой никога не може да разбере, ако ги търсите в Whitepages. Почти 90 процента от информацията за хората е на Whitepages и повечето от тях дори не знаят това. Ако търсите някого в Whitepages, няма такава услуга, която да го уведоми за това търсене.

Заслужава ли си Whitepages Premium?

Да, Whitepages Premium си струва само за тези, които трябва да направят проверка на миналото на някого и да извършат проверка на самоличността. Ако искате да потърсите някаква информация за бизнес или лице, можете да използвате опцията за безплатно търсене на Whitepages. Премиум плановете са доста достъпни и варират между $4,99 до $29,99 в зависимост от услугата, която искате. Ето защо Whitepages Premium си заслужава.

Колко надежден е Whitepages.com?

Можете напълно да разчитате на Whitepages, тъй като ще ви даде правилната информация за бизнеса или лицето, което търсите. Можете също така да проверите криминалните досиета или историята на човека и това ще ви даде пълна информация, само ако имате премиум абонамент. Whitepages е оторизирана компания за търсене на информация и разполага с най-голямата база данни с легитимна информация за хората в Съединените щати. В резултат на това наличната информация е напълно вярна и надеждна. Прочетете тази статия от самото начало, за да научите дали Whitepages Premium е безплатна.

Какво е по-добро от Whitepages?

На пазара има още няколко доставчици на онлайн справочни услуги. Някои от тях са напълно безплатни, а някои може да ви таксуват за услугата си. Потърсете себе си, тъй като всички те са изброени по-долу.

1. Търсене на истински хора

  Как да транскрибирам аудио в Microsoft Word

Търсене на истински хора е уебсайт за намиране на хора, който е напълно безплатен и ви позволява да намирате хора по техните имена, телефонни номера или адреси точно като Whitepages, но единствената разлика е, че е безплатен. Можете също така да филтрирате търсенето си въз основа на възраст, местоположение, пол и много други фактори. Прочетете тази статия от самото начало, за да научите дали Whitepages Premium е безплатна.

2. TruthFinder

TruthFinder върши страхотна работа в търсенето на хората. Той също така търси всякакви съдебни протоколи, пътни нарушения, записи за арести, сексуални престъпления, разрешителни за оръжие и много други. За да получите пълната информация, трябва да заплатите някои такси.

3. BeenVerified

BeenVerified е донякъде същото като Whitepages, където ще получите информация като основни отчети, имейл, информация за контакт, адреси и много други. Ако се възползвате от абонаментната услуга, можете да получите и социалната информация на лицето.

4. PeekYou

PeekYou ви позволява да намирате хора въз основа на техните социални платформи. Информацията, която получавате, е под формата на мрежа, където вие сте в центъра и свързаните с вас социални връзки са свързани с вас.

5. PeopleFinder

PeopleFinder ви позволява да търсите хора лесно и безплатно. Той също така ще ви даде информация за криминалното минало на лицето, информация за роднини и друга информация. Безплатно е и ви дава подробна информация за лицето, което търсите.

***

Така че, надяваме се, че сте разбрали дали Whitepages Premium е безплатна. Можете да ни уведомите за всякакви запитвания или предложения относно всяка друга тема, по която искате да направим статия. Пуснете ги в раздела за коментари по-долу, за да знаем.

x